Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Untrve muza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Jest coś takiego? Bogowie, dobrze jest czasem nie wiedzieć Smile Nawiązując do tego, to jeśli chodzi o radia to eskę rock można czasem posłuchać, póki słuchania nie przerwie kij warta audycja wojewódki i figurskiego.
okazalo sie ze jest, wczoraj wrocilam z Radomia i tam odkrylam takowy kanał Surprised
Zoltan napisał(a):audycja wojewódki i figurskiego.

dobre mają jazdy! nie znasz sie zoltan.
Moze nie slyszalem tych dobrych, ale wiekszosc tego na co trafilem to lipa. Czesto sie tez zdarza ze figurski cos mowi a wojewodzki dogaduje jakies lewizny i rży jak koń.
Wygrywam dlatego ze ja jestem fajny, a ty jestes metaluchem jarajacym sie sraczka i rzyganiem, a patrze na ciebie z gory bo mam powod, poza tym jesli juz silisz sie na merytoryke to powiedz mi, w ktorym niby miejscu robie z siebie idiote? wysmiewajac twoje pozalowania godne, return-style zdystansowane pseudopociski?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wygrywam dlatego ze ja jestem fajny
HAHAHAH, ja pierdolę, argument dekady Big Grin Mam ci kupić plastykową łopatkę i foremki do babek z piasku?
Cytat:w ktorym niby miejscu robie z siebie idiote?
Czyli nie czytałeś moich postów. Znowu zrobiłeś z siebie idiotę.
Cytat: wysmiewajac twoje pozalowania godne, return-style zdystansowane pseudopociski?
terminologia którą tylko ty znasz i się posługujesz nie pomoże ci w zanegowaniu faktu, że przez ostatni tydzień zostałeś zaorany, razem ze swoimi zerówkowymi kompanami Surprised

Uwaga, gówno:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pdZi84F-Fsk[/youtube]
Dobry z ciebie i samowystarczalny mitoman zoltan, musiałeś dużo ze sobą rozmawiać przez ostatni czas, jak również szerokim łukiem omijać wszelkiej maści słowniki języka polskiego.
Keesha napisał(a):omijać wszelkiej maści słowniki języka polskiego.
Natomiast ty nie czytasz wszystkich poza słownikiem ladacznic. Wypierdalaj do pracy.
Confusedhock: Laughing
Wypierdalać to ty miałeś już jakiś czas temu nieuku, i chociaż mimo że mam do czynienia z rozmówcą rangi "a nie, bo ty" właśnie, to sobie takie przepychanki daruję bo jesteś tępy robak i robisz pałe.
Keesha napisał(a):mam do czynienia z rozmówcą rangi "a nie, bo ty" właśnie, to sobie takie przepychanki daruję bo jesteś tępy robak i robisz pałe.
Samokrytyka?
ale o czym ty pierdolisz w ogóle?
Zoltan napisał(a):Mam ci kupić plastykową łopatkę i foremki do babek z piasku?
no

Zoltan napisał(a):Czyli nie czytałeś moich postów. Znowu zrobiłeś z siebie idiotę.
a po co mialem czytac, dla mnie to chujowy belkot

Zoltan napisał(a):terminologia którą tylko ty znasz i się posługujesz nie pomoże ci w zanegowaniu faktu, że przez ostatni tydzień zostałeś zaorany, razem ze swoimi zerówkowymi kompanami
hahahahha wez juz chlopcze zejdz na ziemie
Zoltan napisał(a):terminologia którą tylko ty znasz i się posługujesz nie pomoże ci w zanegowaniu faktu, że przez ostatni tydzień zostałeś zaorany
gahahahah dobre, zoltan jedyne co ty ostatnio zaorałeś to przedziałek na swojej czuprynie
Wiecie, od jakiegos czasu czytam to forum i od tegoż właśnie czasu, nurtuje mnie jedno pytanie: dlaczego?
Ale co dlaczego? No więc już tłumaczę...
Po pierwsze, zastanawiam się, dlaczego subkultura "rockowo-metalowa" chyba jako jedyna sama siebie nie lubi. Mam na myśli to, że nawet takie dresy, (czy już o wszelakich tzw. "lachonach", "blond Barbie", "pokemonach" czy jak je tam inaczej nazwiecie, nie wspominając) potrafią stworzyć jakąś (bardziej, lub mniej) zgraną... Nie wiem, czy to nie jest zbyt poważne słowo... "społeczność"? Mniejsza o to. Zauważcie, że nieraz nawet tacy dresiarze nie żrą się tak między sobą, jak Wy na tym forum. Zastanawiam się czym to jest spowodowane? Tak wiem, subkultury, dla których przeznaczone jest to forum są tymi bardziej zadziornymi, kontrowersyjnymi, przewrotnymi, jednak skąd tyle wrogości, agresji między wami? Forma wyładowania frustracji? Nie, nie chcę bynajmniej nikogo tutaj obrażać, czy nazywać sfrustrowanymi dziećmi, bo nie to mam na celu. Po prostu zaskakuje mnie totalny brak szacunku, do drugiego człowieka, na który zasługuje każda istota ludzka, bez względu na wiek, zainteresowania, światopogląd itp. Tongue
Zrozumiałabym, jeżeli na tym forum ujeżdżalibyście na techno-mułów, nawet na tych nieszczęsne pseudo-rockowe dzieci, słuchające Hanny Montany, czy jakiegoś innego shitu, ale ludzie! Dlaczego Wy jedziecie po sobie wzajemnie?
Domyślam się, że zaraz ktoś stwierdzi, że jestem ograniczona, ale ja osobiście tego po prostu nie ogarniam Tongue

Poza tym, zastanawia mnie, jakim cudem na forum ROCKMETALshop, a konkretnie w tym temacie znaleźli się ludzie, którzy zarzucając jakiś pop'owy kawałek piszą, że go lubią. Nie, nie chodzi mu tu o bycie true norwegian black metalem i twierdzenie, że wszystko inne to istne pozerstwo, jednak najzwyczajniej w świecie ani to nie pasuje to do tematyki forum i (jak już wcześniej ktoś wspomniał) do topic'u, w którym miały być "same chujowe kawałki".

Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie, tylko spróbujecie mi odpowiedzieć na moje pytania.
Domyślam się, że mogłam to wszystko dosyć chaotycznie napisać, więc jeżeli jakaś część mojego posta była by trudna do przetłumaczenia na jakiś ludzki język, to pytajcie. Postaram się jeszcze raz to napisać, ale może trochę bardziej zrozumiale Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12