Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Polski...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
dzieki Smile zaraz przy okazji zobacze jak grają Smile
Val wyczarowałaś coś ? Smile
Sam se zval
tak nowy sklep w pasazu grunwaldzkim wyczarowalam. tylko na to mialam czas Surprised
dzisiaj jest termin oddawania bibliografii, ponad 50% moich znajomych pisalo ja wczoraj <ok>
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dzisiaj jest termin oddawania bibliografii, ponad 50% moich znajomych pisalo ja wczoraj <ok>

że co kurwa ? heh

po 1 dzisiaj mam(y) rekolekcje Big Grin - 3 dzień
po 2 u nas zadnego terminu nie ma Big Grin
Cytat:tak nowy sklep w pasazu grunwaldzkim wyczarowalam. tylko na to mialam cza

Zmiana organizacji ruchu na remontowanym placu Grunwaldzkim we Wrocławiu i otwarcie zlokalizowanej tam wielkiej galerii handlowej spowodowały chaos komunikacyjny w tym rejonie miasta. Tymczasem wkrótce po otwarciu galeria została zamknięta.

ladne czary ;P
ej sklepy byly wszystkie wykonczone, a to ze budynek nie zostal oddany do uzytku to juz inna bajka- i nie moja. Poki co mam przymusowy urlop i w piatek sie dowiem do kiedy on potrwa ^^
Fakt faktem syf tam brud i paranoja i jakis pojeb sie zgodzil zeby to otworzyc Laughing
ja w sobote bede jechac przez most grunwaldzki (to chyba to samo co plac Smile ) wiec obczaje Smile
ja musze isc dzisiaj bo jakis kretyn zalal nam sklep. <wkurw>
Witam Big Grin

Stiguś jest tak zapracowany, że nawet nie ma czasu przeczytac 1400 postów Wink a wiec do rzeczy:
Jeżeli ktoś z Was ma troche free timu prosze go o poszukanie kilku pierdolonych związków frazeologicznych w twórczosci Orthodox.

Z góry dziękuje i płace spokojem na forum Wink
Najlepiej się cofnij parę stron w tył i przeczytaj swoje własne wypowiedzi, bo tam grubo przytaczałeś jakie figury stylistyczne w tej niesamowitej poezji, jaką pisze ta zaczerniona lampucera występują, głąbie z wtryskarki.
pierdol frezarkę
Stron: 1 2 3 4 5 6