Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jedzenie!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
zawsze.
Fast foody omijam szerokim łukiem, no czasem co Maca wpadnę na lody lub ciacho. Zazwyczaj wpierdzielam to co mama zrobi, ale jak przyjdzie mi samej gotować to z głodu nie umrę, umrze ten kmu bym miała gotować Wink
Ogólnie wcinam dużo warzyw, mało mięsa, poprostu nie przepadam. Ale nie jestem jakąś wegetarianką, o nie. Bo bez kebabu bym umarła^^
A najważniejsze żarcie, które mogę jeść dzień w dzień i to 24h na dobe to żelki i lizaki. Tak jedyne słodycze bez których nie przeżyję.
Zdecydowanie imperialistyczne fastfoody.
ha, zrobilam wczoraj zapiekanke z makaronem, papryka, cebula, parowka, salami, zoltym serem, pomidorem i kukurydza, plus sos smietanowy i keczup na drugiej warstwie plus przyprawa do gyrosa. Przekombinowane ale zajebiste Surprised i ciasto upieklam "krowke" Laughing 3h w kuchni ;D
To następnym razem jak będziesz coś prychcić, daj znać, to wpadniemy i skosztujemy Big Grin Bo brzmi to nawet apetycznie Big Grin
nie ma to jak omlecik z 4 jaj na boczku i z zóltym serze :>
Jeszcze zrobimy z ciebie kulturystę
Mishima zaczal cwiczyc w wieku lat 30, tak ze nic straconego jeszcze
ale ja nie chce wyglądać jak nadmuchany balon Tongue
Taa, każdy tak mówi...
Okazało się ,ze dzisiaj nie mam zajac w budzie ( tzn miałem 1 godzine ale zaspałem na nia jak zwykle :F) i musialem czekac z 2 godziny. Część przesiadziałem w barze mlecznym ,a tam wpierw kawa zbożowa (okropna ,jak babka zrobila mi jakąś inke w domciu to niezła nawet była, ta smakowala jak mleko z woda)za 0,63 zł ,pomidorówe za 1.20 zł i herbate za 2 zł : ). Kurwa lubie bar mleczne : ) ,szkoda tylko ,ze sa dopłacane z skarbu państwa ( z jakiej paki niby ?).

Ale pomidorówa lepsza w drugim barze mlecznym o którym wiem w Torcu mianowicie Małgośce, ale talerz a w sumie miska ciut mniejsza, droższa chyba troszke, ale z ryżem i lepsze IMO.
seelenleib napisał(a):Mishima zaczal cwiczyc w wieku lat 30, tak ze nic straconego jeszcze

Ale on był zdecydowanie bardziej fashe od obiektu rozważań Wink
[Obrazek: w8.jpg] > all
A to co, mapa świata? Big Grin
to jest jakby ci to powiedzieć... schab karkowy. Wiesz do jedzenia. Tylko nie przesadzaj z tym bo możesz dostać sraczki.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8