Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jedzenie!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
dziczyzna to jest prawdziwe mięso! nie jakieś kurwa kebaby drobiowe z gołębi.
a co do karkówy z grilla to dzikie mięcho też przebija inne. mimo że mam dziczyznę za pół darmo i tak tanio nie wychodzi. najchętniej bym jadł tylko dziki pieczone/smażone/duszone/grillowane/z ogniska i zagryzał surówkami/sałatkami własnej inwencji.
Jelonki też są w pytę.
ostatnio prawie nie jem mięsa. Jakoś tak wyszło, nie zostałem ekologiem Laughing
ja lubie KFC, nie nawidze makdonaldow! uwielbiam pizze, ale raczej sama ja robie, bardzo, ale to bardzo razdko zdarza mi sie zamawiac pizze. uwielbiam tez pierogi z kapusta i grybami i ryby! szczegolnie smazony losos i tunczyk(taki "steak") ,albo pieczone ryby w piekarniku w jakims sosie.mmmm Wink. oczywiscie takze mieso wolowina albo kurczaki Laughing . nie nawidze schabowych, obrzydzily mi sie...co ja jeszcze lubie hmm... a, potrawki chinskie (ryz +warzywa+sos), dobra nie chce mi sie wszystkiego wymieniac...aaa! jak moglam zapomniec o tortilli Wink
[Obrazek: 368a4cc1001d239446705e8sd1.jpg]
aż mi dygnął Laughing
Laughing
Tak właśnie wygląda kiełbasa z dymem na wodzie
[Obrazek: a031vp7.th.jpg]

muahaha! + zimny Zubr i jestem ustawiony na dzis.
o ty kurwa dawaj to!
hmmm... tak patrze na mój post i już jestem pewien, że w weekend jadę do chaty po tyle dzika ile uniosę i robię grila na dachu
wczoraj zrobilam obiad rodzicom ;P <dobra corka mode on>
a co przyzadzilas?

ja wlasnie pieke brownies.
[Obrazek: a032yg2.th.jpg]

zimne Ksiazece, oczekiwanie na meczyk ;}
Wege zarcie, truskawki, banany, ananas, lody mietowe, czekolada- to lubie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8