Ja się już tak przejąłem, że aż znalazłem kolejną chujowiznę.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lUt8sF5iLfM[/youtube]
Dziękuję za pomoc. A, przy okazji mogłeś jakimś obrazkiem mi dojebać, ludzie głuchoniemopierdolnięci często wizualizują swoje wypowiedzi (co zresztą często ci się zdarza), żeby ci zdrowi umysłowo mogli ich zrozumieć

zelton ja rozumiem, że impreza z bujaniem się z dupeczkami czy w ogóle tańcem to dla ciebie temat nie do ogarnięcia i nie do wyobrażenia sobie nawet, i że zawiesiłeś się na maczyzmie z gimbazy polegającym na "\m/ metalrock kurwaaa"i jebać techno czy inne bangiery
Książę napisał(a):zelton ja rozumiem, że impreza z bujaniem się z dupeczkami [...] to dla ciebie temat nie do ogarnięcia i nie do wyobrażenia sobie[...]
pudło
książe napisał(a):czy w ogóle tańcem to dla ciebie temat nie do ogarnięcia
pogo rzadko, jak sie trafi koncert, a tak poza tym samba, rumba, twist, rock n roll, cha cha, czy też zwykły dance, wszelkiego rodzaju walce, no nie, w ogóle nie ogarniam

Rozumiem że praktykujecie te tańce na pijackich potupajach w mieszkanku socjalnym 5x5? A, u was sie nie pije. U was pali się jedną kulę w 15 chłopa
książe napisał(a):\m/ metalrock kurwaaa"
nie słucham tylko metalu i rocka, mój drogi fanboju hc.
książe napisał(a):jebać techno czy inne bangiery
Generalnie tak, chyba że naprawdę trafi się coś z sensem.
Odnotowałeś już wszystko co potrzebne do mojej biografii? To zrób sobie małą przerwe i daj w końcu ludziom pisać co trzeba a nie rozpierdalasz temat. Kurwa jest tyle innych tematów gdzie możesz mi pojechać a ty musiałeś sie ujebac akurat tego.
Po przygłupich nieco utarczkach z bezmyślnymi ludźmi, (czy też bezmyślnych utarczek z przygłupimi ludźmi) powróćmy do esencji topi
ku:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bm61weFrK4c[/youtube]
To nie jest na maksa chujowe, ale imo takie sobie. Alicia ewidentnie się nie stara a Jay kalkuje swoje stare kawałki. Już nawet te jego "Psiech!" występujące na początku każdej jego piosenki zaczyna mnie irytować. Ponadto śpiewanie o miescie, które jest backgroundem 90% amerykańskich filmów jakoś bardziej odpycha niż przyciąga. Zwłaszcza, że tam byłem, ny jest spoko ale czy to taka rewelka? Miasto jak każde, po prostu więcej żelbetonu i azbestu

Krzychun napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=luFCBdS5PAs
tłumaczenie: ciemności - ciemność. sama nazwa to esencja idiotyzmu.
Zoltan napisał(a):Generalnie tak, chyba że naprawdę trafi się coś z sensem.
to biba jest od zabawy czy kontemplacji?
jankier napisał(a):to biba jest od zabawy czy kontemplacji?
Sens w sensie że się podoba, ale to i tak rzadkość. Z drugiej strony dobra zabawa też nie polega na tym że tańczy się do gówna, prawda? A przecież to najczęściej gówno leci jeśli chodzi o imprezy czy dyski masowe. Z wiekiem coraz trudniej znaleźć coś dla siebie. A na domówkach też nie zawsze jest pięknie, usiądzie za kompem jeden uparty jak osioł i "będzie po mojemu, jest impreza!!!" i można całą impre przeczekać aż trafi się choć jeden dobry "swój" kawałek.
A co do techna to na to chwilę pamiętam tylko parę kawałków Pakito i inne tam różne, nie pamiętam

za mało słucham żeby przywołac któreś, ale faktycznie w przeszłości trochę się tego słuchało.
A jeśli chodzi o Burzum to wycieka z niego DARKNESS

8)

generalnie niezłe gówno, ale przynajmniej kel będzie miał inspirację
Przy okazji, na tej samej stronce jutuba:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F9cqKafnUrk&NR=1&feature=fvwp[/youtube]
Teledysk nieźle ssie. Jestem pewny, że jak w końcu diabły wyjdą z piekielnych czeluści ukarzą bleków w pierwszej kolejności

O jakie miłe, trzeba było zapodać przed świętami to bym babci puścił
Kolejny pis of szit:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yOZ7Q_ixifY[/youtube]
Modern rocking? haha lol. W teledystku miota się jak pojebana :?
Chylińska zawsze była chujowa, ale to już przegięcie. Chociaż i tak nikt nie przebije internetowych metalczyn rzucających hasłem typu "Agnieszka rzuciła sztukę dla komerchy",ahaha.
Zoltan napisał(a):O jakie miłe, trzeba było zapodać przed świętami to bym babci puścił
fakt. tak to musiała słuchać pink
Krzychun napisał(a):typu "Agnieszka rzuciła sztukę dla komerchy",ahaha.
hehe
Robi się też na madonnę, strój jak i byle jakie wygibasy nasuwają skojarzenia z teledyskiem hung up madonny. Jak chujinska grała swojego "alternatywnego rocka" nikt się nią specjalnie nie przejmował, robiła swoje, tutaj ewidentnie chciała się "wybić" i przeszła samą siebie

hock:
Poczekajmy troche, może zacznie się schodzić z jakimś znanym blekmetalem.
Zoltan napisał(a):Poczekajmy troche, może zacznie się schodzić z jakimś znanym blekmetalem.
no ja wiem ze to dla kobiety troche uwlaczajace, ale czyzbys generalnie mial cos przeciwko temu, ze nergal sobie naruchal dode?
Zoltan jak wyrwiesz jakąś spoko dupeczke na twist czy rumbe na balandze to spoczi.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):czyzbys generalnie mial cos przeciwko temu, ze nergal sobie naruchal dode?
Gieneralnie nie mam nic do tego, jednakże nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć czemu już nie mogę się przemóc do słuchania behemotha, mimo że kiedyś lubiłem jego muzę.
Medialna schizofremia, tylko tak się to da skomentowac.
Cebit napisał(a):Zoltan jak wyrwiesz jakąś spoko dupeczke na twist czy rumbe na balandze to spoczi.
No fakt, obciągary za 2 dychy w kiblu na disco na taki taniec napewno nie polecą, przy założeniu że o takiej klasie "spoko dupeczek" mówimy

A jak się idioto doczytasz to znajdziesz tam też dance w moim repertuarze. Jeszcze jakieś pytania do twojego pedalskiego pamiętniczka? Pragnę zakomunikowac dla ciebie i twoich ambicji smutną prawdę że machanie łapami do sufitu to nie jest dobry sposób na podryw, w ogóle jeśli się traktuje taniec jako środek do tego, to jest się pryszczatym desperatem. Czy słuchanie hardkora czy choćby nawet jazzu jest sposobem na podryw? Nie kurwa, to się robi, tego się słucha bo się to lubi. Cel, a nie środek, kurwa. Szukaj dalej porad na podryw w necie. Nerd.