Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Fanklub - new
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Arion napisał(a):Pewnie, ze Ciebie nie widziałam... To zdjęcie przy każdym poście mi się przywidziało... :>

To zdjecie jest tylko, nawet nie do pasa i w malej rozdzielczosci Smile Eh! Ja sie widze nago to wiem!
Człowieku więcej optymizmu i wiary w siebie!!!
Po co się dręczyć...

Arion

Właśnie... Po co się dręczyć? Inni zrobią to za Ciebie :>
Dreczycie mnie juz wystarczajaco, niech zostanei ze jestem brzydal i bede zadowolony!

A ja sie w ogole nei drecze, a wiare w siebie mam ^^ Rzeczywistosci sie nie oszuka Tongue To ze jestem brzydalem wcale nie oznacze ze nie moge meic w sobie wiary Tongue

Arion

Ech, aż ręce opadają... XD
Arion napisał(a):Ech, aż ręce opadają... XD

A w ktore miejsce? Wink Embarrassed Embarrassed

Arion

Jedyne właściwe ;P
Angry
Arion napisał(a):Jedyne właściwe ;P

Hihi, i za to Cie lubie Embarrassed Smile

Arion

Za co? Za to, że wiem co zrobić z rękami? XDDDD
Fajnie Big Grin
Łeh, kobiety to nie mysla tylko o jednym, oto dowod,...

Big Grin

Ni eladnie sie tak ze mnei nabijac, poprosze wiekszy mlotek Sad
A może panie mają jeszcze jakieś zmyślne zczenia??
moge się podstosować Big Grin

Arion

Acrid: nie ma mowy, jeszcze Ci kuku zrobię, a to bynajmniej nie leży w moich intencjach Smile

Kaktus: zapamiętam... i pomyślę :>

...A masz różowy strój króliczka? XD
o kurde nie mam Sad
ale jak trzeba to spróbuje załatwić Big Grin
Acrid napisał(a):Tu bedzie problem, co zdejme to sama brzydota, zwisajacy brzusio, krzywe nogi, a boo

Embarrassed Sad
Ja tam nie narzekam na moją posturę, którą rzeźbie jazdą na rowerze i innymi sportami Big Grin Acrid, na brzusia i inne brzydoty nie masz co nażekać, tylko zacznij działać. mam nawet na to pomysł XD Myślę że jak ładnie poprosimy to znajdzie sie w naszym fanklubie jakaś miła pani chętna udzilelać lekcji aerobiku(bądź jaki kolwiek rodzaj ruchu, może być taniec erotycznySmile ) dla zapracowanych podwładnych?:>

PS. Arion będziesz musiała ostro ćwiczyć, żeby się dobrać do mojej rosłej klaty, bo jem zrowo i jeszcze nie przestałem rosnąć XD
Stron: 1 2 3 4 5