balzac napisał(a):Motyw duchów w literaturz
Pan Samochodzik: Księga strachów? ;D
balzac napisał(a):^Stary, mogłeś wybrać jakiś oklepany temat i nie miałbys problemów, nawet przewidziałbyś pytania egzaminatora 
Coś typu "Motyw podróży i wędrówki w literaturze" tak jak ja w zeszłym roku ;D.
balzac napisał(a):^Stary, mogłeś wybrać jakiś oklepany temat i nie miałbys problemów, nawet przewidziałbyś pytania egzaminatora 
słyszałem, że komisja ponoć zyga jak poraz n-ty słucha tego samego

^ A jak komisja w dawnych czasach szalała za Czerwonymi Gitarami albo Papa Dance?

balzac napisał(a):^ A jak komisja w dawnych czasach szalała za Czerwonymi Gitarami albo Papa Dance? 
CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie

The Stig napisał(a):CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
Chodziło mi o to, że może są fanami CG lub (Ci młodsi) PD więc mogą róznie reagować na Kat czy Closterkeller i te czarownice

balzac napisał(a):The Stig napisał(a):CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
Chodziło mi o to, że może są fanami CG lub (Ci młodsi) PD więc mogą róznie reagować na Kat czy Closterkeller i te czarownice 
No sam Closterkeller jest mniej rozpoznawalny, ale z Anją może byc troche gorzej

ale miejmy nadzieje, ze szanowna komisyja bedzie oceniac maturzyste, a nie podmiot jego wypowiedzi

Ej,Stig a moze jakis tekst SBB?? Wieksze wrażenie zrobisz na starszych członkach komisji:>
Cytat:Ej,Stig a moze jakis tekst SBB?? Wieksze wrażenie zrobisz na starszych członkach komisji:>
O! Albo Czesława Niemena.
Chyba, że jeżeli chodzi o Ciebie to już zapóźno..

Stig daj 3 stowy to ci napisze te mature

Valhalla napisał(a):Stig daj 3 stowy to ci napisze te mature 
tak dużo....

za ładny usmiech powiedz mi na czym mam sie skupić

reszte sam zrobie

jak duzo? za tyle pisze standardowo

jeszcze nikt nie narzekal ^^
ja jednak przystane przy usmiechu wzamian za wskazówki

morze ktos mi pomuc w matuże? na moją pracę wybrałem sobie temat: "motyw czarnucha w literatuże polskiej".
jak znajdzie sie ktoś kto pomorze a nie bedzie od razu jehał bede wdzięczny.
poza tym interesuje sie terz historią powszechną Polski.
\m/ hail&kill \m/
Ja nic nie mam do czarnuchów, uważam, że każdy powinien mieć swojego.