04-27-2009, 10:22 PM
04-27-2009, 11:21 PM
removed2 wyglada jak mlodszy brat keltuza
Removed2
04-28-2009, 12:06 AM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):removed2 wyglada jak mlodszy brat keltuza:*
04-28-2009, 01:02 PM
Dobra
By zamknąć spedalone pyski, wrzuciliśmy kolejny kawałek bez voiceoverów. BACK TO THRASH kurwo!
http://myspace.com/onlyspiritualdemise
jeśli ktoś nadal będzie twierdził że reaktywne chłopczyki pokroju FBF czy Violator mają start, to niech się błaźni.
i pozamiatane.
By zamknąć spedalone pyski, wrzuciliśmy kolejny kawałek bez voiceoverów. BACK TO THRASH kurwo!
http://myspace.com/onlyspiritualdemise
jeśli ktoś nadal będzie twierdził że reaktywne chłopczyki pokroju FBF czy Violator mają start, to niech się błaźni.
i pozamiatane.
04-28-2009, 05:46 PM
KelThuz napisał(a):jeśli ktoś nadal będzie twierdził że reaktywne chłopczyki pokroju FBF czy Violator mają start, to niech się błaźni.Violator dobry jest
![[Obrazek: thedarksaga_violator.jpg]](http://motywdrogi.pl/wp-content/uploads/muzyka/theDarkSaga/thedarksaga_violator.jpg)
04-29-2009, 06:17 PM
Removed2 napisał(a):Morda służąca za kontrargument. Sorry, stary ale większego kretyna jak Ty to w życiu nie widziałem.sry lamusie, ale twoja malenka mozgownica znow nie pojela istoty sprawy. postaram sie ja wiec wylozyc lopatologicznie:
otoz jakakolwiek twa opinia na temat wyzszosci arjow, poganskiej muzyki, i w ogole wszystkiego z gory traci wszelka wiarygodnosc gdy spojrzy sie na twoje zdjecie.
twor na nim przedstawiony jest wlasciwie dokladnym przeciwienstwem idealu heteroslowianskiego wojownika - zalosna wasata pipka kaleczaca sie pewnie przy przewracaniu stron w ksiazkach. ile ty kurwa mozesz wiedziec o blond dupach, toporach i barbarzyncach - tyle chyba co grales w wow-a?
wez dzieciaku spierdalaj stad i nie pokazuj wiecej swojej mordy - jest ona zajebistym posmiewiskiem nawet na tle reszty ekipy kelthuza, z nim wlacznie
to juz twoj kumpel mial wiecej pomyslunku nie umieszczajac na necie swojego zdjecia, chociaz dam sobie uciac kutasa ze dobromir rowniez wyglada jak cipa
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):removed2 wyglada jak mlodszy brat keltuzaczystokrwistych arjow zostalo na tyle malo, ze nie zdziwilbym sie gdyby okazalo sie to byc zwiazkiem kazigejowskim
KelThuz napisał(a):i pozamiatane.sprawdz jeszcze czy dokladnie, bo panstwo znow upierdola ci kawalek wyplaty
aha, a Violator rzadzi
![[Obrazek: ed9fb5935738a886.jpg]](http://images37.fotosik.pl/110/ed9fb5935738a886.jpg)
Removed2
04-29-2009, 08:33 PM
lenin139 napisał(a):sry lamusie, ale twoja malenka mozgownica znow nie pojela istoty sprawy. postaram sie ja wiec wylozyc lopatologicznie:Po Twojej żałosnej reakcji widać, że trafiłem w czuły punkt.
Cytat:otoz jakakolwiek twa opinia na temat wyzszosci arjow, poganskiej muzyki, i w ogole wszystkiego z gory traci wszelka wiarygodnosc gdy spojrzy sie na twoje zdjecie.bo? nie widze związku.
Cytat:twor na nim przedstawiony jest wlasciwie dokladnym przeciwienstwem idealu heteroslowianskiego wojownikai?
Cytat:- zalosna wasata pipka kaleczaca sie pewnie przy przewracaniu stron w ksiazkach.Proponuje pojedynek, ktoś wtedy będzie pipką, ale nie wąsatą ale okaleczoną i nie ja, a Ty.
Cytat:ile ty kurwa mozesz wiedziec o blond dupach, toporach i barbarzyncach - tyle chyba co grales w wow-a?Interesuje się tym, wystarczy. Czy historyk badający cywilizacje majów, musi budować piramidy? Czy ktoś kto interesuje się cywilizacją azteków musi składać ofiary z ludzi? Jesteś niereformowalnym przykładem kretyna stawiając mi takie zarzuty.
Cytat:wez dzieciaku spierdalaj stad i nie pokazuj wiecej swojej mordy - jest ona zajebistym posmiewiskiem nawet na tle reszty ekipy kelthuza, z nim wlaczniePrzygotuj się na zemste Swaroga i reszty pogańskiej hordy z panteonu słowiańskiego, niegodziwy psie!
Cytat:to juz twoj kumpel mial wiecej pomyslunku nie umieszczajac na necie swojego zdjecia, chociaz dam sobie uciac kutasa ze dobromir rowniez wyglada jak cipaChyba żartujesz? Przecież Ty nie masz kutasa.
04-29-2009, 10:32 PM
lenin139 napisał(a):chociaz dam sobie uciac kutasa ze dobromir rowniez wyglada jak cipa
Wkurwiaj stąd zjebany pedale, i pokaż swoje zdjęcie z parady równości, bo innych kurwo pewnie nie masz!
A teraz kurwa drżyjcie przed potęgą Arji:
![[Obrazek: dobromir.jpg]](http://img56.imageshack.us/img56/2714/dobromir.jpg)
A gdyby jakiś skurwysyn chciał wiedzieć, to ta kobieta obok mnie stojąca to moja żona. Więcej zdjęć kurwy nie dostaniecie! A zdjęcie oczywiście z wakacji nad morzem.
A teraz niech kurwa lenin pokaże swój zjebany ryj o ile nie spalił się już ze wstydy przed moją potęgą! KILL!!!
Removed2
04-29-2009, 10:54 PM
Ładną masz żone.
04-30-2009, 10:53 AM
Cytat:Ładną masz żone.
Dziękuję.
04-30-2009, 02:53 PM
Removed2 napisał(a):(...)
nie chce mi sie nawet komentowac twojego pierdolenia.
odnosnie tematu mam tylko pare luznych pytan: czy sluchanie "piesni" o arjach, wojach, oraniu lewakow, kapitalizmie, libertynizmie, korwinie-mikke, upr-ze, zemscie, toporach, mieczach, mlotach, zmijach, perunach, swarogach, wszebadach, wikingach i slowianskich dziewicach pomaga ci leczyc kompleksy? nie smuci cie czasami ze taka ciotka jak ty nie zblizy sie do swojego idealu nawet na odleglosc roku swietlnego?
moze w koncu wyszedlbys z domu, udal sie do urologa zoperowac stulejke, znalazl sobie dziewczyne/chlopaka, i przestal pierdolic bzdury o arjach, kelthuzie i libertynizmie?
moim zdaniem takie zycie jest chyba ciekawsze
Removed2 napisał(a):Proponuje pojedynek, ktoś wtedy będzie pipką, ale nie wąsatą ale okaleczoną i nie ja, a Ty.
![[Obrazek: tomcio.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5862/tomcio.jpg)
mam to, chlopczyku, rozumiec jako niewybredny zart z twojej strony, tak?
wystarczy cackania sie z ciotami, czas zajac sie dobromirem
TEZA: dobromir nie pochodzi z z-pomorskiego. jest za to slazakiem, w dodatku licealista
po przymknieciu oka na jego najezdzanie na brudnych slazakow (zapewne robil to dla zachowania pozorow), zostaje mi cos takiego:
dobromirsite napisał(a):BTW Prawdziwy Ślązak nie mieszka w bloku, debilu jebany.
co dla ciebie oznacza "prawdziwy slazak", pisany jeszcze z wielkiej litery? dlaczego nie mieszka on w bloku i co cie to do kurwy obchodzi? wychodza regionalne niesnaski? ale to akurat jeszcze slaby dowod
ten jest duzo lepszy:
dobromirsite napisał(a):RamzeS to pieroński gorol, ze Sosnowca. A jak bajtlu myslisz że nie byda cie rozumioł jak bydziesz pisoł po śląsku to żeś jes w dużym błyndzie. Moja potynżno wszechmoc i wszechwiedzo pozwalo mi godać w kożdym jynzyku. Zatym leć na gruba i zmaszkieć trocha wonglo, i wypierdalej z tego forum.
i nie probuj sie tu nawet wykrecac kolega ze slaska. nawet gdybys poduczyl sie gwary, nie mialbys powodu by wyzywac ramzesa od "pieronskich goroli". poza tym skad wiesz ze w sosnowcu mieszkaja akurat sami gorole? kim jest dla ciebie gorol? jakie ma to znaczenie dla niby-pomorzanina?
hanys i gorol, jeden chuj, taka jest opinia calej polski. z wyjatkiem slaska oczywiscie
dobromirsite napisał(a):A zdjęcie oczywiście z wakacji nad morzem.
wakacji nad morzem? to gdzie ty w koncu mieszkasz? i nie pierdol mi o sargassowym, wszyscy doskonale wiedza ze miales na mysli baltyk
dobromirsite napisał(a):Więcej zdjęć kurwy nie dostaniecie!
a ja wlasnie chcialbym zobaczyc jeszcze jedno, na ktorym siedzisz przed kompem piszac posta na forum rms. tak dla upewnienia sie czy tego zdjecia nie znalazles gdzies w necie, co wielka sztuka nie jest
(btw, mozliwe ze zle zrozumialem i ta kobieta na zdjeciu to kurwa, a ty nie chcesz dac wiecej jej zdjec; w takim wypadku sry)
pozwole sobie przypomniec jeszcze katarzyne z. na kill liscie, oraz wierszyk "niech zginie ewa w."
mam nadzieje ze jestes swiadom iz na tlumaczenie tego kumplem z liceum nikt nie dal sie nabrac?
jeszcze to:
jankier napisał(a):ps. na stronie rozpierdala mnie jeszcze ten aryjski margines z "zeszytu od polskiego" na obrazku głównym "kill list"
a na zakonczenie
dobromirsite napisał(a):Jestem programistą.
a jakie znasz jezyki programowania?
z niecierpliwoscia oczekuje na to jak ustosunkujesz sie do powyzszych zarzutow
srawa!
Removed2
04-30-2009, 04:14 PM
lenin139 napisał(a):nie chce mi sie nawet komentowac twojego pierdolenia.Bo jesteś za głupi, proste.
Cytat:odnosnie tematu mam tylko pare luznych pytan: czy sluchanie "piesni" o arjach, wojach, oraniu lewakow, kapitalizmie, libertynizmie, korwinie-mikke, upr-ze, zemscie, toporach, mieczach, mlotach, zmijach, perunach, swarogach, wszebadach, wikingach i slowianskich dziewicach pomaga ci leczyc kompleksy?
Kompleksy masz chyba Ty przypierdalając się do cudzych pasji.
Cytat:nie smuci cie czasami ze taka ciotka jak ty nie zblizy sie do swojego idealu nawet na odleglosc roku swietlnego?Przecież pracuje nad sobą.
Cytat:moze w koncu wyszedlbys z domu, udal sie do urologa zoperowac stulejke,
Może zająłbyś się własnym spierdolonym życiem, a nie zachowywał się jak troskliwy miś.
Cytat:znalazl sobie dziewczyneskąd wiesz,że nie mam?
Cytat:/chlopaka,Wypierdalaj.
Cytat: i przestal pierdolic bzdury o arjach, kelthuzie i libertynizmie?
Nie moja wina, że nie masz poczucia humoru i przypierdalasz się jak by Cię stary młotkiem napierdalał.
Cytat:moim zdaniem takie zycie jest chyba ciekawszeSkoro moje zdanie gówno Cie obchodzi, nie oczekuj że Twoje będzie mnie obchodziło cokolwiek.
Cytat:mam to, chlopczyku, rozumiec jako niewybredny zart z twojej strony, tak?Po 1 Można być chucherko, a napierdalać mięśniaków
wystarczy cackania sie z ciotami, czas zajac sie dobromirem
Po 2 Wypierdalaj
Jeśli nie przyjmiesz tych aksjomatów to moge być dla Ciebie ciotą, kosmitą, kierowcą autobusu czy reptilonem ale nie zmienia to faktu, że Ty pozostaniesz kompletnym idiotą, który nie rozumie słowa pisanego.
Slava!
04-30-2009, 04:26 PM
Cytat:Po 1 Można być chucherko, a napierdalać mięśniakówjest roznica miedzy miesniakiem a zapuszczona swinia. tego chyba nie wziales pod uwage.
04-30-2009, 05:14 PM
lenin139 napisał(a):co dla ciebie oznacza "prawdziwy slazak", pisany jeszcze z wielkiej litery?
Oznacza to dla mnie człowieka mieszkającego na Śląsku z dziada pradziada.
lenin139 napisał(a):dlaczego nie mieszka on w bloku i co cie to do kurwy obchodzi?
Bo w blokach mieszkają tzw. Gorole, czyli osoby pochodzące spoza Śląska.
lenin139 napisał(a):nie mialbys powodu by wyzywac ramzesa od "pieronskich goroli". poza tym skad wiesz ze w sosnowcu mieszkaja akurat sami gorole? kim jest dla ciebie gorol? jakie ma to znaczenie dla niby-pomorzanina?
Mój ojciec pochodzi ze Śląska. Nad morzem odbywał służbę wojskową, i tam poznał pewną panią i już tam pozostał. Informacje o Śląsku mam więc z pierwszej ręki pomijając to że mój ojciec był i jest fanatykiem jeśli chodzi o sprawy Ślązaków. Teraz jest już na emeryturze i po pierdolonych latach które zmarnował pracując w wojsku (był zawodowym żołnierzem), powrócił na Śląsk i teraz mieszka z powrotem tam gdzie jego ziemia przodków. A ja jestem częstym gościem na Śląsku.
lenin139 napisał(a):wakacji nad morzem? to gdzie ty w koncu mieszkasz? i nie pierdol mi o sargassowym, wszyscy doskonale wiedza ze miales na mysli baltyk