Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
buubi napisał(a):Pewnie się będę smażył za to w piekle
Pójdziesz do nieba ...
Danzig napisał(a):buubi napisał(a):Pewnie się będę smażył za to w piekle
Pójdziesz do nieba ...
Za karę

buubi napisał(a):Danzig napisał(a):buubi napisał(a):Pewnie się będę smażył za to w piekle
Pójdziesz do nieba ...
Za karę 
rzecz jasna ... rogaty ci tego nie wybaczy ...
Danzig napisał(a):buubi napisał(a):Danzig napisał(a):buubi napisał(a):Pewnie się będę smażył za to w piekle
Pójdziesz do nieba ...
Za karę 
rzecz jasna ... rogaty ci tego nie wybaczy ...
Pewnie będzie wsciekły - choć na Slayerze byłem już dwa razy, to uwielbienie trzeba kultywować regularnie. Z pewnościa jeszcze ich bedzie dane mi zobaczyć i to pewnie nie raz. Póki co za duży natłok koncertów, a RHCP i Vanderów nie widziałem jeszcze. Do tego dziadki z VDGG już pewnie nie będa grywali za często, więc okazja jest niepowtarzalna

A do tego ma w tym roku jeszcze być w Polsce Dream Theater - a tu jestem beton-ortodoksem
Reasumując: jak Rogaty da to w najgorszym wypadku będzie Czyściec i to jego dolne (cieplejsze) rejony

No wiesz,DT jeszcze nie potwierdzone,ale jak przyjada z Porkami to bedzie KILL!
Krzychun napisał(a):No wiesz,DT jeszcze nie potwierdzone,ale jak przyjada z Porkami to bedzie KILL!
W plotkę że zagrają z Porkami nie wierzę - no chyba że się potwierdzi oficjalnie. Ale podejrzewam ze do naszego kraju zawitają z okazji trasy promującej nową płytę...
W sumie Riverside wystarczy.Po co komu 2 supporty. No i bilety z Porkami byłyby pewnie drozsze a tak pewnie bedzie z 80-100zł.
Ciekawe czy wystartujemy do tego czasu z FC:>
Intro ze strony Mystica wyglada tak:
wiec, mozna juz smialo dodac Mastodon? ;)
ZŁO \m/

Z tym Mastodonem to ładnie dowalili, bardzo ładnie.
"Araya went Christian!" \m/
noo Mastodon oficjalnie potwierdzony!
Zresztą, od paru dni w necie huczalo od plotek, na temat Mastodona i bardzo dobrze, że się sprawdziło, bedzie niewątpliwie koncert roku...
Legenda muzyki metalowej, Celtic Frost, jest kolejną gwiazdą tegorocznej edycji Mystic Festival.
Celtic Frost pod wodzą Toma G. Warriora, który od ponad dwóch dekad inspiruje rzesze muzyków i zespołów, powrócił w ubiegłym roku rewelacyjnie przyjętą płytą "Monotheist".
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16