Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nowe Płyty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Jeśli słuchaliście nowego albumu Children of Bodom to piszcie jek wam się podobał :!:
Ja słuchałem.
Riffy potężne niczym nosorożec z krokodylami na grzbiecie gryzącymi go w uszy i Wojciechem Cejrowskim penetrującym go teleskopem optycznym.
Solówki ostre, klarowne i melodyjne jak czekoladowy wibrator napędzany energią jądrową.
Bas pulsujący niczym samica hipopotama pośród zatopionych ruin Atlantydy, gdy w obroty chwyta ją spragniony seksu Wielki Cthulhu.
Perkusja mocna i miażdżąca jak Szatan trzepiący dywan wśród skał i języków lawy Najgłębszych Kultowych Jak Chuj Czeluści Piekieł swym potężnym fallusem, którym pokonał armię Napoleona podczas wyprawy na Moskwę i 16 dywizję pancerną Trzeciej Reszty pod Kurskiem.

Kult stali.
Nie dla pozerów.
Hail und Kill!
jaka chujnia
Moje poczucie humoru, czy najnowsza płyta? Confusedhock:
nie slucham metalu
Nie miałeś kiedyś w podpisie Children of Bodom fan ?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):slucham

Flying Corpse napisał(a):miałeś

elo
Czekam na koncert COB w Polsce. Może zagrają na Hunter Fest?
w sumie z sentymentu moglbym ich na zywo zobaczyc
CAVALERA CONSPIRACY "Inflikted" final track listing:

01. Inflikted
02. Sanctuary
03. Terrorize (formerly "Holy Poison")
04. Black Ark
05. Ultra-Violent
06. Hex
07. The Doom Of All Fires
08. Bloodbrawl
09. Nevertrust
10. Hearts Of Darkness
11. Must Kill

http://www.roadrunnerrecords.co.uk/share...likted.mp3
dobra, plyta o ktorej pisze wyzej juz wyciekla, jeszcze nie mialem okazji posluchac, ale wiele wskazuje na to, ze moze byc niezle (debiut roku? o ile mozna to tak nazwac ;)).
Acrid napisał(a):TOTENTANZ - Nieból

Debiutancka płyta jednego z największych objawień na polskiej scenie rockowej. Mocna, rockowo-metalowa muzyka z dużym ładunkiem melodii i emocji, z polskimi tekstami. Fani takich zespołów jak Coma i Hunter nie powinni przejść obok płyty „Nieból” obojętnie.

http://www.totentanz.pl/

Multimedia > poza wszystkim/mp3 -> efekt? pierwsze sekundy i totalnie zachodzi mi Coma, nawet maniera wokalisty. Najwidoczniej skapli sie, ze taka muzyka w Polsce to spora kasa ;P

A słyszałeś Totentanz i Comę na wspólnym koncercie? I całą płytę?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7