Balzac w ciechocinku jest 16 razorkiestra ;]. Własnie pierwsza orkiestra była na sali lo 16 lat temu. Dopiero od następnej zaczęto liczyć je jako finał.
Ogólnie jestem za, ale jestem w tym roku zły bo kijowy koncert ,ześmy dali z leksza

.
Jestem, jak najbardziej za.
Ja uzbieralam 140.29 zł, wiec jestem lepsza balzac, hahaha!
Nienawidze tych starych babet

Kilka porzucalo 'chujami' i 'kurwami', kilka stwierdzilo, ze nienawidzi Owsiaka, ale juz najgorsze, co moze byc to totalna olewka ze strony ludzi, ktorzy udaja, ze nie slysza. Albo sie mowi NIE i tyle, albo sie mowi, ze juz sie dalo przynajmniej

Nogi mi z dupy odpadaja praktycznie.
A na koncercie bylam, akurat wlasnie na Farben Lerhe trafilam, potem fajerwerki (zajebiste i najlepsze, jak zwykle

), Bracia i poszlam, bo juz nic ciekawego nie bylo dalej, a z puszka dymalam od 8 rano juz...
Sobota -> 15 czy 16, jeden chuj
W ogóle to byłeś koło Grzybka (bo brata widziałem, ale Ciebie nie) ?
Koncert chvjowy, bo chvjowa mjescówka w tym roku była.
Zresztą to typowy jarmark, w innych miastach mają Farben Lehre, w Toruniu Portera i Lipnicką (wcześniej grały toruńskie kapele, np. Absynt32).
Szkoda, bo fajnie byłoby sobie potupać przy 'Order to kill' bądź 'Land of Fire'
Cytat:Nienawidze tych starych babet Kilka porzucalo 'chujami' i 'kurwami', kilka stwierdzilo, ze nienawidzi Owsiaka, ale juz najgorsze, co moze byc to totalna olewka ze strony ludzi, ktorzy udaja, ze nie slysza. Albo sie mowi NIE i tyle, albo sie mowi, ze juz sie dalo przynajmniej Nogi mi z dupy odpadaja praktycznie.
Jeden kolo poradził mi, żebym wziął się za uczciwą robotę, znaczy za wbijanie kołków 'bo ten oszust i tak wam nic nie zapłaci' itd. Inni powoływali się na Rydzyka.
Nikt do mnie nie rzucił kurwą, więc aż tak źle nie było. Choć i tak nieźle się wkurwiłem.
W 2006 roku miałem 90 zeta, żem się poprawił

.
Ja grałem z horda koncert w kruszwicy ,daltego mnie nie było.
Nawet w głupim aleksandrowie outcry grał ;]
a żadnego z tych numerów nei graliśmy. A na dworzu nie graliśmy bo się sprzęt graliśmy bo nie miał byc nawet dobrego zadaszenia a by kropla spadła i mógłby cały nasz sprzet pierdolnąc.
No, a my wrzoraj ostro dawalismy w palnik na scenie, dla dzieci oczywiscie \m/
Jestem na tak!
Jurek Ok. Ankieta ssie na maxa...
Nie, to ty ssiesz na maxa

A ankieta jest zajebistrza niż sam kisiel we własnej osobie.
Zoltan napisał(a):Jak w ankiecie. Jeśli ktoś chce, może uzasadnić swój wybór.
Ja wybieram pierwszą opcję.
Ja natomiast wybrałam opcję czwartą: "głupi jesteś". Nie czuję potrzeby uzasadniania wyboru, za to odczułam potrzebę podzielenia się moją decyzją z wami, drodzy forumowicze- toteż czynię.
Zoltan napisał(a):Ale qrva śmieszne.
Powiedziałabym raczej, że zabawne. No, chyba, że dodając taką opcję w ankiecie którą sam zresztą stworzyłeś, miałeś nadzieję, że nikt się ku niej nie skłoni. Wtedy to już się robi nawet niesmaczne.
ReTuRn napisał(a):Podaj jeszcze jakiś autorytet, to on moze na niego wbić :> Wiesz, tak jest bardziej antysystemowo ; ]
Bo On, w odróżnieniu od ciebie, miałby tam co wbić :)
ReTuRn napisał(a):Podaj jeszcze jakiś autorytet, to on moze na niego wbić :> Wiesz, tak jest bardziej antysystemowo ; ]
To chyba mówisz o swoich autorytetach. A skoro tak, to w ramach antysystemowych zachowań mógłbym wbić także w twojego tatusia
Oczywiście zaznaczyłem 5), ale Owsiak jest spoko.
3 odpowiedź,kasy bym nigdy nie dał.bo po pierwsze,kwestują zazwyczaj jakieś pedąły,bo 2 nie chce żeby za moje pieniadze bawiły sie jakieś łudstokowe brudasy bo na to idzie część dochodów
Flying Corpse napisał(a):,kwestują zazwyczaj jakieś pedąły
..że trafiłeś na geja to Twój problem, nie uogólniaj i wypierdalaj!

Qtwa nie zauwazyłem opcji "4" adresowanej do nadawcy ankiety. Mozna zmienić swój głos ?