Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Fanklub - new
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
A ja mogę trawniki i żywopłoty kosić przed domami naszych Pięknych Pań Angry
Aż nie wierzę.....a żeby nie było, że nie dbamy o klubowiczów proponuję ustalić dzień wolny od pracy kiedy to będzie można jedynie siedzieć/stać/leżeć - jak komu wygodnie - i nas podziwiać Wink
Co do kiślu to niezaprzeczalnie najlepszy będzie wiśniowy Big Grin
Sus napisał(a):Co do kiślu to niezaprzeczalnie najlepszy będzie wiśniowy :D

Jeżeli kisiel to może buduń też przydałby się, tak dla urozmaicenia menu. ;]
Cała zabawa właśnie na kiślu polega Wink A budyń? Hmm, no to byłaby nowość Big Grin[/list]
W końcu trzeba coś urozmaicać Laughing

Arion

Uau... XD Nawet fryzjer będzie XD

Panowie, zaskakujecie mnie coraz bardziej, mam nadzieję, że na słowach się nie skończy Smile

Ale tak jeszcze odnośnie fryzjerów - mam alergię Tongue I syndrom Akane Tendo przy okazji, to znaczy, że a)obcięcie moich włosów bez mojej zgody b)obcięcie ich na długość większą niż 3 cm grozi urazami... Psychocznymi, fizycznymi bądź i jedno i drugie, po prostu staję się agresywna i nieobliczalna Evil or Very Mad

Sus, a powiedz, co ty na to.... Panowie... Pół nadzy... (na więcej się pewnie nie zgodzą Tongue) My... A przed nami... Kilka pojemniczki z sosami czekoladowymi, tofii... Mryyy.... ;}~~~~ Najlepszy sposob na cwiczenie celnosci :>
Arion, to jest IDEALNY pomysł, jestemz jak najbardziej ZA Wink
A Musze siem rozbierac? Embarrassed
Ja tam z chęcią wywale na wierzch tą swoją boską klatę...

Ale ja chce karmel... Angry
Widzicie, Slayerd chetny, ja sobie pojde Embarrassed

Arion

Acrid, nie musisz się rozbierać... Tylko troszeczkę :>~~
Acha, i możesz sobie iść.. Byle w naszą stronę :>

Sus: to już wiem co zabrać na ewentualny zlot ;]

Ja tam lubię Panów na słodko ;}~~
Arion napisał(a):Acrid, nie musisz się rozbierać... Tylko troszeczkę :>~~

Tu bedzie problem, co zdejme to sama brzydota, zwisajacy brzusio, krzywe nogi, a boo

Embarrassed Sad

Arion

Tak Acrid... Ty się tylko do lania nadajesz Tongue Bo w inny sposób chyba nie da Ci się kilku rzeczy wytłumaczyć :?
Arion napisał(a):Tak Acrid... Ty się tylko do lania nadajesz Tongue

No co? Niewidzialas mnie to nie mow Embarrassed Ehh, przeciez nie bede z siebie narcyza robil, kazdy wie ze brzydal ze mnie Embarrassed

Arion

Pewnie, ze Ciebie nie widziałam... To zdjęcie przy każdym poście mi się przywidziało... :>

Ach te haluny, a mama mówiła - rzuć zioło XD
Stron: 1 2 3 4 5