05-19-2006, 09:13 PM
05-19-2006, 09:15 PM
Podobno pirotechniki bylo malo, bo organizatorzy konkursu nie zglosili sie na nie w obawie o dekoracje i widzow.
ps. A masz moze link do jakichs koncertow Lordi? Ciekawe jak to wyglada.
ps. A masz moze link do jakichs koncertow Lordi? Ciekawe jak to wyglada.
05-20-2006, 09:11 AM
Wpisz na e-mule
Tytol 40 mintuowego kocnertu to :"Lordi - Live At Raumanmeri '03" Fajnowy koncert deczko słabo widać ale cuż
Jesz jest lordi jako pierwsyz zepsol w relacji z festivalu:"Tuska 2003 kooste - mukana mm. Type O Negative, Children Of Bodom, Stratovarius, Lordi, Amorphis, Mokoma, Trio Niskalaukaus, Moonsorrow & Tarot" To także n aDC - aLe wystarczy wpisac Lordi 

VOTE FOR MONSTERMAN`S

05-20-2006, 11:43 AM
Nie mam i nie umiem sie obslugiwac eMulem, ale dzieki. :] Poszukam sobie gdzies tych koncertow. Zwlaszcza ten drugi musi byc jakis wypasny.
05-20-2006, 11:51 AM
ten drugi to tylko wywiad(40 sekund) z lordim rzy czym, nawet podmiot wywiadu nieodezwał się - a pteom tylko utwor ze sceny: "Would you ove a monsterman"(moim skromnym zdaniem najleszy utwor lordiego 8) i tak z kazdym zespolem
Ja tez msyalelm ze nie umiem sie mulem poslugiwac dopuki niezmieniłem w opcjach na język polski : ]
Głosujemy dziś !:>

Głosujemy dziś !:>
05-20-2006, 09:18 PM
GŁO !!!!!! SU !!!!!!! JE !!!!!!!!!!!!!!! MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05-20-2006, 10:53 PM
ZA JE BIO ZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM EUROPE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry za offtop
KOCHAM POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM EUROPE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry za offtop

05-20-2006, 10:56 PM
LOOOOOLdi wygrał! Ja nie mogę...
Z jednej strony Orzech miał rację - to była jedna wielka ruletka (jak, mimo wsyzstko rockowy utwór, mógł wygrac Euroshit?), ale z drugiej... numer Lordiego był najlepszy w tym zestawieniu
. Wyczuwam nagły wzrost popularności grupy w naszym pięknym kraju
.

05-20-2006, 10:56 PM
Już sobie wyobrażam oburzenie moich koleżanek po ogłoszeniu wyników Eurowizji
Ale na serio - wiedziałem, że Gumiaki dojdą wysoko, ale do łba by mi nie przyszło, że wygrają. 

05-20-2006, 11:08 PM
MaFFej napisał(a):Wyczuwam nagły wzrost popularności grupy w naszym pięknym kraju.
10 minut temu ogloszono wyniki, a juz moja kolezanka chce zebym jej pozyczyl jakis album Lordi.

Ciekawe czy to byl jakis ponadnarodowy zryw metalowcow, czy po prostu w dziadkach i starych babach odezwal sie rokenrolowy duch. ;o Nawet Rosja i jej 140 bylych republik nie przeszkodzilo Lordi w wygraniu konkursu. :]
Dodam jeszcze, ze oprocz Lordi calkiem fajne byly utwory z Turcji, Rumunii i Niemiec (country, ;])
05-20-2006, 11:11 PM
Dżemik napisał(a):Ciekawe czy to byl jakis ponadnarodowy zryw metalowcow...
No co Ty... za tym stoi przecież KGB

Teraz czekam aż Lordi - jako zwycięzca Euroshitu - zawita na antenie takiego RMF FM czy innego Radia Zet

PS. Orzech wydawał mi się zniesmaczony zwycięstwem Lordiego... że niby wygrali bardziej z powodu 'video' niż 'audio' i takie tam...

05-20-2006, 11:15 PM
Jasne, że był zryw, od Polaków dostali 12 - ktoś musiał głosować ;]
Dołożyłam swoje 2,44 na ten szczytny cel, jak już coś w końcu wygrywa to niech to nie będzie blondynka ubrana na biało ;0
Dołożyłam swoje 2,44 na ten szczytny cel, jak już coś w końcu wygrywa to niech to nie będzie blondynka ubrana na biało ;0
05-21-2006, 07:53 AM
Lordi wygral eurovizje ? uułłł, to za rok rozumiem ze SORCERER za rok startuje ? xDD
05-21-2006, 07:59 AM
Axel napisał(a):Lordi wygral eurovizje ? uułłł, to za rok rozumiem ze SORCERER za rok startuje ? xDD
No co Ty. Warraha - Mlot Na Chrzescjan i nie ma chuja w borze.
05-21-2006, 08:27 AM
Szyszak napisał(a):Axel napisał(a):Lordi wygral eurovizje ? uułłł, to za rok rozumiem ze SORCERER za rok startuje ? xDD
No co Ty. Warraha - Mlot Na Chrzescjan i nie ma chuja w borze.
Warraha mogłaby rozdupcyć, nie inaczej!