Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Lordi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
KelThuz napisał(a):
Szyszak napisał(a):
Axel napisał(a):Lordi wygral eurovizje ? uułłł, to za rok rozumiem ze SORCERER za rok startuje ? xDD

No co Ty. Warraha - Mlot Na Chrzescjan i nie ma chuja w borze.

Warraha mogłaby rozdupcyć, nie inaczej!

Hmm Po dluzszym zastanowieniu Wink przyznaje racje Warraha rozjabala by Wink publike swym podnioslym klimatem, Slava.
Ja ze znajomymi wynamawialismy ludzi zeby posylali esy - i jak woczraj po finale tak liczylismy na gg to wyslzo nam ze od naszych wystzkich kumpli poelciało około 450 esów Big Grin 150 razy został wykręcony numer 0 700 ...

Lordi zawojował eurowizję !Big Grin
Kto niegłosował ten gej Laughing Big Grin
Akurat wczoraj wchodzę do pokoju gdzie rodzina oglądała tv i tak się zastanawiałem z czego oni tak się śmieją. Wchodzę patrzę, a tu Lordi zaczęło swój występ. Matce się spodobało ;D. Kawałek powiedzmy sobie szczerze marny, ale o co najmniej 3 klasy lepszy, niż wszystko, co leciało później (sam z ciekawości zacząłem oglądać). W życiu bym nie pomyślał, że coś takiego może wygrać ;D.
szczerze nie lubie ich... ale gratulacje sie naleza Mad
Co wy sie tak rzuciliscie na te Lordi? Wink Szał na forum Wink
statekx napisał(a):Co wy sie tak rzuciliscie na te Lordi? Wink Szał na forum Wink

Ja ich od zawsze lubiłem : ] Może w związku z zwycięstwem w Eurowizji ten zespół zostanie dostzreżony nie tylko przez nielicznych Confusedhock: Mad
Cytat:Ciekawe czy to byl jakis ponadnarodowy zryw metalowcow, czy po prostu w dziadkach i starych babach odezwal sie rokenrolowy duch. ;o Nawet Rosja i jej 140 bylych republik nie przeszkodzilo Lordi w wygraniu konkursu. :]

JAk dla mnie jest to dowód, ze Armia Nieśmiwrtelnych jest potężna, gdyż to właśnie Metalheads z różnych krajów zapewne tak głosowali, a najlepszy dowód na to, to fakt, ze w 'zelaznych' krajach dostawali '12', lub '10' (W Niemczexh 10, gdy 12 ma zawsze Turcja, w Polscxe, Wielkiej Brytani, gdzieś w Skandynawii '12').

KAwałek był taki bądxmy szczerze przeciętny, ale poza tym tylko Niemcy byli niexli, a image to czyste 666 Wink

Aha- ode mnie poszły 2 głosy Tongue
Cytat:Aha- ode mnie poszły 2 głosy Razz

Niby taki chujny program, a wszyscy ogladaja ;D
Program chujny, ale jak było lordi, to trza było obejrzeć i zagłosować, nie inaczej Tongue
Axel napisał(a):
Cytat:Aha- ode mnie poszły 2 głosy Razz

Niby taki chujny program, a wszyscy ogladaja ;D

Ja tam tylko oglądałem wyniki Wink
a ja tam nic nie ogladalem... a wystep lordi to widzialem dopiero finalowy, po ogloszeniu wynikow Laughing bo jak chujny program to nie ogladam Laughing
wez ale zlewe miałem jak to oglądałem Laughing normlanie pompy łapałem Tongue
A ja od wczoraj czuję się conajmniej jakieś 200 lat świetlnych w tyle,bo nawet nie widziałam,że jakiś taki spektakl nadają..
popieram statekx'a - na jakim forum sie nie udzielam, to teraz wszyscy pieprzą o tym lordi jakby było o czym, biora to na powaznie, cos sciagaja z neta, ludzie :/
Mientky napisał(a):popieram statekx'a - na jakim forum sie nie udzielam, to teraz wszyscy pieprzą o tym lordi jakby było o czym, biora to na powaznie, cos sciagaja z neta, ludzie :/
Taa,jest sie czym podniecać,naprawde.
Lordi jest tak samo kiczowate jak reszta ełrowizji,pasował idealnie,nie zdziwiło mnie ,ze wygrali (o czym, tak samo jak Rene,dowiedziałem sie po fakcie)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9