Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SORCERER - War Sower (promo 2006)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Sorcerer wymiata.
inne kieleckie kapele nie dorastają mu do pięt.
baa...
są zakopane głęboko w sferze nieświadomości. i nie doceniają mistrzostwa. nie biorą... żadnego przykładu. oni tego nie czują, to ich największy grzech. i za mało interesuje się właściwymi brzmieniami. jednymi słowy: w Kielcach nie ma praktycznie dla kogo tworzyć. no chyba, że jest tu sfera społeczeństwa, o której nie wiem ><" aczkolwiek chętnie bym się dowiedziała^^"

wbrew wszelkiemu pojmowaniu niektórych mnie najbardziej przypadł do gustu "Discipline Of Blood".
w ogóle to z powodu swoich niedociągłości w języku obcym nie rozumiem tekstu, bo nigdy się na tym nie koncentruję. słucham muzyki i to ja chciałabym rozumieć.

wokal brzmi nieco dziwacznie. na zwrotkach odnoszę swoiste wrażenie, jakby wokalista prześcigał się z gitarą tonacyjnie. refreny są w porządku. generalnie utwór jest rozbudowany, z dobrym skutkiem. nie ma przesytu.

ale to tylko takie moje przemyślenia. nie należy ich brać na serio.

[;
Kel, to Twoja dziolcha?
Masz jakis kompleks?
Szyszak napisał(a):Kel, to Twoja dziolcha?

że co? jam jest jeno cicha fascynatka twórczości Sorcerera. i w ogóle proszę mi takich dywagacji nie uprawiać.
hehe kapelka z mojego kochanego miasta Smile
gracie ok ale reputacja sorcerera to porazkaBig Grin
ReTuRn napisał(a):Masz jakis kompleks?

Nie dnosisz wrazenia ze troche za czesto uzywasz tego slowa? Czemu wg Ciebie tak duzo ludzi ma kompleksy wzgledem Kelthuza?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Masz jakis kompleks?

Nie dnosisz wrazenia ze troche za czesto uzywasz tego slowa? Czemu wg Ciebie tak duzo ludzi ma kompleksy wzgledem Kelthuza?

i na pewno Ty również do nich należysz.
Zakk Wylde napisał(a):gracie ok ale reputacja sorcerera to porazkaBig Grin

opowiedz o tym ze szczegółami.
dla mnie reputacja Kielc to porazka, tak swoją drogą
Jany Mare napisał(a):i na pewno Ty również do nich należysz.

Podaj mi konkretne argumenty na podstawie ktorych wysnuwasz takie wnioski
KelThuz napisał(a):dla mnie reputacja Kielc to porazka, tak swoją drogą

Ludzie we wsi powiadają ,ze się w tych Kielcach straszny bandytyzm szerzy...Prawda li to?
Necro Desecrator napisał(a):

Ludzie we wsi powiadają ,ze się w tych Kielcach straszny bandytyzm szerzy...Prawda li to?

jakiego typu bandytyzm? kindermetale wyłudzający kasę na wino w parku? tak to wszędzie jest Big Grin
KelThuz napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):

jakiego typu bandytyzm? kindermetale wyłudzający kasę na wino w parku? tak to wszędzie jest Big Grin

Aha,no bo tutaj w Olsztynie, to z tego co sie orientuję, panuje powszechne przekonanie ,iz ,,Kielce to obok Wawy najbardziej niebezpieczne miasto w Polsce".Nie wiem skad to się wzięło...
to pewnie przez liroya Wink
Necro Desecrator napisał(a):Aha,no bo tutaj w Olsztynie, to z tego co sie orientuję, panuje powszechne przekonanie ,iz ,,Kielce to obok Wawy najbardziej niebezpieczne miasto w Polsce".Nie wiem skad to się wzięło...

ja też nie wiem, Kielce jest tak małe, że potencjalni bandyci nie mają się gdzie ukryć Laughing
Hmm, chyba że ten bandytyzm dotyka tylko obcych - niewykluczone iż tak jest.
Jak normalnie nie trawie hejwi, to np. kawalek War Sower podoba mi sie Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7