04-05-2007, 07:10 AM
04-05-2007, 02:04 PM
ale to cholerstwo wciaga! jakbym miala czekac na odcinki na polsacie to bym chyba oszalala!
04-05-2007, 06:13 PM
rotten_lady napisał(a):ale to cholerstwo wciaga! jakbym miala czekac na odcinki na polsacie to bym chyba oszalala!A widzisz.Ja jako jedyny chyba oglądam zgodnie z tv,Własnie to czekanie cały tydzień i myślenie "co będzie dalej" to większa przyjemność niż oglądniecie 10 odcinków pod rząd.
04-05-2007, 06:36 PM
Cytat:A widzisz.Ja jako jedyny chyba oglądam zgodnie z tv,Własnie to czekanie cały tydzień i myślenie "co będzie dalej" to większa przyjemność niż oglądniecie 10 odcinków pod rząd.
dokladnie o to w tym chodzi. inaczej bylo by to telenowela gdyby puszczali to codziennie a nie serial
04-08-2007, 07:20 PM
Pocieli dziś Abrucciego
.

04-09-2007, 02:14 PM
balzac napisał(a):Pocieli dziś AbrucciegoTeż mi smutno ,bo lubię kolesia.Mam nadzieję ,że pedałek dostanie za swoje.

P.S nie piszcie czy dostanie

04-10-2007, 12:22 PM
Wczoraj obejżałem całą drugą serie... lipa? Nie...
Ktoś wcześniej napisał, że lepiej jak się ogląda co tydzień, bo ma z tego większą przyjemność... dla mnie ten serial to jak penicylina - potrzebna jest duża dawka odcinków, aby ten klimat naprawde możnabyło odczuć. Dla telewizji liczą sie zyski i dlatego puszczają ten serial co tydzień.
Wszędzie ludzie piszą, że PB powinno się już było dawno skończyć, bo teraz to wszystko jest już "naciągane"... Dopiero jak obejżałem ostatni odcinek serii, przeanalizowałem te wszystkie wątki, to zrozumiałem, że twórcy mają w rękawie jeszcze lepsze wątki do pokazania! Niestety, obejżymy je dopiero pod koniez sierpnia... Dla tych, którzy są w trakcie oglądania albo w ogóle nie oblądają "bo głupie" - tak kultowego serialu od czasów MC Giver'a nie widziałem...
Ktoś wcześniej napisał, że lepiej jak się ogląda co tydzień, bo ma z tego większą przyjemność... dla mnie ten serial to jak penicylina - potrzebna jest duża dawka odcinków, aby ten klimat naprawde możnabyło odczuć. Dla telewizji liczą sie zyski i dlatego puszczają ten serial co tydzień.
Wszędzie ludzie piszą, że PB powinno się już było dawno skończyć, bo teraz to wszystko jest już "naciągane"... Dopiero jak obejżałem ostatni odcinek serii, przeanalizowałem te wszystkie wątki, to zrozumiałem, że twórcy mają w rękawie jeszcze lepsze wątki do pokazania! Niestety, obejżymy je dopiero pod koniez sierpnia... Dla tych, którzy są w trakcie oglądania albo w ogóle nie oblądają "bo głupie" - tak kultowego serialu od czasów MC Giver'a nie widziałem...

04-10-2007, 05:52 PM
Od McGuyvera może lepsze, ale czy przebija Drużynę A???
04-10-2007, 06:14 PM
sylvicious napisał(a):ale czy przebija Drużynę A???BTW
http://www.mises.pl/301
;>
A ja ogladam co tydzien,tylko south park sciagam regularnie
04-10-2007, 06:22 PM
Ha, wiedziałem, że Mr T. nie nosił irokeza przez przypadek 8)
04-10-2007, 06:30 PM
sylvicious napisał(a):Od McGuyvera może lepsze, ale czy przebija Drużynę A???
Rzeczy kultowe na zawsze nimi pozostaną

Nie ma się co sprzeczać, PB wchodzi do grona kultowych...
04-11-2007, 09:27 AM
Slapi napisał(a):PB wchodzi do grona kultowych...AMEN.
04-19-2007, 10:55 AM
Seriali nie cierpię, zresztą jak większości telewizyjnych produkcji. Serial w Polsacie olałem a te nachalne reklamy co chwila pojawiające się w TV delikatnie mówiac mnie zniechęciły. Nie będę kryć, że zadnego odcinka nie obejrzałem w telewizji. Kumpel przytargał mi najpierw połowę I serii zripowaną z zagranicznych kanałów. I mówi: "Sprawdź. Zdziwisz się - jak na serial bardzo dobre". No i sprawdziłem. Zdarzeło się, że oglądałem po 3-4 (!) odcinki pod rząd. Dobre toto. Zwłaszcza pierwsze 19-20 odcinków nim jeszcze udaje im się uciec. To co potem (w tym II seria) są ciągle dobre choć już nie jest to do konca to samo. Brak tego więziennego klimatu
. Zresztą druga seria to już nie "Prison Break" a... "Ścigani"
.

04-19-2007, 03:00 PM
MaFFej napisał(a):Brak tego więziennego klimatu
No to w trzeciej serii klimat ozyje, przynajmniej tak mi sie wydaje.
04-19-2007, 07:18 PM
Acrid napisał(a):MaFFej napisał(a):Brak tego więziennego klimatu
No to w trzeciej serii klimat ozyje, przynajmniej tak mi sie wydaje.
Ja po obejrzeniu 20 odcinka żartowałem z kumplem, że w III serii Michael przebrany za kobitę dostanie się do żeńskiego więzienia w celu wyciągnięcia wiadomej osoby

Swoją drogą... skąd te przypuszczenia?
(zresztą powrót do paki byłby odgrzewaniem starych kotletów :/).