W dniach 3 - 4 sierpnia 2007 r., w Kostrzynie nad Odrą odbędzie się XIII Przystanek Woodstock â największy otwarty festiwal rockowy w Europie, organizowany przez Fundację Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy.
Lista zespołów, które do dnia dzisiejszego zgłosiły swoją chęć
wystąpienia na XIII Przystanku Woodstock
stan na dzien 21.04.2007 r.
http://www.wosp.org.pl/przystanek/2007/
Na razie nie ma specjalnie ciekawych zespołów, prócz Pogodno, Muh i Konopians.
Ponoć Kazik ("zarabia po niżej minimum socjalnego"

) - ponoć Kazik obiecał Owsiakowi, że w tym roku zagra na Brudstoku. Lao Che pewnie nie zagra - tak Spięty mówił w październiku, kiedy ja i ten lewak Sobota się pytaliśmy.
Do Sierpnia w chuj czasu, możliwe, że mi się odechce, ale też możliwe, że pojade.
Kto jeszcze?
Na te zgloszone zespoly i tak nie ma co patrzec, zazwyczaj wybierane sa i tak nie te, co trzeba ;) Zreszta, w tym roku i tak nie mam zamiaru sie tam pokazywac, wystarcza mi chyba poprzednie wlajaze.
z tego wszystkiego co jest na tej liście najchętniej zobaczył bym Mr. Zoob
ale raczej napewno nie pojade

może pojade, choć nie ukrywam że jak narazie to mi sie wybitnie nie chce.
dlamnie najistotniejszą sprawą decydującą o tym czy pojade, czy nie, będzie lista znajomych wybierajacych sie na ten spęd. Jeśli będzie niewstarczajaco satysfuckcjonująca, to o wyjeździe zadecyduje kierownik.
Jałokim napisał(a):dlamnie najistotniejszą sprawą decydującą o tym czy pojade, czy nie, będzie lista znajomych wybierajacych sie na ten spęd
no właśnie, to samo u mnie
Nie ma takiej możliwości żebym się tam pojawił. Absolutnie.
R_amze_S napisał(a):Nie ma takiej możliwości żebym się tam pojawił. Absolutnie.
Cytat:Nie ma takiej możliwości żebym się tam pojawił. Absolutnie.
Wszystko co za darmo jest co najwyżej przeciętne a najczęściej do dupy
az chce sie powiedziec "zupelnie jak twoja stara"
ale stwierdzilem, ze juz nie bede wiecej niemily ]:->
Przemek87 napisał(a):Wszystko co za darmo jest co najwyżej przeciętne a najczęściej do dupy
Jak najnowsze RHCP, choć to raczej drogie.
Z muzyka fatalnie, mozna co najwyzej pojechac na seks w blocie.
Pewno będę ... z ciecha jedzie napewno jakaś większa ekipa oprocz tego mam ustawke z ludzmi ktorymi mieszkałem rok temu. I chuj mnei obchodiz co bedzie grało tak naprawdę, bo jak nie będzie grać nic ciekawego to też pojadę bo jadę już w poniedziałek z 5 dni przed koncertami. O !
Co nie oznacza ,że nie bedzie mnie pod sceną. Zobaczymy co dokładnie będzie i się zrobi jakąś playliste z przerwami na piwo, jedzenie i wariowanie (bitwa na butelki w zeszłym roku wraz z uderzeniem pod scene na Indios Bravos rządziła, chyba parenaście namiotów stratowanych, setki butelek w powietrzu ,prawie samochód komuś wywrócili ludzie

)
Rok temu ani nie było Exploited ani Saxon, Ani Holy Moses więc tą liste mozna o kant dupy rozbić. Sorcerer Chyba tez zresztą się zglosil

.
Sobota napisał(a):chyba parenaście namiotów stratowanych, setki butelek w powietrzu ,prawie samochód komuś wywrócili ludzie
wow super, ale z was wariaty =]