Dziś typek założył taki temat ale albo jakiś mod wyjebał w chuj albo to forum jest popierdolone i wsiąkł albo ja jestem pojebany i nie moge znaleść
to co sądzicie o szatanie.Ja go lubie ,dobry typ, napierdala się
![[Obrazek: 064.jpeg]](http://dbnao.net/mul/gale/scre/dbzfilm06/064.jpeg)
korwa, Piccolo jeden z największych charakterniaków korwa ever
Dobry był, ale po paru pierwszych odcinkach w dbz go zmarginalizowali

W ogóle to ciekaw jestem skąd się wzieło imię Szatan Serduszko. Piccolo mogli po prostu przetłumaczyć na... szampan

co ty pierdolisz, a w scenie jak niszczyli namek pokazał kurwa że nadal jest najcharakterniejszym typem w całej tej jebanej kreskówce
A chuj, nie pamietam tego. Fakt faktem miał pare epizodów w dbz, ale głównie to w db sejtan rulah. Fajnie przykładał palec do czoła a potem strzelał takim laserem

Zoltan napisał(a):Fajnie przykładał palec do czoła a potem strzelał takim laserem
To było makankosapo a nie jakiś laser
laser kurwa, zara że bazuka będzie jeszcze
sporo moich znajomych zaprzedało dusze tej kreskowce
Zoltan napisał(a):Dobry był, ale po paru pierwszych odcinkach w dbz go zmarginalizowali
W ogóle to ciekaw jestem skąd się wzieło imię Szatan Serduszko. Piccolo mogli po prostu przetłumaczyć na... szampan 
to sie wzieło w sumie z fr wersji która u nas lektorowali bo tam sie nazywał petit coehr
A czy przypadkiem to nie szatan serduszko pierwszy umiał latać?
Szatan serduszko ... ło jezu ...
Zoltan napisał(a):A czy przypadkiem to nie szatan serduszko pierwszy umiał latać?
bardzo możliwe
Cytat:A czy przypadkiem to nie szatan serduszko pierwszy umiał latać?
Nie. Ten-shin i Kaoz latali pierwsi. To było jeszcze na początkowych Turniejach Sztuk Walki, kiedy to w/w byli największymi rywalami Goku.
Był też epizod jak Goku zajebał ojca Szatana.
Stare odcinki. Początek pierwszej serii.
DB rlz.
Powiedzcie mi, o co to biegało, że jak ten główny bohater (goku czy jak mu tam) kogoś pokonał to później ta "osoba" stawała sie jego "przyjacielem" ?