Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Polski...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
balzac napisał(a):Motyw duchów w literaturz

Pan Samochodzik: Księga strachów? ;D
balzac napisał(a):^Stary, mogłeś wybrać jakiś oklepany temat i nie miałbys problemów, nawet przewidziałbyś pytania egzaminatora Wink

Coś typu "Motyw podróży i wędrówki w literaturze" tak jak ja w zeszłym roku ;D.
balzac napisał(a):^Stary, mogłeś wybrać jakiś oklepany temat i nie miałbys problemów, nawet przewidziałbyś pytania egzaminatora Wink

słyszałem, że komisja ponoć zyga jak poraz n-ty słucha tego samego Wink
^ A jak komisja w dawnych czasach szalała za Czerwonymi Gitarami albo Papa Dance? Wink
balzac napisał(a):^ A jak komisja w dawnych czasach szalała za Czerwonymi Gitarami albo Papa Dance? Wink

CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie Wink
The Stig napisał(a):CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
Chodziło mi o to, że może są fanami CG lub (Ci młodsi) PD więc mogą róznie reagować na Kat czy Closterkeller i te czarownice Laughing
balzac napisał(a):
The Stig napisał(a):CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
Chodziło mi o to, że może są fanami CG lub (Ci młodsi) PD więc mogą róznie reagować na Kat czy Closterkeller i te czarownice Laughing

No sam Closterkeller jest mniej rozpoznawalny, ale z Anją może byc troche gorzej Wink ale miejmy nadzieje, ze szanowna komisyja bedzie oceniac maturzyste, a nie podmiot jego wypowiedzi Smile
Ej,Stig a moze jakis tekst SBB?? Wieksze wrażenie zrobisz na starszych członkach komisji:>
Cytat:Ej,Stig a moze jakis tekst SBB?? Wieksze wrażenie zrobisz na starszych członkach komisji:>
O! Albo Czesława Niemena.
Chyba, że jeżeli chodzi o Ciebie to już zapóźno.. Big Grin Surprised
Stig daj 3 stowy to ci napisze te mature Laughing
Valhalla napisał(a):Stig daj 3 stowy to ci napisze te mature Laughing

tak dużo.... Wink za ładny usmiech powiedz mi na czym mam sie skupić Smile reszte sam zrobie Smile
jak duzo? za tyle pisze standardowo Tongue jeszcze nikt nie narzekal ^^
ja jednak przystane przy usmiechu wzamian za wskazówki Wink
morze ktos mi pomuc w matuże? na moją pracę wybrałem sobie temat: "motyw czarnucha w literatuże polskiej".
jak znajdzie sie ktoś kto pomorze a nie bedzie od razu jehał bede wdzięczny.
poza tym interesuje sie terz historią powszechną Polski.

\m/ hail&kill \m/
Ja nic nie mam do czarnuchów, uważam, że każdy powinien mieć swojego.
Stron: 1 2 3 4 5 6