Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Spiritual Demise (Kielce power/thrash)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
jankier napisał(a):dowód ostateczny, że lenin to nie ja. do takich tekstów się nie zniżam. żonę masz fajną, ale polówkę to już lewacką

Chyba w drodze wyjątku muszę przyznać ci rację i pomyślę nawet nad usunięciem ciebie z kill list, jeżeli tego chcesz. A tego skurwiela lenina jeszcze dojadę. Ciekawe czy się stawi jutro na pojedynek?

Co do polówki to jest true aryjska!!!
Removed2 napisał(a):Przecież pracuje nad sobą.

"mimo swych najszczerszych checi, z gowna bata nie ukrecisz"

Removed2 napisał(a):Może zająłbyś się własnym spierdolonym życiem, a nie zachowywał się jak troskliwy miś.

zajmuje sie nim na tyle efektywnie, ze zostaje mi jeszcze troche czasu by ponapierdalac sie z twojego

Removed2 napisał(a):
lenin139 napisał(a):znalazl sobie dziewczyne
skąd wiesz,że nie mam?

stad:

[Obrazek: tomcio.jpg]

nawet jesli sie myle (w co szczerze watpie), mam nadzieje ze przynajmniej jedno z was jest bezplodne (a najlepiej ty) zeby te zjebane geny nie przeniosly sie dalej

Removed2 napisał(a):
lenin139 napisał(a):/chlopaka,
Wypierdalaj.

dlaczego? w chlopaka jestem jeszcze w stanie uwierzyc

Removed2 napisał(a):
lenin139 napisał(a):i przestal pierdolic bzdury o arjach, kelthuzie i libertynizmie?
Nie moja wina, że nie masz poczucia humoru i przypierdalasz się jak by Cię stary młotkiem napierdalał.

to naprawde przestaje byc smieszne, a zaczyna przykre i zalosne, gdy czlowiek zda sobie sprawe ze oprocz tego nie masz w zyciu innego celu czy sensu

Removed2 napisał(a):Skoro moje zdanie gówno Cie obchodzi, nie oczekuj że Twoje będzie mnie obchodziło cokolwiek.

jestes gownem, zatem i twoje zdanie jest gowno warte

w sumie gowno powinno mnie obchodzic ze gowno obchodzi cie moje zdanie. ale nie moge tak do tego podejsc, z dwoch powodow:
- zaczyna mi byc ciebie zal, bo wszystko wskazuje na to ze nie widzisz, albo przynajmniej nie przejmujesz sie tym jaka z ciebie pizda (a ktos cie w koncu musi uswiadomic)
- swoja aparycja przynosisz hanbe i wstyd nie tylko rodzajowi meskiemu, a nawet reszcie "normalniejszych" pedalow; powinienes wypierdalac i palnac sobie w czerep albo zmienic przynaleznosc gatunkowa, lepszego wyjscia nie widze

Removed2 napisał(a):Po 1 Można być chucherko, a napierdalać mięśniaków

ale gdy jest sie taka kaleka jak ty, staje sie to cokolwiek problematyczne. musialbys byc chowany w klasztorze shaolin od urodzenia by cos z tego wyszlo. tymczasem wieksza czesc mlodosci spedziles zamkniety w piwnicy, odwiedzany sporadycznie jedynie przez cierpiacego samotnosc tatusia

Removed2 napisał(a):moge być dla Ciebie ciotą, kosmitą, kierowcą autobusu czy reptilonem

by zostac kierowca autobusu trzeba posiadac uprawnienia, ergo: zdac prawko kat. d, a aby to zrobic nalezy wyjsc najpierw z domu, oraz pewne zdolnosci - np. sprawnosc motoryczna, kierowca autobusu nie jestes wiec na pewno. reszta sie zgadza

PS wezme sie za dobromira gdy bede mial czas

Removed2

lenin139 napisał(a):"mimo swych najszczerszych checi, z gowna bata nie ukrecisz"
Zachowaj swoje żałosne rady dla siebie.
Cytat:zajmuje sie nim na tyle efektywnie, ze zostaje mi jeszcze troche czasu by ponapierdalac sie z twojego
Szkoda, że gówno o nim wiesz, tak jak o czymkolwiek we wszystkich tematach w jakich się wypowiadasz, przynajmniej na tym forum.
Cytat:stad:
Chyba się rozpłacze, ale żeś mi pojechał wklejając moje zdjęcie sprzed roku po raz 10 Crying or Very Sad
Cytat:nawet jesli sie myle (w co szczerze watpie), mam nadzieje ze przynajmniej jedno z was jest bezplodne (a najlepiej ty) zeby te zjebane geny nie przeniosly sie dalej
No, mam nadzieje, że Twoje zjebane geny nie przeniosą się dalej. Skurwiałych analfabetów wtórnych w tym kraju wystarczy.
Cytat:dlaczego? w chlopaka jestem jeszcze w stanie uwierzyc
Ty jako socjalista, w ogóle preferujesz wiare nad rozumem.
Cytat:to naprawde przestaje byc smieszne, a zaczyna przykre i zalosne, gdy czlowiek zda sobie sprawe ze oprocz tego nie masz w zyciu innego celu czy sensu
Żałosne to są Twoje napinki i wypowiadanie się o moim życiu, gdy gówno o mnie wiesz. Skończ się kompromitować, jeszcze możesz z tego wyjść z twarzą.
Cytat:jestem gownem,
Miło mi, Tomek.
Cytat:zatem i twoje zdanie jest gowno warte
Odpowiedziałeś chociaż na jedno moje zdanie, czy stwierdziłeś, że masz niewystarczającą ilość słowników i encyklopedii w domu?
Cytat:w sumie gowno powinno mnie obchodzic ze gowno obchodzi cie moje zdanie. ale nie moge tak do tego podejsc, z dwoch powodow:
- zaczyna mi byc ciebie zal, bo wszystko wskazuje na to ze nie widzisz, albo przynajmniej nie przejmujesz sie tym jaka z ciebie pizda (a ktos cie w koncu musi uswiadomic)
Znowu. Wypowiadasz sie w temacie, o którym nie masz pojęcia. Zawsze tak robisz?
Zdaję sobie sprawe, że nie jestem żadnym mięśniakiem i jakoś nigdy tego nie kwestionowałem na tym forum, ani gdziekolwiek. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć, jak nie czytasz co się do Ciebie pisze, tylko tak jak wspomniał Dobromir:
Cytat:Po prostu jesteś zwykłym trollem internetowym, więc wypierdalaj!!!
Cytat:- swoja aparycja przynosisz hanbe i wstyd nie tylko rodzajowi meskiemu, a nawet reszcie "normalniejszych" pedalow; powinienes wypierdalac i palnac sobie w czerep albo zmienic przynaleznosc gatunkowa, lepszego wyjscia nie widze
Jakoś nikt nigdy nie powiedział mi tego w twarz Laughing
Jeśli Cię to satysfakcjonuje to zdaję sobie sprawę, że jestem chudy. Co nie zmienia faktu, że już nie takich cwaniaków, kozaczków się pruło.
Cytat:ale gdy jest sie taka kaleka jak ty, staje sie to cokolwiek problematyczne.
Dobra, widzę że Twoja postępująca niepełnosprawność umysłowa jest już poważnym problemem, zatem będe zmuszony mówić jak do psa.
Cytat:musialbys byc chowany w klasztorze shaolin od urodzenia by cos z tego wyszlo. tymczasem wieksza czesc mlodosci spedziles zamkniety w piwnicy, odwiedzany sporadycznie jedynie przez cierpiacego samotnosc tatusia
Nie mam piwnicy. Dalej będziesz się kompromitował takimi wypowiedziami? Czy mam po prostu napisać ,,twoja stara'', uznać cię za kompletnego idiote i skończyć z Tobą rozmawiać?
Cytat:by zostac kierowca autobusu trzeba posiadac uprawnienia, ergo: zdac prawko kat. d, a aby to zrobic nalezy wyjsc najpierw z domu, oraz pewne zdolnosci - np. sprawnosc motoryczna,
Niemożliwe! Ty masz racje.
Cytat:kierowca autobusu nie jestes wiec na pewno.
Nie wynika, możesz spierdalać.
Cytat:reszta sie zgadza
Crying or Very Sad
dobromirsite napisał(a):Kurwo chce się z tobą zmierzyć. Przyjdź jutro o 16.00 przed Ogród Dendrologiczny przy ulicy Słowackiego w Szczecinie to wtedy się przekonamy czy jesteś też taki kozak
gdy staniesz ze mną twarzą w twarz. Przecież jutro jest wolne. Nie tłumacz się że nie masz czasu.

ahahaha, o kurwa, teraz to ubawilem sie przednio Laughing

ekhem, no dobra, wiec tak:

1. widac wsiowy chlopku ze gowno wiesz o tym co piszesz. ty bronisz honoru swojej "zony", wiec ty przyjezdzasz, tak to dziala - nie uczono cie takich podstaw w szkole wojownikow jomsborga?

2. adresy ogrodow dendro-, zoo- i chujologicznych na zumi potrafilaby znalezc nawet moja martwa od paru lat babka. piszac ze szczegolami o miejscu niczego nie udowadniasz

3. mieszkam w pizdu daleko od szczecina, a nie mam zadnej gwarancji ze sie stawisz, daj wiec drugie zdjecie (to przy wlaczonym forum rms) - byc moze uwierze ze to rzeczywiscie ty - wtedy bedziemy mogli rozmawiac dalej

4. poniewaz wiem ze zdjecia i tak nie dostane, (bo jestes licealista ze slaska, a tamta fote znalazles w googlach), jesli mimo to wykazesz chec walki, jeszcze nic straconego.
jezdze regularnie na slask do znajomych, daj wiec nazwe tej zapadlej dziury w ktorej mieszkasz.
niech strace, nadloze pare km, ale przynajmniej bede mial satysfakcje ze skopania mordy takiemu frajerowi jak ty (albo, a wlasciwie predzej, z tego ze nie przyjdziesz)

5. w tym wypadku miejsce i czas ustalimy na priv. mendom twojego pokroju nie mozna ufac; udowodnij mi ze robisz to nie na pokaz

teraz z innej beczki:

dobromirsite napisał(a):
lenin139 napisał(a):a jakie znasz jezyki programowania?
PHP, html, java, javascript, oraz wiele innych, ale te najczęściej wykorzystuje.

wobec powyzszego mam pomysl jak moglbys udowodnic ze jestes informatykiem.
wymysle/ktos inny wymysli dla ciebie pomysl na jakis prosty program. ty otrzymasz go o okreslonej godzinie, dostaniesz troche czasu, napiszesz to czego chcemy i wkleisz nam tu kod zrodlowy do kompilacji.
jesli nie zdazysz/nie bedzie dzialal - wypierdalaj oszuscie
jezeli nie przyjmiesz wyzwania - tym bardziej

to jak, piszesz sie? czy przeczytam raczej odpowiedz typu "nie bede niczego udowadnial tepemu lewactwu" albo "nie mam czasu"?

jankier napisał(a):
rzekomo lenin139 napisał(a):ta kobieta na zdjeciu to kurwa
dowód ostateczny, że lenin to nie ja. do takich tekstów się nie zniżam.

chuj a nie dowod, zdanie wyrwane z kontekstu. nie osmieszaj sie jankier - albo tepota dorownujesz dobromirowi, albo nie przeczytales calosci:

lenin139 rzekomo napisał(a):(btw, mozliwe ze zle zrozumialem i ta kobieta na zdjeciu to kurwa, a ty nie chcesz dac wiecej jej zdjec; w takim wypadku sry)

a ta ma sens, biorac pod uwage tekst dobromira:

dobromirsite napisał(a):Więcej zdjęć kurwy nie dostaniecie!

paniał aluzju?

jankier napisał(a):żonę masz fajną, ale polówkę to już lewacką

no nie, chyba nie wierzysz ze to jego zdjecie i jego zona? jesli tak, fragment z kill listu o twoim uposledzeniu umyslowym ma swietne uzasadnienie
Wspaniale widziec, ze pewne forumowe tradycje nie umieraja. Teraz moge spokojnie stad zawijac
Removed2 napisał(a):Zachowaj swoje żałosne rady dla siebie.

tyle ze to nie byla rada...

Removed2 napisał(a):Szkoda, że gówno o nim wiesz, tak jak o czymkolwiek we wszystkich tematach w jakich się wypowiadasz, przynajmniej na tym forum.

oj zdziwilbys sie kmiocie, i to w obu kwestiach

Removed2 napisał(a):Chyba się rozpłacze, ale żeś mi pojechał wklejając moje zdjęcie sprzed roku po raz 10

a co ja kurwa poradze ze jest tak zajebiscie smieszne? btw doucz sie matmy

Removed2 napisał(a):No, mam nadzieje, że Twoje zjebane geny nie przeniosą się dalej. Skurwiałych analfabetów wtórnych w tym kraju wystarczy.

analfabeta wtornym nie jestem (i nie masz podstaw by tak twierdzic, bo wszystko temu przeczy), mimo to uwazam ze silni fizycznie analfabeci wnosza do puli genetycznej wiecej dobrego niz takie bezproduktywne, zmizerniale cipki jak ty

Removed2 napisał(a):Żałosne to są Twoje napinki i wypowiadanie się o moim życiu, gdy gówno o mnie wiesz.

tego bym na twoim miejscu nie byl taki pewien Wink

Removed2 napisał(a):Skończ się kompromitować, jeszcze możesz z tego wyjść z twarzą.

ty juz wyszedles z twarza, a wlasciwie splesnialym, niemytym ryjem:

jak widzisz nie zakonczylo to twojej kompromitacji, wrecz przeciwnie

Removed2 napisał(a):
lenin139 nie napisał(a):jestem gownem,
Miło mi, Tomek.

lenin139 tak naprawde napisał(a):jestes gownem,

to bylo bardziej zalosne od widoku twojej spedalonej mordy - marna podrobka cytatu, zebys mogl pokozaczyc starym i niemodnym juz tekstem z zerowki. kazdy zreszta moze przewinac i zobaczyc oryginal.
bedac toba, po podobnej zagrywce ze wstydu spierdolilbym na madagaskar.
ale ty nie masz nic do stracenia, cwelu, ciezko wiec wymagac od ciebie fair playu.
dziecinstwo spedzone w piwnicy nie nauczylo cie widac pokory

a, czy poza tym nie widzisz ironii sytuacji w ktorej witasz sie z gownem, mowiac mu:
"milo mi", po czym przedstawiasz sie? lepszych przyjaciol nie potrafisz sobie znalezc?

Removed2 napisał(a):Jakoś nikt nigdy nie powiedział mi tego w twarz

bo z geby jebie ci kalem?

Removed2 napisał(a):Jeśli Cię to satysfakcjonuje to zdaję sobie sprawę, że jestem chudy. Co nie zmienia faktu, że już nie takich cwaniaków, kozaczków się pruło.

prules sie? tak tez myslalem, ze jestes konfidencka kurwa. pograzasz sie chuju w odmetach wlasnego gowna, mam nadzieje ze szybko tam zgnijesz

Removed2 napisał(a):Dobra, widzę że Twoja postępująca niepełnosprawność umysłowa jest już poważnym problemem, zatem będe zmuszony mówić jak do psa.

czyli tak samo jak twoj tato do ciebie, gdy kazal ci sie wypinac? musisz mnie jednak darzyc jakims sentymentem, wzruszylem sie Smile

Removed2 napisał(a):Nie mam piwnicy.

nie mialem na mysli twojej domowej piwnicy. na miejscu twoich starych tez nie ryzykowalbym trzymac cie tak blisko, jeszcze sasiedzi dowiedzieliby sie o twoim istnieniu i bylby wstyd na cala dzielnie Laughing

Removed2 napisał(a):Czy mam po prostu napisać ,,twoja stara'',

zazdroscisz ze moja matka w przeciwienstwie do twojej przyznaje sie do mnie?

Removed2 napisał(a):uznać cię za kompletnego idiote i

...wypic brudzia?

Removed2 napisał(a):skończyć z Tobą rozmawiać?

a po co w ogole rozmawiasz? bronisz resztek swojej nedznej reputacji?

Removed2 napisał(a):
lenin139 napisał(a):kierowca autobusu nie jestes wiec na pewno.
Nie wynika, możesz spierdalać.

jestes kierowca autobusu?!

Removed2 napisał(a):Crying or Very sad

tato juz idzie, wytrzesz lzy jego napletem Laughing
dobromirsite napisał(a):
Cytat:Ładną masz żone.

Dziękuję.

Również podzielam zdanie Viperka i liczę, iż to też przyniesie tolerancję co do mojej koffanki Meiju.
lenin139 napisał(a):1. widac wsiowy chlopku ze gowno wiesz o tym co piszesz. ty bronisz honoru swojej "zony", wiec ty przyjezdzasz, tak to dziala - nie uczono cie takich podstaw w szkole wojownikow jomsborga?

To podaj kurwo dokładny adres chyba że się boisz!
Poza tym szkoda chyba się fatygować na dziecko z niedorozwojem umysłowym!

Cytat:2. adresy ogrodow dendro-, zoo- i chujologicznych na zumi potrafilaby znalezc nawet moja martwa od paru lat babka. piszac ze szczegolami o miejscu niczego nie udowadniasz

lenin139 napisał(a):3. mieszkam w pizdu daleko od szczecina, a nie mam zadnej gwarancji ze sie stawisz, daj wiec drugie zdjecie (to przy wlaczonym forum rms) - byc moze uwierze ze to rzeczywiscie ty - wtedy bedziemy mogli rozmawiac dalej

Ja ci kurwa nie muszę niczego udowadniać. Więc wypierdalaj!

lenin139 napisał(a):poniewaz wiem ze zdjecia i tak nie dostane

Nie dostaniesz dopóki nie pokażesz swego zdjęcia.

lenin139 napisał(a):esli mimo to wykazesz chec walki, jeszcze nic straconego.
jezdze regularnie na slask do znajomych, daj wiec nazwe tej zapadlej dziury w ktorej mieszkasz.

No to jedź i mnie szukaj nawet na Marsie, pojebie bo ja i tak mieszkam w Wolinie.

lenin139 napisał(a):ale przynajmniej bede mial satysfakcje ze skopania mordy takiemu frajerowi jak ty (albo, a wlasciwie predzej, z tego ze nie przyjdziesz)

Jak chcesz się napierdalać to przyjedź jutro tam gdzie pisałem wcześniej.

lenin139 napisał(a):5. w tym wypadku miejsce i czas ustalimy na priv. mendom twojego pokroju nie mozna ufac; udowodnij mi ze robisz to nie na pokaz

Co strach cię obleciał że przyjadę z kibolami Pogoni? Aha i czekam na priv na to miejsce twojej porażki.

lenin139 napisał(a):wobec powyzszego mam pomysl jak moglbys udowodnic ze jestes informatykiem.
wymysle/ktos inny wymysli dla ciebie pomysl na jakis prosty program. ty otrzymasz go o okreslonej godzinie, dostaniesz troche czasu, napiszesz to czego chcemy i wkleisz nam tu kod zrodlowy do kompilacji.

Zapłać odpowiednią kwotę to ci mogę nawet zrobić sto programów. To jest kurwa czysty kapitalizm. Ja nigdy nie robię niczego za darmo. A już na pewno nie dla ciebie chuju!

lenin139 napisał(a):chuj a nie dowod, zdanie wyrwane z kontekstu. nie osmieszaj sie jankier - albo tepota dorownujesz dobromirowi, albo nie przeczytales calosci:

lenin139 napisał(a):no nie, chyba nie wierzysz ze to jego zdjecie i jego zona? jesli tak, fragment z kill listu o twoim uposledzeniu umyslowym ma swietne uzasadnienie

O coś nowego! Teraz to już nawet jankiera obrażasz?
dobromirsite napisał(a):Chyba w drodze wyjątku muszę przyznać ci rację i pomyślę nawet nad usunięciem ciebie z kill list, jeżeli tego chcesz. A tego skurwiela lenina jeszcze dojadę. Ciekawe czy się stawi jutro na pojedynek?

Co do polówki to jest true aryjska!!!
ale co to da skoro jestem na kill list kelthuza? co do pojedynku, to nie wiem na co liczysz.

polówka w coś na wzór rejestracji samochodowych jest aryjska? to już ja mam bardziej aryjską bo czarną

lenin139 napisał(a):no nie, chyba nie wierzysz ze to jego zdjecie i jego zona? jesli tak, fragment z kill listu o twoim uposledzeniu umyslowym ma swietne uzasadnienie
za ten tekst, gdybym nie miał na sobotę leczenia kaca po dzisiejszym grilu, przyjechałbym na tą ustawkę i gdyby dobromir nie dał ci rady to ja bym ci kurwo nogi połamał. kłótnia musi mieć swój poziom, a ja takiego nie toleruję.

i przestań z viperkiem pisać, bo przypomina to kłótnię gimnazjalistów
jankier napisał(a):za ten tekst, gdybym nie miał na sobotę leczenia kaca po dzisiejszym grilu, przyjechałbym na tą ustawkę i gdyby dobromir nie dał ci rady to ja bym ci kurwo nogi połamał. kłótnia musi mieć swój poziom, a ja takiego nie toleruję.

Sława!

Removed2

Lenin, Twoja Stara.
lenin139-jasnowidz napisał(a):jesli nie zdazysz/nie bedzie dzialal - wypierdalaj oszuscie
jezeli nie przyjmiesz wyzwania - tym bardziej

dobromirsite napisał(a):Zapłać odpowiednią kwotę to ci mogę nawet zrobić sto programów. To jest kurwa czysty kapitalizm. Ja nigdy nie robię niczego za darmo. A już na pewno nie dla ciebie chuju!

gowno wiesz o programowaniu, ot co

lenin139-jasnowidz napisał(a):czy przeczytam raczej odpowiedz typu "nie bede niczego udowadnial tepemu lewactwu" albo "nie mam czasu"?

dobromirsite napisał(a):Ja ci kurwa nie muszę niczego udowadniać. Więc wypierdalaj!

aha.

dobromirsite napisał(a):Jak chcesz się napierdalać to przyjedź jutro tam gdzie pisałem wcześniej.

juz ci tlumaczylem. moze ty widzisz sens w zapierdalaniu przez pol polski po to, zeby okazalo sie ze zrobil cie w chuja slaski nastolatek?

dobromirsite napisał(a):Aha i czekam na priv na to miejsce twojej porażki.

prosze bardzo, poszlo

dobromirsite napisał(a):O coś nowego! Teraz to już nawet jankiera obrażasz?

a czemu by nie, skoro pieprzy glupoty?

dobromirsite napisał(a):Co do polówki to jest true aryjska!!!

szkoda ze nie twoja. ile jeszcze bedziesz udawal?

jankier napisał(a):za ten tekst, gdybym nie miał na sobotę leczenia kaca po dzisiejszym grilu, przyjechałbym na tą ustawkę i gdyby dobromir nie dał ci rady to ja bym ci kurwo nogi połamał. kłótnia musi mieć swój poziom, a ja takiego nie toleruję.

dobromir i tak nie przyjedzie, bo nie istnieje. przynajmniej nie w takiej formie o jakiej pisze.

a ty jankier powiedz mi: naprawde uwierzyles w tlumaczenie o ojcu ze slaska, ze pisal bluzgi dla kolegi z liceum, a to co wkleil to jego zdjecie? kazdy moze znalezc takie w wyszukiwarce, kazdy.

a ty removed2

wypierdalaj cioto
jankier napisał(a):ale co to da skoro jestem na kill list kelthuza?

Na razie jesteś na kill list ale juz nie razem z tym chujem leninem.

jankier napisał(a):co do pojedynku, to nie wiem na co liczysz.

Oczywiście ten lewacki tchórz - lenin się nie stawił. Poza tym okazał się zwykłym internetowym trollem.

jankier napisał(a):polówka w coś na wzór rejestracji samochodowych jest aryjska

Mnie też za bardzo się nie podoba, ale czego nie robi się na prośbę żony Smile Ale i tak ta polówka jest aryjska bo noszę ją ja - woj prawdy słowiańskiej!

lenin139 napisał(a):gowno wiesz o programowaniu, ot co

To sobie kurwa w to wierz! Mnie chuj obchodzi co ty o mnie myślisz! Nie będę wykonywał poleceń tchórza, który boi się nawet honorowej walki!

lenin139 napisał(a):juz ci tlumaczylem. moze ty widzisz sens w zapierdalaniu przez pol polski po to, zeby okazalo sie ze zrobil cie w chuja slaski nastolatek?

Tchórz zawsze znajdzie wytłumaczenie.

BTW Czekam na ciebie.

lenin139 napisał(a):a czemu by nie, skoro pieprzy glupoty?

Tylko ty tak uważasz!

lenin139 napisał(a):a to co wkleil to jego zdjecie? kazdy moze znalezc takie w wyszukiwarce, kazdy.

To ty szukaj, a ja daje zdjęcia dla reszty tego forum:

Kolejne zdjęcie z wakacji:

[Obrazek: dobromir.jpg]

Zdjęcie z naszego ślubu:

[Obrazek: dobromir2.jpg]

BTW

lenin
Dlaczego cały czas wklejasz zdjęcie Viperka? Czyżby cie się on podobał pedale?

Pytam się was forumowicze co zrobić z tym ciężkim przypadkiem debilizmu u lenina, by już więcej nie wkurwiał swoimi pojebanymi wypowiedziami użytkowników tego forum, i przestał pisać bzdury. Mnie już nie śmieszy jego trolling!

Oto moja rada, być może znajdziecie lepsze:

[Obrazek: Trolls.jpg]
Cytat:Pytam się was forumowicze co zrobić z tym ciężkim przypadkiem debilizmu u lenina, by już więcej nie wkurwiał swoimi pojebanymi wypowiedziami użytkowników tego forum, i przestał pisać bzdury. Mnie już nie śmieszy jego trolling!

Na pewno nie wrzucał bym tutaj tylu swoich zdjęć. Byli już tu tacy, którzy tego żałowali. Jak tak gardzisz leninem, to niczego nie musisz mu udowadniać, a fotki ktoś może wykorzystać.
Krzychun napisał(a):Na pewno nie wrzucał bym tutaj tylu swoich zdjęć, Byli już tu tacy, którzy tego żałowali.

Zapewniam cie i innych ze te będą już ostatnie.

Krzychun napisał(a):Jak tak gardzisz leninem, to niczego nie musisz mu udowadniać

Wiem i od dzisiaj będę go ignorował, lub tylko zbywał w krótki sposób. Nie można go więcej karmić!

Krzychun napisał(a):a fotki ktoś może wykorzystać.

Słuszna uwaga.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7