KelThuz napisał(a):ale pierdolisz farmazony jakbyś je ukończył z mierną z polskiego i histori
KelThuz napisał(a):wygłupiłeś się, synku. poskarżę twojej mamie.
KelThuz napisał(a):kretynizm.
KelThuz napisał(a):podaj kurwiu przykłady.
Powiedź keltuz co jest w tych cytatach błyskotliwego, inteligentnego czy śmiesznego. Pytam się kurwa.
A co do adwersarzy keltuza to jestem pod wrażeniem, pojazdy pierwsza klasa

Chyba za późno się tu zalogowałam bo widzę że Wszebąd milczyod jakiegoś czasu, damm :?
Oho, widzę, że ma miejsce inwazja zawistnych polaczków - nie martwcie się, miejsca w obozach dla was wystarczy
Jaka zawiść

gdzie ty tu widzisz zawieść człowieku. W ogóle po co się za niego wypowiadasz ? Musisz mieć strasznie niską samoocenę skoro wchodzisz w dupę keltuzowi.

Leila
Dni na forum: 1
świeża agresja
Leila napisał(a):Musisz mieć strasznie niską samoocenę skoro wchodzisz w dupę keltuzowi.
Poza twoją starą nikomu w dupę nie wchodzę
Leila napisał(a):A co do adwersarzy keltuza to jestem pod wrażeniem, pojazdy pierwsza klasa
Chyba za późno się tu zalogowałam bo widzę że Wszebąd milczyod jakiegoś czasu, damm :?
nie martw się dziewczyno, on tu wraca. wrzuca
błyskotliwe cytaty, pędzi dalej by rozsiewać swój... ee... chuj wie co,
ale coś tam, i potem wraca. spotkasz go na pewno, tylko musisz z nami zostać. i witam ciepło, cmok w policzek czy jak tam sobie wolisz {:
mnie możesz całowac gdzie Cie usta poniosą

-wole kobiety
-ale czemu, co się stało?
-może kiedyś powiem ci to samo
-spierdalaj
-:*
mam pms, możesz sobie wybrać
~Rene~ napisał(a):-wole kobiety
-ale czemu, co się stało?
-może kiedyś powiem ci to samo
-spierdalaj
mam pms, możesz sobie wybrać
opcja 3 i 5 razem
Necro Desecrator napisał(a):Poza twoją starą nikomu w dupę nie wchodzę
jak dla mnie posiadanie kawalkow gowna na penisie jest rzecza co najmniej problematyczna estetycznie, no ale co kto lubi
gannon napisał(a):opcja 3 i 5 razem
prosz:
Cytat:-może kiedyś powiem ci to samo
Łał, pokochasz mnie również?

nie chodziło mi o miłość fizyczną, przynajmniej narazie