Sacred napisał(a):grzybków
grzybki z tego co wiem to są legalne, nawet obydwaj kaczyńscy do spółki z Giertychem nie zabronią im rosnąć
Kuman666 napisał(a):Ścierwo, które zaśmieca społeczeństwo powinno zostać usunięte z niego!
no to co Ty tu jeszcze robisz

jak co? wpierdalac grzybki po kryjomu!
Legalizacja według mnie to dobry pomysł, państwo by na tym zarobiło, a ćpuny jak są dalej będą, nikt tego nie zmieni....Narkomany zzagranicy nie musiałyby jechać do holandi żeby się nakirać tylko do Polski

Magnet napisał(a):państwo by na tym zarobiło
I tak zarabia krocie na złodziejskich podatkach. Imo nic by to nie zmieniło patrząc z perspektywy zwykłego obywatela.
Elektromagnes napisał(a):Narkomany zzagranicy nie musiałyby jechać do holandi żeby się nakirać tylko do Polski

To właśnie byłoby chujowe

Auslander raus

należy zdelegalizowac alkohol
Magnet napisał(a):państwo by na tym zarobiło,
Panowie z rzadu jak chca zarobic to niech stana sobie przy autostradzie.
Książę 2 napisał(a):należy zdelegalizowac alkohol
I wychylanie za okno bo mozna wypasc.
Krzychun napisał(a):Książę 2 napisał(a):należy zdelegalizowac alkohol
I wychylanie za okno bo mozna wypasc.
nie no, po prostu należy. Alkohol powininen zniknąc z półek sklepowych.
Książę 2 napisał(a):Alkohol powininen zniknąc z półek sklepowych.
jaasne, "niech nie będzie niczego"

Książę 2 napisał(a):nie no, po prostu należy. Alkohol powininen zniknąc z półek sklepowych.
w ogole z polek sklepowych powinno zniknac jedzenie. przeciez od jedzenia sie tyje, i dostaje sie wredne chorobska.
Rolę żywiciela powinno przejąć państwo, tak jak obecnie spełnia rolę lekarza i nauczyciela. W każdym mieście byłyby punkty żywieniowe, gdzie każdy obywatel mógłby się najeść do woli. Oczywiście stopa podatkowa wzrosłaby o 30 punktów.
Książę 2 napisał(a):Alkohol powininen zniknąc z półek sklepowych.
Rozumiem troche pobluźnić, szerzyć herezje, ale żeby aż tak

hock:
Nie legalizować niczego,
zdelegalizować wszystko.
Pomiędzy mnie a Ciebie położyć policjanta.