Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lordi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Numery z "Get Heavy" + kawałek "Blood Red Sandman" biją go na głowę, ale pomimo tego bardzo przyjemny, typowy "Lordi'owy" Smile .
Podobno pirotechniki bylo malo, bo organizatorzy konkursu nie zglosili sie na nie w obawie o dekoracje i widzow.

ps. A masz moze link do jakichs koncertow Lordi? Ciekawe jak to wyglada.
Wpisz na e-mule Smile Tytol 40 mintuowego kocnertu to :"Lordi - Live At Raumanmeri '03" Fajnowy koncert deczko słabo widać ale cuż Wink Jesz jest lordi jako pierwsyz zepsol w relacji z festivalu:"Tuska 2003 kooste - mukana mm. Type O Negative, Children Of Bodom, Stratovarius, Lordi, Amorphis, Mokoma, Trio Niskalaukaus, Moonsorrow & Tarot" To także n aDC - aLe wystarczy wpisac Lordi WinkWinkWink

Mad Mad Mad VOTE FOR MONSTERMAN`S Mad Mad Mad
Nie mam i nie umiem sie obslugiwac eMulem, ale dzieki. :] Poszukam sobie gdzies tych koncertow. Zwlaszcza ten drugi musi byc jakis wypasny.
ten drugi to tylko wywiad(40 sekund) z lordim rzy czym, nawet podmiot wywiadu nieodezwał się - a pteom tylko utwor ze sceny: "Would you ove a monsterman"(moim skromnym zdaniem najleszy utwor lordiego 8) i tak z kazdym zespolem Smile Ja tez msyalelm ze nie umiem sie mulem poslugiwac dopuki niezmieniłem w opcjach na język polski : ]

Głosujemy dziś !:>
GŁO !!!!!! SU !!!!!!! JE !!!!!!!!!!!!!!! MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
ZA JE BIO ZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM POLSKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM EUROPE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry za offtop Wink
LOOOOOLdi wygrał! Ja nie mogę... Laughing Z jednej strony Orzech miał rację - to była jedna wielka ruletka (jak, mimo wsyzstko rockowy utwór, mógł wygrac Euroshit?), ale z drugiej... numer Lordiego był najlepszy w tym zestawieniu Tongue . Wyczuwam nagły wzrost popularności grupy w naszym pięknym kraju Wink .
Już sobie wyobrażam oburzenie moich koleżanek po ogłoszeniu wyników Eurowizji Laughing Ale na serio - wiedziałem, że Gumiaki dojdą wysoko, ale do łba by mi nie przyszło, że wygrają. Smile
MaFFej napisał(a):Wyczuwam nagły wzrost popularności grupy w naszym pięknym kraju Wink .

10 minut temu ogloszono wyniki, a juz moja kolezanka chce zebym jej pozyczyl jakis album Lordi. Smile

Ciekawe czy to byl jakis ponadnarodowy zryw metalowcow, czy po prostu w dziadkach i starych babach odezwal sie rokenrolowy duch. ;o Nawet Rosja i jej 140 bylych republik nie przeszkodzilo Lordi w wygraniu konkursu. :]

Dodam jeszcze, ze oprocz Lordi calkiem fajne byly utwory z Turcji, Rumunii i Niemiec (country, ;])
Dżemik napisał(a):Ciekawe czy to byl jakis ponadnarodowy zryw metalowcow...

No co Ty... za tym stoi przecież KGB Wink .

Teraz czekam aż Lordi - jako zwycięzca Euroshitu - zawita na antenie takiego RMF FM czy innego Radia Zet Laughing .

PS. Orzech wydawał mi się zniesmaczony zwycięstwem Lordiego... że niby wygrali bardziej z powodu 'video' niż 'audio' i takie tam... Smile No i wogóle jak mogło do tego dojść? Big Grin
Jasne, że był zryw, od Polaków dostali 12 - ktoś musiał głosować ;]

Dołożyłam swoje 2,44 na ten szczytny cel, jak już coś w końcu wygrywa to niech to nie będzie blondynka ubrana na biało ;0
Lordi wygral eurovizje ? uułłł, to za rok rozumiem ze SORCERER za rok startuje ? xDD
Axel napisał(a):Lordi wygral eurovizje ? uułłł, to za rok rozumiem ze SORCERER za rok startuje ? xDD

No co Ty. Warraha - Mlot Na Chrzescjan i nie ma chuja w borze.
Szyszak napisał(a):
Axel napisał(a):Lordi wygral eurovizje ? uułłł, to za rok rozumiem ze SORCERER za rok startuje ? xDD

No co Ty. Warraha - Mlot Na Chrzescjan i nie ma chuja w borze.

Warraha mogłaby rozdupcyć, nie inaczej!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9