dobromirsite napisał(a):Kurwo chce się z tobą zmierzyć. Przyjdź jutro o 16.00 przed Ogród Dendrologiczny przy ulicy Słowackiego w Szczecinie to wtedy się przekonamy czy jesteś też taki kozak
gdy staniesz ze mną twarzą w twarz. Przecież jutro jest wolne. Nie tłumacz się że nie masz czasu.
ahahaha, o kurwa, teraz to ubawilem sie przednio
ekhem, no dobra, wiec tak:
1. widac wsiowy chlopku ze gowno wiesz o tym co piszesz. ty bronisz honoru swojej "zony", wiec ty przyjezdzasz, tak to dziala - nie uczono cie takich podstaw w szkole wojownikow jomsborga?
2. adresy ogrodow dendro-, zoo- i chujologicznych na zumi potrafilaby znalezc nawet moja martwa od paru lat babka. piszac ze szczegolami o miejscu niczego nie udowadniasz
3. mieszkam w pizdu daleko od szczecina, a nie mam zadnej gwarancji ze sie stawisz, daj wiec drugie zdjecie (to przy wlaczonym forum rms) - byc moze uwierze ze to rzeczywiscie ty - wtedy bedziemy mogli rozmawiac dalej
4. poniewaz wiem ze zdjecia i tak nie dostane, (bo jestes licealista ze slaska, a tamta fote znalazles w googlach), jesli mimo to wykazesz chec walki, jeszcze nic straconego.
jezdze regularnie na slask do znajomych, daj wiec nazwe tej zapadlej dziury w ktorej mieszkasz.
niech strace, nadloze pare km, ale przynajmniej bede mial satysfakcje ze skopania mordy takiemu frajerowi jak ty (albo, a wlasciwie predzej, z tego ze nie przyjdziesz)
5. w tym wypadku miejsce i czas ustalimy na priv. mendom twojego pokroju nie mozna ufac; udowodnij mi ze robisz to nie na pokaz
teraz z innej beczki:
dobromirsite napisał(a):lenin139 napisał(a):a jakie znasz jezyki programowania?
PHP, html, java, javascript, oraz wiele innych, ale te najczęściej wykorzystuje.
wobec powyzszego mam pomysl jak moglbys udowodnic ze jestes informatykiem.
wymysle/ktos inny wymysli dla ciebie pomysl na jakis prosty program. ty otrzymasz go o okreslonej godzinie, dostaniesz troche czasu, napiszesz to czego chcemy i wkleisz nam tu kod zrodlowy do kompilacji.
jesli nie zdazysz/nie bedzie dzialal - wypierdalaj oszuscie
jezeli nie przyjmiesz wyzwania - tym bardziej
to jak, piszesz sie? czy przeczytam raczej odpowiedz typu "nie bede niczego udowadnial tepemu lewactwu" albo "nie mam czasu"?
jankier napisał(a):rzekomo lenin139 napisał(a):ta kobieta na zdjeciu to kurwa
dowód ostateczny, że lenin to nie ja. do takich tekstów się nie zniżam.
chuj a nie dowod, zdanie wyrwane z kontekstu. nie osmieszaj sie jankier - albo tepota dorownujesz dobromirowi, albo nie przeczytales calosci:
lenin139 rzekomo napisał(a):(btw, mozliwe ze zle zrozumialem i ta kobieta na zdjeciu to kurwa, a ty nie chcesz dac wiecej jej zdjec; w takim wypadku sry)
a ta ma sens, biorac pod uwage tekst dobromira:
dobromirsite napisał(a):Więcej zdjęć kurwy nie dostaniecie!
paniał aluzju?
jankier napisał(a):żonę masz fajną, ale polówkę to już lewacką
no nie, chyba nie wierzysz ze to jego zdjecie i jego zona? jesli tak, fragment z kill listu o twoim uposledzeniu umyslowym ma swietne uzasadnienie