Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Piąta edycja Mystic Festival
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ale jakos z Mastodon cena byla taka sama. :? Tu juz nawet nie chodzi o to ,zeby bylo niewiadomo ile kapel na najwyzszym poziomie ,ale jeszcze z jeden taki band z zagranicy by sie przydał, bo z deka bidnie to wyglada. Juz lepiej ,zeby Virgin Snatch, Rootwater i Bloodsimple w ogole nie graly. Przynajmniej czlowiek by wczesniej w domu byl.
no to bloodsimple ponoć nie takie złe, niektórzy bardzo pozytywnie się o tym wypowiadają, choć fakt faktem że i tak grając przed slayerem mają przesrane, i kurde no nie wiem jaki jest sens ściągania tego typu kapeli przed Slayera.

Już chyba lepiej by było jakiś thrasherów z niemiec ściągnąc, koszty pewnie nawet nizsze a przynajmniej by się ludzie bawili(nie mówie tu nawet o kreatorze czy sodom, ale np. Holy Moses, nie wiem, może mekong delta)
Za podobną cene na Brutalu jest 70 kapel i 3 dni ogolnego rozpierdolu więc dziwią mnie ceny conajmniej :/ .
Szczerze mowiąc mnie wystarczą Slayer i Celtic.
Sobota napisał(a):Za podobną cene na Brutalu jest 70 kapel i 3 dni ogolnego rozpierdolu więc dziwią mnie ceny conajmniej :/ .

Ale jak jest festiwal w plenerze to nie trzeba płacić za wynajem hali, no nie??:>
Ale za wynajęcie pola, zorganizowanie punktow sanitarnych etc tyż się placi ;].
Orientuje sie ktos, czy wpuszczanie jest tylko od 13.30, czy mozna wejsc dopiero od Behemotha?

EDIT:
No kułwa nikt nie wie?
Jade kułwa prawie 10 godzin i troche nie pasuje mi ta pojebana 13.30 :?
statekx napisał(a):Orientuje sie ktos, czy wpuszczanie jest tylko od 13.30, czy mozna wejsc dopiero od Behemotha?

zawsze w spodku jest tak że wejść można kiedy się chce, w tym przypadku OD 13.30Smile jak przyjdziesz na behemotha, czy nawet dopiero na slayera to nic złego się nie stanie Big Grin
nareszcie ktos poratowal starego zebraka Big Grin
ktoś z Wrocławia sie wybiera?
ja ;]
to super, trzeba sie zorganizowac w wieksza grupe zeby nie bylo nudno w pociagu ;P
no w sumie, poki co to wiem, ze ja jade na pewno hehe. Z moich znajomych to nie wiem, nie bede lazic i ich prosic aby sie zdeklarowali, najwyzej pojade sama.
Z Wrocławia także ja + brat+kolega...ale raczej samochodem jedziemy Big Grin
Koncert odwołano z powodu epidemii sepsy Evil or Very Mad
I co zrobię z biletem?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16