KubusPuchatek napisał(a):Cytat:Czy jestem jedyną osobą na świecie, która nie widziała ani pół odcinka PB i Lost?
Nie, nie jesteś sam 
No to jest nas już trzech ;] W sumie śmieszna sprawa, pełno znajomych mi to polecało, wiedziałem kiedy jest emitowane, ale jakoś nigdy nie zdobyłem się na włączenie telepudła

Podobnie miałem z Majewskim.
Tomash napisał(a):Czy jestem jedyną osobą na świecie, która nie widziała ani pół odcinka PB i Lost? 
ja też nie widziałem i jakoś nie szczególnie mam zamiar to obejżeć...
LOST jest fajny tylko przez 1 serię - potem nudy w h*j

Cytat:LOST jest fajny tylko przez 1 serię - potem nudy w h*j
nie wiem co bylo ciekawego w pierwszej serii, a tylko ta ogladalem
dalej mi sie nie chce, nudne
No w pierwszej części troche się działo potem dno.
Odkopując ten jakże zacny temat, informuje iż właśnie rozpoczęła się emisja 3 sezonu. RIP pierwszego odcinka aż furczy od ilości seedów & peerów. Ciekaw jestem czy zmieniło się coś na lepsze. Końcówka 2 sezonu była naprawdę niezła.
Jak się dobrze orientuję, premiera odcinka była gdzieś wczoraj ok. 2-3 (w nocy), polskiego czasu oczywiście. Na takim filmjebie.pl o 11-12 już były komenty ludzi, którzy go obejrzeli. Maszyna szybko idzie

. Nawet ktoś się już pokusił o napisy. Myślałem, że będzie trzeba poczekać z 1-2 dni

. Co do epizodu - obejrzałem wczoraj. Nie ma rewelacji. Fabuła mocno naciągana. Klimat inny niż w FoxRiver - tu mamy więzienie przypominające małe slumsowato-bronxowe miasteczko. Ogólnie jest dobrze, ale nie wzbudza większych emocji. Tylko poprawnie. Wygląda ma to, że do poziomu I sezonu nie dojdzie, dobrze żeby chociaż zachował jakość drugiego.
Jak dla mnie to 2 sezon już był taki sobie. Fajnie byłoby jakby już na tym 3 zaprzestali a nie robili z tego mody na sukces ;/
widzialem oba sezony ale urywkami juz mi sie przejadl ten serial
ja mam już 1 odcinek 3 serii i muszę powiedzieć ze jest wypasiony