Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Postanowione, staram sie spierdalać na studia do anglii. Mam dosyć tego kraju.
Ale jakby nie patrzeć black metalowi zdecydowanie na dobre to wyjdzie. Nie będą gimnazjaliści w pizdu mroczni z piszczochami i przetłuszczonymi włosami za uszy biegać w koszulkach gorgoroth czy behemoth

książę widzi tylko jeden pewnik, mianowicie, że
![[Obrazek: a24ee4be8446291a.jpg]](http://images11.fotosik.pl/78/a24ee4be8446291a.jpg)
szczere podziękowania za wizualne objawienie trv-ns natury mojego ulubieńca
Viva Roman!

tak jak pisałem później, z tym, ze Ty przytoczyłeś treść artykułów i interpretację
Metalowy zespół Cremaster domaga się dodania do listy przygotowywanej przez Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami Ryszarda Nowaka.
Oto informacja przekazana przez muzyków: "Domagamy się wpisania nas na listę zespołów satanistycznych. Czujemy się pominięci i jest nam bardzo przykro, że nas na niej nie ma, lata starań i nic z tego nie wyszło. Jesteśmy zdruzgotani i dotknięci do głębi piekielnych. Tym samym apelujemy do Szwadronów Ryszarda o natychmiastową reakcję na nasze stanowisko i umieszczenie nas na indeksie.
Inaczej sprawę skierujemy na drogę A4".

O naszym satanistycznym forum tez zapomnieli.
Wypraszam sobie. A Cremaster pierdolnął wieśniacką akcję próbując napykac sobie popularności w chujowy sposób. Tandeta.
oni podobno mieli kawalek o kelthuzie
Krzychun dalej nie opowiedziałeś jak to z Kelem jeździliście po NSach.
Sprawa dotyczyła mitu o szkodliwości "ujemnego bilansu handlowego" miedzy państwami.Trafiliśmy na NS-a,ktory co prawda za anty-komunistę sie podawał,ale poglady miał keynesowsko-marksistowskie.Jak wiekszość z tych "tępicieli lewaków".
Oj,jakieś bilanse.Ale czy sie z nimi napierdalaliście o to mi chodzi?
chyba ze to jakies forum było
raf667 napisał(a):Ale czy sie z nimi napierdalaliście o to mi chodzi?
Ja sie nie umiem bić.
eeeee,no to zjebaliście akcję

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11