I to ma być matura

Te,Stig ja tez sie chyba na te uczelnie do Vrocka wybieram:> Ale mature sam sobie napisze,nic trudnego.
Welcome
Poza tym ja nie chce zeby mi ktos prace pisał, ja potrzebuje tylko wskazówki
EDIT:
Val pomóż !

dobra cos tam pomysle na dniach, ale do jakich piosenek?
Nie zapomnij naliczyć go na pincet, Valhalla. A jak się nie wypłaci to wjazd na kwadrat i duszenie.
Stig doszlo ale nie wiem kiedy bede mogla nad tym pomyslec. Na pierwszy rzut oka to ja bym jednak zmienila zespol i piosenki, bo na tych nie za bardzo popisac jednak nie da.
Valhalla napisał(a):Stig doszlo ale nie wiem kiedy bede mogla nad tym pomyslec. Na pierwszy rzut oka to ja bym jednak zmienila zespol i piosenki, bo na tych nie za bardzo popisac jednak nie da.
a jaką kapelke proponujesz ?

no ja wiem ile tego jest

Ale jesli Ci chodzi o ich ilośc to wydaje mi sie, że Closterkeller ma ich dośc dużo w porównaniu do innych kapel...
The Stig napisał(a):Ale jesli Ci chodzi o ich ilośc to wydaje mi sie, że Closterkeller ma ich dośc dużo w porównaniu do innych kapel...
Weź skorzystaj z tekstów Homo Twist i Pudelsów. Ogólnie Maleńczuk świetnie pisał, a po za tym możesz dodać, że nagrał też kawałek do słów Norwida "Bema pamięci żałobny rapsod" oraz do słów E. Dickinson (tutaj Maleńczuk tłumaczył też jej teksty).
Z tym, że generalnie nikt nie lubi tego parszywego gwiazdora...

Cugowski niezle pisze jesli moge cos zasugerowac.
no własnie... nikt go nie lubi heh

ale chce Ci powiedziec ze Anja Orthodox tez wykorzystałą tekst Norwida "Po To Właśnie".

A moga byc teksty polskich artystow po angielsku?? chocby tłumaczone?? Tomek Wołonciej swietne pisze.
"Analizując zgromadzony materiał, scharakteryzuj pod względem językowym teksty wybranego polskiego zespołu muzycznego. " POLSKIEGO ZESPOŁU..... czyli pasuje

jutro siąde to poprzeglądam Wasze propozycje

To ja Ci przepisze te teksty Tomka z ksiazeczki bo na stronie ich chyba nie ma
Newbreed.metal.pl
Zapoznaj sie