Cytat:Swoją drogą... skąd te przypuszczenia?
eee, nie widziales ostatniego epizodu 2 sezonu? ;) Przeciez wszystko sie "wyjasnia" ;>
Haha! Właśnie ten mi został

.
W ostatnich sekundach dobrze sie przypatrz, moze sie skapniesz kto lezy na podlodze ;)
Po prostu najgorszy serial jaki tylko istnieje!!

pewno, taki klan go bije np. na glowe
nie, to jego stara po trepanacji prącia
Czy jestem jedyną osobą na świecie, która nie widziała ani pół odcinka PB i Lost?

Ja nie oglądałem Lost :!:
Tomash napisał(a):Czy jestem jedyną osobą na świecie, która nie widziała ani pół odcinka PB i Lost?
Pewnie siekniesz sobie za kilka lat wszystkie sezony obu serial w kilka dni, szyderczo smiejac sie z kazdego, ktory czekal jak glupi przez tydzien (tudziez kilka miesiecy w przypadku nowej serii) na kolejny odcinek.
Zazdroszcze tym, ktorzy dowiedzieli sie o PB dopiero, gdy Polshit to puscil. Mogli sieknac juz caly pierwszy sezon bez problemu, a i zalapali sie na koncowke drugiego.
Teraz czeka nas nowy hit, tym razem na TVP1 (po The 4400 i Lost) - "Heroes" (a raczej Herosi), w maju, czwartki 20:00. Zobaczymy, jak to sie spodoba (wczoraj lecial juz 19odcinek, akurat, gdy serial skonczy sie w Stanach, zacznie sie w Polsce [+/-]).
Acrid napisał(a):Teraz czeka nas nowy hit, tym razem na TVP1 (po The 4400
no trudno to gowno nazwac hitem!a mialo byc lepsze od lostow. phi!
a co do PB - kurdesz,jak mi sie nie chce czekac na ta 3 serie! ja bym tak chciala juz,od razu