Zoltan napisał(a):A w wawie Farben Lehre pocinało... Piszcie kto u was grał. Może jaki Behemocik
U mnie najgorsza lipa jaka może być.
Licz sie ze slowami. Gral u nas przeca sam Nosferatu z kapela.

Szkoda, ze tak zimno bylo. Nie chcialo mi sie dupska odmrazac i admina nie zobaczylem. <sad>
Cytat:Chór mojej uczelni śpiewał... hymn Unii Europejskiej : P I to kilka razy aż ludzie zaczeli gwizdać, żeby w końcu przestali.
Hehe, fakt. Brzmialo to jak jakis nedzny loop. ;p
PS> Ziom, z jakiego Ty wydzialu jestes? I ktory rok? :>
-Rene- napisał(a):Powiedziałabym raczej, że zabawne. No, chyba, że dodając taką opcję w ankiecie którą sam zresztą stworzyłeś, miałeś nadzieję, że nikt się ku niej nie skłoni. Wtedy to już się robi nawet niesmaczne.
Yhym. Stworzyłem ją specjalnie dla wolnomyślących, żeby w swoim wyborze nie nadwyrężyli sobie zwoi umysłowych zbytnio.
Dżemik napisał(a):Licz sie ze slowami. Gral u nas przeca sam Nosferatu z kapela. 
Nie wiem, nie byłem. Widziałem tylko w tv ten cholerny chór. Qmpel mi dzisiaj powiedział, że 13 razy śpiewali ten hymn : P
Dżemik napisał(a):Ziom, z jakiego Ty wydzialu jestes? I ktory rok?
WSAP:Stosunki Międzynarodowe drugi rok
A tak na marginesie, cytat z basha:
<qboosh> Łukasz do mnie dzwonił
<qboosh> właśnie wysiadał z metra, a że to dzisiaj gra WOŚP, to spotkał wolontariuszy
<qboosh> czterech, uczesanych na łyso dresów, dwaj z puszkami i identyfikatorami
<qboosh> okrążyli go i z tekstem "na dzieci, ku*wa! dawaj!"
<qboosh> wrzucił im trochę kasy, nawet seruszko dostał
balzac napisał(a):Flying Corpse napisał(a):,kwestują zazwyczaj jakieś pedąły
..że trafiłeś na geja to Twój problem, nie uogólniaj i wypierdalaj! 
Wątpie,mam wieloletnie doświadczenie w widywaniu kwestujących na ulicy

Zoltan napisał(a):Yhym. Stworzyłem ją specjalnie dla wolnomyślących, żeby w swoim wyborze nie nadwyrężyli sobie zwoi umysłowych zbytnio.
I właśnie dlatego chcesz wiedzieć, ile osób ma cię za głupka?
buubi napisał(a):Qtwa nie zauwazyłem opcji "4" adresowanej do nadawcy ankiety. Mozna zmienić swój głos ?
Gapa. Ale ważne, że się zrehabilitowałeś choćby małym postem.
Dżemik napisał(a):sam Nosferatu z kapela.
To nasz admin gra w tej gownianej kapeli??

hock:
W Poznaniu grały Komenty (od biedy), Coma (ble) i Rychu Peja
A Jurek oczywiście spoko ziomek.
warsadal napisał(a):Rychu Peja
co cie boli, czy az tak cie boli
ze rychu peja ma szanse dzis uczciwie zarobic?
Cytat:Dżemik napisał(a):Ziom, z jakiego Ty wydzialu jestes? I ktory rok?
WSAP:Stosunki Międzynarodowe drugi rok 
Ee. To co klamiesz, ze chor Twojej uczelni. :F To byly wyjce z panstwowego uniwerku. [chyba]
Krzychun napisał(a):Dżemik napisał(a):sam Nosferatu z kapela.
To nasz admin gra w tej gownianej kapeli??
hock:
W ktorej >tej< ? Gra w Sjel, nienajgorszej kapeli.
[/quote]
warsadal napisał(a):Coma (ble)
Jak Ci sie nie podobali, to mogli do Warszawy wpasc, gdyz ja nie mialabym nic a nic przeciwko

Dżemik napisał(a):Ee. To co klamiesz, ze chor Twojej uczelni. :F To byly wyjce z panstwowego uniwerku. [chyba] 
Chyba to cię pokręciło

To są wyjce z mojej uczelni

widziałem nawet jednego przygłupa z mojego roku

i ta blondyneczka uczyła się w mojej grupie z angola

Można ją też czasem zobaczyć na plakatach promujących WSAP.
-Rene- napisał(a):I właśnie dlatego chcesz wiedzieć, ile osób ma cię za głupka?
A ty jeśli masz dzisiaj ciotę i dalej chcesz się do mnie bez uzasadnienia przypierdalać to zapraszam na priv. A jeśli brak ci odwagi to oddałaś już swój głos w ankiecie i pani już dziękujemy za udział w tym temacie.
Blood napisał(a):warsadal napisał(a):Coma (ble)
Jak Ci sie nie podobali, to mogli do Warszawy wpasc, gdyz ja nie mialabym nic a nic przeciwko

Koncert jak koncert- po prostu na pana frontmana reaguje alergicznie ;]
Zoltan napisał(a):A ty jeśli masz dzisiaj ciotę i dalej chcesz się do mnie bez uzasadnienia przypierdalać to zapraszam na priv. A jeśli brak ci odwagi to oddałaś już swój głos w ankiecie i pani już dziękujemy za udział w tym temacie.
A powiedz mi, mocium panie, po grzyba dodawałeś do ankiety opcję nr 4? Bo nie bardzo rozumiem.
Inna sprawa, że postami pewnej grupy userów naprawdę nie należy się przejmować- chyba wiesz co mam na myśli- nie ma co ulegać prostackim prowokacjom

warsadal napisał(a):A powiedz mi, mocium panie, po grzyba dodawałeś do ankiety opcję nr 4? Bo nie bardzo rozumiem.
Inna sprawa, że postami pewnej grupy userów naprawdę nie należy się przejmować- chyba wiesz co mam na myśli- nie ma co ulegać prostackim prowokacjom 
Wiem, dodałem tą opcję faktycznie dla jajec i wcale niczym się nie przejmuję. Ale dla rene ta opcja widzę stała się akceleratorem do dojebania komuś. Skoro zaznaczyła tą opcje to na cholere jeszcze stroi sobie te charakterystyczne dla jej poziomu wszelkiego rodzaju sarkazmy, ironie i aluzje (btw wkvrwia mnie to) i jeszcze wszczyna jakieś niepotrzebne dyskusje nt. tylko tej jednej opcji (jakoś nikt nawet słowa nie powiedział o takiej opcji jak ssanie pałki, czy że przemek robi lepsze ankiety, a dla pani rene opcja z głupkiem zasłania wszystkie inne, bo jak fajnie pośmiać się od kogoś głupszego od siebie). Możecie mówić, że się czepiam, ja twierdzę co innego. Panna tak naprawdę mnie uczepiła się jak rzep psiego ogona. Identyczne aluzje wszczynała w topicu, gdzie pierwszy raz ktoś przypomniał zapomniane hasło kisiel jest zajebisty. Ja od czasów spierania się z ramzesem i vomitorem staram się nikomu nie wchodzić w drogę, staram się być bezkonfliktowy. Łatwo mnie wyprowadzić z równowagi i faktycznie to co mogę mówić w afekcie można potraktować jako bełkot. Wyciągnąłem z tego lekcję i już nikogo w ten sposób nie zaczepiam ani nie udzielam się bez potrzeby. No a wracając do obecnej sytuacji, laska jawnie się mnie uczepiła a wkurwia mnie to, kiedy ja nic nikomu nie robie i ktoś tylko jawnie mnie prowokuje.
A teraz, korzystając z mojego moderatorskiego przywileju, ucinam tę dyskusję. Temat: WOŚP i Owsiak, tego się trzymamy.
Zoltan napisał(a):A ty jeśli masz dzisiaj ciotę i dalej chcesz się do mnie bez uzasadnienia przypierdalać to zapraszam na priv. A jeśli brak ci odwagi to oddałaś już swój głos w ankiecie i pani już dziękujemy za udział w tym temacie.
Ojej, uraziłam? Zresztą... priv powiadasz? Jak sobie życzysz.
Edit: W zasadzie przyznam się, że dopiero teraz doczytałam resztę dyskusji i zrobiło mi się przykro. Naprawdę- przykro i żal, że tak się bezpodstawnie dopierdalam i wszczynam jakieś niepotrzebne kłótnie, na dodatek prowokuję. Obiecuję się poprawić a w ramach przeprosin kupię Zoltanowi lizaka/ żelki/ czekoladę (do wyboru- w końcu jak skrucha to pełną gębą).