Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Spiritual Demise (Kielce power/thrash)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
KelThuz napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ta, a komu wpierdoliles cwaniaku? Czy moze jak zwykle zasloniles sie kolegami?

trzeba bylo przyjechac i zobaczyc.
masz okazje 16 maja, premiera plyty.

to po pierwsze
a po drugie, gówniarski pedrylu, takich jak ty się wytyka palcami i napierdala z liścia.
Szczurze, ty miales przyjechac do skarzyska, ale skonczylo sie na kupie w majtach. Poza tym naprawde chcialbym poznac chociaz jedna osobe, ktorej najebales kiedykolwiek
Removed2 napisał(a):należy mu się tron w Kielcach

jedyne co nalezy sie rajtuzowi to chuj w jego wlochate aryjskie dupsko i solidny wpierdol, zeby przypomnial sobie dziecinstwo i spuscil troche z tonu

dobromirsite napisał(a):Brawo mistrzu! Cudowny pokaz twej nadludzkiej elokwencji. Slava!

srawa. a teraz na kolana i posmyrac mu jezorem napleta

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Poza tym naprawde chcialbym poznac chociaz jedna osobe, ktorej najebales kiedykolwiek

nie poznasz, kelthuz ma w piesci instagiba
Cytat:srawa. a teraz na kolana i posmyrac mu jezorem napleta

Wypierdalaj zgrzybiały chuju, bo jak się pan KelThuz wkurwi, to dostaniesz porządny wpierdol, i raz na zawsze skończy się twoje bezsensowne pierdolnie lewacki pastuchu! GNIJ!!!

Removed2

lenin139 napisał(a):jedyne co nalezy sie rajtuzowi to chuj w jego wlochate aryjskie dupsko i solidny wpierdol, zeby przypomnial sobie dziecinstwo i spuscil troche z tonu
Aha, czyli przyznajesz, ze KelThuz nagrał coś zajebistego ale najeżdżasz na niego z zasady. Jakie to lewackie.
Ale ty jestes glupi
Cytat:Ale ty jestes glupi

A ty lewaku jesteś kurwa pojebany.
dobromirsite napisał(a):Wypierdalaj zgrzybiały chuju, bo jak się pan KelThuz wkurwi, to dostaniesz porządny wpierdol, i raz na zawsze skończy się twoje bezsensowne pierdolnie lewacki pastuchu! GNIJ!!!

czekam z niecierpliwoscia i swedzeniem knykci

Removed2 napisał(a):Aha, czyli przyznajesz, ze KelThuz nagrał coś zajebistego ale najeżdżasz na niego z zasady.

po pierwsze, nie kelthuz, tylko zespol w ktorym ten ciec zajmuje jakies 17 miejsce. i cale szczescie, bo po doswiadczeniach z warrahy i reszty natchnionego jego wizja slawii chujstwa nikt nie ma ochoty widziec tego indywiduum gdzie indziej (za drobnym wyjatkiem paru fagasow przyssanych trwale do jego jader)

a po drugie, chocby i keltuz zaczal grywac w duecie z vargiem badz okazal sie drugim wcieleniem quorthona, nie zmieni to oczywistego faktu, ze jest niedowartosciowanym cwelem, kozakiem i zjebem

rzeklem.

Removed2

lenin139 napisał(a):po pierwsze, nie kelthuz, tylko zespol w ktorym ten ciec zajmuje jakies 17 miejsce. i cale szczescie, bo po doswiadczeniach z warrahy i reszty natchnionego jego wizja slawii chujstwa nikt nie ma ochoty widziec tego indywiduum gdzie indziej (za drobnym wyjatkiem paru fagasow przyssanych trwale do jego jader)
Skąd możesz wiedzieć, które miejsce KelThuz zajmuje w Spiritual Demise? Laughing Warraha to kvlt, nie dla dzieciaków i niedojebańców Twojego pokroju.
lenin139 napisał(a):a po drugie, chocby i keltuz zaczal grywac w duecie z vargiem badz okazal sie drugim wcieleniem quorthona, nie zmieni to oczywistego faktu, ze jest niedowartosciowanym cwelem, kozakiem i zjebem
Wnioskujesz to po jego wypowiedziach w internecie? Niezły z Ciebie LOL.
lenin139 napisał(a):rzeklem.
I jak zwykle niestety nic mądrego.
to temat o thrashu, więc kurwy - wypierdalać.
lenin139 napisał(a):jego wizja slawii chujstwa nikt nie ma ochoty widziec tego indywiduum gdzie indziej

lenin/jankier zapomniałeś zażyć dzisiaj tabletek? Bo pierdolisz jak zwykle.

lenin139 napisał(a):nie zmieni to oczywistego faktu, ze jest niedowartosciowanym cwelem, kozakiem i zjebem

Takimi bluźnierczymi stwierdzeniami nie wyleczysz się. Radzę ci jednak wizytę u psychiatry.

A KelThuz to KVLT, a wy wszyscy jebani lewacy macie sobie to wbić do głowy raz na zawsze!
KelThuz napisał(a):to temat o thrashu, więc kurwy - wypierdalać.
Cytat:Poza tym naprawde chcialbym poznac chociaz jedna osobe, ktorej najebales kiedykolwiek
dobromirsite napisał(a):A KelThuz to KVLT, a wy wszyscy jebani lewacy macie sobie to wbić do głowy raz na zawsze!
Removed2 napisał(a):Warraha to kvlt, nie dla dzieciaków i niedojebańców Twojego pokroju.

macie racje, cala racje i tylko racje, warraha to kvlt dla srogich trv hetero aryjskich-skurwysynskich wojownikow stali:

[Obrazek: tomcio.jpg]

mwahahaha, wez mnie kurwa cioto nie rozsmieszaj

twoja zjebana morda moze sluzyc za decydujacy kontargument w kazdej dyskusji z toba, wiec pomysl dobrze i wypierdalaj stad w podskokach - bo i tak stoisz na straconej pozycji

Removed2 napisał(a):Wnioskujesz to po jego wypowiedziach w internecie?

nie wiem jak ty to widzisz (i gowno mnie to obchodzi) ale dla mnie tym gorzej swiadczy o cwelu keltuzie fakt ze jedyne co potrafi to napinac sie na necie

Removed2 napisał(a):LOL

tu juz kurwa nie wiem co napisac, pokemonie - za takie teksty nadajesz sie wlasciwie jedynie do utylizacji

KelThuz napisał(a):to temat o thrashu

a nawet bardziej o trashu

KelThuz napisał(a):kurwy - wypierdalać.

nie wymagam od ciebie zbyt wiele, ale przynajmniej swoim przydupasom powinienes okazac troche szacunku

dobromirsite napisał(a):lenin/jankier zapomniałeś zażyć dzisiaj tabletek? Bo pierdolisz jak zwykle.

gdyby twoj biedny skolatany mozdzek potrafil przeanalizowac brak polfontow, wiedzialbys ze sens tego zdania byl nastepujacy: "i reszty natchnionego jego wizją slawii chujstwa"

srawa!

Removed2

lenin139 napisał(a):mwahahaha, wez mnie kurwa cioto nie rozsmieszaj

twoja zjebana morda moze sluzyc za decydujacy kontargument w kazdej dyskusji z toba, wiec pomysl dobrze i wypierdalaj stad w podskokach - bo i tak stoisz na straconej pozycji
Morda służąca za kontrargument. Sorry, stary ale większego kretyna jak Ty to w życiu nie widziałem. Możesz spierdalać dalej obciągać kolegom, z takim poziomem inteligencji i tak do niczego innego się nie nadajesz.

lenin139 napisał(a):nie wiem jak ty to widzisz (i gowno mnie to obchodzi) ale dla mnie tym gorzej swiadczy o cwelu keltuzie fakt ze jedyne co potrafi to napinac sie na necie
Jako, że jesteś upośledzony umysłowo, jak i w kwestii czajenia kvltu, nigdy nie zrozumiesz, że KelThuz śmieje się do monitora patrząc jak takie skurwiałe pijawki jak Ty napinają się na niego.
lenin139 napisał(a):tu juz kurwa nie wiem co napisac, pokemonie - za takie teksty nadajesz sie wlasciwie jedynie do utylizacji
Że nie wiesz co pisać widać już od dawna, ale w takim razie radzę Ci wypierdalać. No chyba, że chcesz się dalej ośmieszać.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
KelThuz napisał(a):to temat o thrashu, więc kurwy - wypierdalać.
Cytat:Poza tym naprawde chcialbym poznac chociaz jedna osobe, ktorej najebales kiedykolwiek

potrafisz rozmawiać z umarłymi? ty popierdolony psycholu, wykurwiaj bo zadzwonię po twoją matkę
Zabiles kogos? Ahahahahaa ja pierdole, ciebie to naprawde dobry humor nie opuszcza
Stron: 1 2 3 4 5 6 7