Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Fanklub - new
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
ja tam nie wstydze się mojej klaty, jakakowliek by ona nie była=P ale z aerobiku i tak z chęcią skorzystam lub przynajmniej popatrze na panią prowadzącą Laughing

Arion

Ja mogę uczyć tańców irlandzkich ;] Zapewniam, że zmęczycie się nie mniej niż na typowych zajęciach z aerobiku :> Tyle, że naukę taką oficjalną zaczynam dopiero w październiky ;]

*edit: taka myśl ogólna nad ostatnimi męskimi wypowiedziami...

wy jesteście po prostu niereformowalni XD
z taką trenerką mogę się uczyć choćby chodzenia po wodzie Big Grin Big Grin Laughing

Arion

Oj... Nie wiesz, co mówisz :> Jestem tragiczną nauczycielką z racji bardzo ograniczonych zasobów cierpliwości ^^;
A widziałaś kiedyś cierpliwą nauczycielkę?? Angry

Arion

Widziałam! :>
To ona wpoiła mi zamiłowanie do angielskiego i języków obcych Tongue

Zdarzają się ;]
Hmmm, ja też cierpliwością nie grzeszę, ale to nic Wink Chcieć to móc podobno Wink
........halo pani moderator bąź na tyle uprzejma i locknij to również

toż to się juz kinder-metal-garten z tego robi....

Arion

W sumie racja.
Chociaż raczej klub wzajemnej adoracji Wink
To i ja moge zapisać się do obu fanclubów, a co?
Taniec irlandzki jest masakralny nie mowiac o samym cwieczeniu, ale tez o perfekcji jaka trzeba osiagnac Tongue Jak sie zaczyna uczyc to jest to strasznie meczace, ale potem to sie juz wprawy nabiera Wink
Valhalla napisał(a):Jak sie zaczyna uczyc to jest to strasznie meczace, ale potem to sie juz wprawy nabiera Wink

Strasznie męczące.....czyli to nie dla mnie Big Grin
Wszystko jest dla ludzi Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5