Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Legalizacja Narkotykow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
NIech leczą sobie nawet chujowo -> nie zamoje pieniądze. Wolałbym te pinieądze przeznaczyć np. edukacje moich przyszłych dzieci albo nawet na to by się zajebać.
Ten artykuł do ,którego dałeś link to porażka.Facet daje takie argumenty ,że mi się go żal robi.Co do tematu : wydaje mi się ,ze legalizacja nic nie zmieni.Ci co chcą 'zasmakować' narkotyków to je dostaną i nie ważne czy legalnie (po legalizacji) czy nie(obecnie).
Ramone napisał(a):nie ważne czy legalnie (po legalizacji) czy nie(obecnie).
Wazne. Dzisiaj za posiadanie dragow mozesz isc do pierdla. A jest to tylko kwestia mozliwosci dysponowania własnym cialem.
A artykuł jest bardzo dobry.Pokazuje,ze zakaz zażywania dragow nie wynika z jakiejs konkretnej przyczyny a istnieje tylko dlatego "bo tak i juz"
Ramone napisał(a):Ten artykuł do ,którego dałeś link to porażka.Facet daje takie argumenty ,że mi się go żal robi.Co do tematu : wydaje mi się ,ze legalizacja nic nie zmieni.Ci co chcą 'zasmakować' narkotyków to je dostaną i nie ważne czy legalnie (po legalizacji) czy nie(obecnie).
zasadniczo to pierdolisz - w momencie legalizacji na 99% w sklepach monopolowych pojawilyby sie prochy a panstwo nalozyloby na nie akcyze tak jak na fajki czy alkohol (przeciez jakby na to nie patrzec to szczegolnie alkohol tez jest narkotykiem) - mysle ze kazdy kto chcialby kupic towar szedlby do monopolu, bo byloby to pewniejsze niz kupowanie u jakiegos dealera, tak jak znaczna wiekszosc ludzi kupuje wodke w monopolu a nie z tzw. "mety", a wydatki na leczenie mialyby sie wowczas nijak do zyskow panstwa z akcyzy

Swoja droga idea taka nie przejdzie i tak, a sama walka z narkotykami imho powinna miec taki sam wymiar i sens jak "walka" z pijaństwem czy palaczami - pokazywanie ludziom udaowodnionej naukowo szkodliwosci zwiazanej z naduzywaniem i zostawianie im wolnego wyboru
Rumian napisał(a):w momencie legalizacji na 99% w sklepach monopolowych pojawilyby sie prochy a panstwo nalozyloby na nie akcyze tak jak na fajki czy alkohol (przeciez jakby na to nie patrzec to szczegolnie alkohol tez jest narkotykiem) - mysle ze kazdy kto chcialby kupic towar szedlby do monopolu,
Jesli chodzi o np.marysie to raczej w aptekach. Mysle,ze to bardzo ograniczylo by mozliwosc zakupu dragow przez nieletnich.Ja osobiscie duzo bardziej wierze w rozsadek farmaceuty niz baby z monopolowego po zawodowce.
Ćpunów do gett a potem do gazu!!!
Kuman666 napisał(a):Ćpunów do gett a potem do gazu!!!
Chociaż uzasadnij zanim ktoś Cie zaora. Wink
balzac napisał(a):
Chociaż uzasadnij zanim ktoś Cie zaora. Wink
Co tu uzasadniać?! Ścierwo, które zaśmieca społeczeństwo powinno zostać usunięte z niego! Coś na hitlerowski wzór eksterminacji! Może nie aż tak brutalnie ale mimo wszystko usuniete!
sorry [ do kasacji]
kurna powinni zrobić u nas jak w holandii. legazizacja trawy, grzybków itp... ale wszystko dostępne dla pełnoletnich i w określonych miejscach takich jak coffeshop-y na ktore trzeba mniec specjalne pozwolenie.
jestem jak najbardziej za legalizacją Big Grin
Kuman, ciebie też trzeba usunąć... za faszystowskie pierdolenie głupot.
Krzychun napisał(a):Jesli chodzi o np.marysie to raczej w aptekach. Mysle,ze to bardzo ograniczylo by mozliwosc zakupu dragow przez nieletnich.Ja osobiscie duzo bardziej wierze w rozsadek farmaceuty niz baby z monopolowego po zawodowce.
w koncu spirytus tez można kupić w aptece
Niestety z twoimi rodzicami się nie udało i dlatego mozemy z toba prowadzic kontruktywne dyskusje na poziomie
Kuman666 napisał(a):Co tu uzasadniać?! Ścierwo, które zaśmieca społeczeństwo powinno zostać usunięte z niego! Coś na hitlerowski wzór eksterminacji! Może nie aż tak brutalnie ale mimo wszystko usuniete
Chodź chodź, niedojebana nazistowska popierdółko z tchórzofretką w majtach. Wyrucham cię z kondomem z papieru ściernego i od razu zaczniesz chodzić jak jebany szwajcarski sikor.
Kuman666 napisał(a):Co tu uzasadniać?! Ścierwo, które zaśmieca społeczeństwo powinno zostać usunięte z niego! Coś na hitlerowski wzór eksterminacji! Może nie aż tak brutalnie ale mimo wszystko usuniete!

<określeniem "hitlerowski wzór eksterminacji" niejaki Kuman chciał wzbudzić strach,podziw,rispekt.Niestety na tym forum to nie działa a co najwyżej teraz zostanie wyruchany>
Podobno wyciskasz na klate 120 kg, więc pewnie masz rację...
kto wypycha złoty dwadzieścia?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8