01-11-2010, 10:28 PM
Jest coś takiego? Bogowie, dobrze jest czasem nie wiedzieć
Nawiązując do tego, to jeśli chodzi o radia to eskę rock można czasem posłuchać, póki słuchania nie przerwie kij warta audycja wojewódki i figurskiego.

Zoltan napisał(a):audycja wojewódki i figurskiego.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wygrywam dlatego ze ja jestem fajnyHAHAHAH, ja pierdolę, argument dekady
Cytat:w ktorym niby miejscu robie z siebie idiote?Czyli nie czytałeś moich postów. Znowu zrobiłeś z siebie idiotę.
Cytat: wysmiewajac twoje pozalowania godne, return-style zdystansowane pseudopociski?terminologia którą tylko ty znasz i się posługujesz nie pomoże ci w zanegowaniu faktu, że przez ostatni tydzień zostałeś zaorany, razem ze swoimi zerówkowymi kompanami
Keesha napisał(a):omijać wszelkiej maści słowniki języka polskiego.Natomiast ty nie czytasz wszystkich poza słownikiem ladacznic. Wypierdalaj do pracy.
Keesha napisał(a):mam do czynienia z rozmówcą rangi "a nie, bo ty" właśnie, to sobie takie przepychanki daruję bo jesteś tępy robak i robisz pałe.Samokrytyka?
Zoltan napisał(a):Mam ci kupić plastykową łopatkę i foremki do babek z piasku?no
Zoltan napisał(a):Czyli nie czytałeś moich postów. Znowu zrobiłeś z siebie idiotę.a po co mialem czytac, dla mnie to chujowy belkot
Zoltan napisał(a):terminologia którą tylko ty znasz i się posługujesz nie pomoże ci w zanegowaniu faktu, że przez ostatni tydzień zostałeś zaorany, razem ze swoimi zerówkowymi kompanamihahahahha wez juz chlopcze zejdz na ziemie
Zoltan napisał(a):terminologia którą tylko ty znasz i się posługujesz nie pomoże ci w zanegowaniu faktu, że przez ostatni tydzień zostałeś zaoranygahahahah dobre, zoltan jedyne co ty ostatnio zaorałeś to przedziałek na swojej czuprynie