Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lordi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Manowar ma image kiczowaty, ale nie tak jak Lordi, bez porównania, i muzykę ma dużo, dużo lepszą niż Lordi.
Porownywanie festiwalowego Lordi z Manowarem jest smieszne.
Dla mnie też, ale chciałem co niektórym wykazać wyższośc M. nad L. Big Grin
Nikodem15 napisał(a):Dla mnie też, ale chciałem co niektórym wykazać wyższośc M. nad L. Big Grin
A która literka sponsoruje dzisiejszy odcinek?
a ja tam nic nie mam do Lordi'ego 8) nawet spoko zespół. Blood Red Sandman, Would you love a monsterman, Devil is a loser, Hardrock hallelujah ujdą w tłumie Surprised a image....???.... przynajmniej mają swój styl Laughing i skoro wygrał Eurowizje tzn. że jednak "ktoś" go słucha Wink
Właśnie przypuszczam, że wielu głosujących na Lordiego oddało nań głoś nie dlatego, że lubili ten zespoł i słuchali go wcześniej, ale dlatego, że słuchali rocka i skoro pojawił się na Euroshitwizji jakiś zespół rokowy no to na niego zagłosowali.
Nikodem15 napisał(a):Właśnie przypuszczam, że wielu głosujących na Lordiego oddało nań głoś nie dlatego, że lubili ten zespoł i słuchali go wcześniej, ale dlatego, że słuchali rocka i skoro pojawił się na Euroshitwizji jakiś zespół rokowy no to na niego zagłosowali.

w porzadku, tylko kto sluchajacy rocka oglada euroshit?!
Nie musi oglądać żeby się dowiedzieć, że na Eurowizji występuje zespół rockowy. Wystarczy, że jego znajomy ogląda.
Ja oglądałem euroshit wtedy. I co to takie straszne i złe? Teraz tylko powstała głupia Lordi'omania. Ci co nie słuchali wcześniej nawet rocka, teraz mówią : "Słucham lordiego i jest fajny". Ja osobiście ich lubie, ale to moje zdanie. Zresztą tutaj widzę że lubicie dyskutować na temat gustów. Według mnie nie mozna ocenić czy ten zespół jest lepszy od tego, bo do każdego inaczej muza danego zespołu dochodzi.
Co raz mniej mi sie to podoba...a płyta Get Heavy była realy good
Zwycięstwo Lordiego w Eurowizji to światełko w tunelu zalanym po kolana gównem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9