Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nowak kontratakuje - Kolejne zespoły oskarżone o satanizm
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hallvard napisał(a):Ksiaze to jakis zapalony antyprawicowiec, czy mi sie zdaje
A czy antynazista równa się antyprawicowcowi? Niebezpiecznie generalizujesz.
Nosferatu napisał(a):Jakoś tak wydaje mi się, że Nowakowi nigdy w życiu nie uda się przepchnąć takiej głupoty - nawet w takim spieprzonym kraju jak nasz.
A jednak o ile pamietam to za sprawą między innymi Nowaka odwołano w zeszłym roku Black Metal Festival , czyż nie?
^dokładnie, pozostalo tyko spotkanie z muzykami, niewiasty zachwycaly się przynajmniej hellhammerem (tak slyszalem Tongue nie bić )
Książę napisał(a):A czy antynazista równa się antyprawicowcowi? Niebezpiecznie generalizujesz.

pytalem ot tak , bo juz myslalem , ze sie doczekam jakiegos pojazdu w strone sceny nsbm...przywrazliwionym;P Laughing
A nie, to już inna sprawa. Niezależnie od tego czy bm czy nie, to jebać ns'ów.
moglem sie kurwa spodziewac.... Evil or Very Mad
ale nie, tak serio. Chuj czarny w dupska ns'om po samą włoszczyznę. Tak szczerze i z głębi mojego cichego serca.
Książę napisał(a):Chuj czarny w dupska ns'om po samą włoszczyznę.
Szkoda,ze nie widziałes jak ich ostatnio z Kelthuzem zjechalismy 8)
W sumie to kapelą Szatanistycznym to tylko na rękę bo wzrośnie ich popularnośc i kultowość w polsce (no bo kurwa przecież zakazany owoc smakuje najlepiej) szczególnie wśród bardzo młodch słuchaczy .
Bardzo dobrze moim zdaniem sie dzieje

czciciele szatana chcieli piekla na ziemi to maja Big Grin
Ale kurwa smieszne.Nic tylko boki ze śmiechu zrywać.
Krzychun napisał(a):Szkoda,ze nie widziałes jak ich ostatnio z Kelthuzem zjechalismy Cool
e?
Krzychun napisał(a):Szkoda,ze nie widziałes jak ich ostatnio z Kelthuzem zjechalismy Cool

Opowiadaj
http://wiadomosci.onet.pl/1553153,11,item.html

Jednak robi sie nieciekawie:

Cytat:W lipcu do urzędników w całym kraju trafi lista zespołów "propagujących satanizm", którym nie będzie się zezwalać na udział w koncertach
kurwa nóż sie w kieszeni otwiera... Mad
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11