Tomash napisał(a):Skąd wiedziałem że właśnie to napiszesz, żałośnie próbując się wygrzebać ze swojego debilizmu?
Ale z Ciebie palant, to aż pała siada.
KISIEL napisał(a):I na pewno jeszcze kochasz produkcje pokroju amerikan paj.
Pisząc to, miałem na myśli, że skoro podoba mu się taki kretyński film jak "KB", to spodziewałem/spodziewam się, że gustuje również w tego rodzaju idiotycznych produkcjach. Następnym razem, kiedy będziesz się zabierał za czytanie jakichś postów, zatrudnij kogoś, kto Ci je "wytłumaczy".
Kisiel przeca oglada tylko balet, a nie jakies tam filmy.
poraz kolejny oglądałem pulp fiction

film jest więcej jak dobry

dialogi mistrz! muza zajebista! ale też poraz kolejny zastanawia mnie jedno. mianowicie jak mia i vincent siedza w aucie przed knajpą i coś tam gadają wtedy mia pokazuje palcami prostokąt który pojawia sie na ekranie i po chwili pryska ... za huj nie potrafie zrozumieć o co chodzi :/ czy ktoś mi to może wytłumaczyć ???
"nie badz zgredem do... kwadratu"

no co ty

w życiu bym na to nie wpadł

hehe
a tak btw
KISIEL napisał(a):W Killu-debilu
nie wiedzialem ze ktos nakrecil o tobie film
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie wiedzialem ze ktos nakrecil o tobie film
Jesteś niekwestionowanym królem srogich ripost!!! Lepiej pójdę się powiesić na gumce od majtek...
powieś sie na pasku zadań

Cytat:Jesteś niekwestionowanym królem srogich ripost!!! Lepiej pójdę się powiesić na gumce od majtek...
jebnij sie w leb lepiej
Jak znajdziesz "alt" na klawiaturze, to daj znać.
jak juz sie powiesisz, daj znac
A Ty Istny co tak cienko w mordzie? Nie ruchałeś czy jak?
wrecz przeciwnie, jak ktos nie rucha to jest sfrustrowany
ja jestem na lajcie, zreszta na takiego jebanego debila szkoda mi pojazdow wymyslac
rozumiem twoje stanowisko
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zreszta na takiego jebanego debila szkoda mi pojazdow wymyslac
Skończ się produkować, bo babskie i tak się nie liczy.