Nowy longplay grupy The Fugees powinien ujrzeć światło dzienne 9 lipca.
Taka data premiery płyty pojawiła się bowiem w zapowiedziach sieci sklepów płytowych HMV. Album popularnego w latach 90. tria miał ukazać się już w ubiegłym roku. Do rąk fanów trafił jednak jedynie singel z utworem "Take It Easy".
Ostatnią jak dotąd pozycją w dyskografii The Fugees jest krążek "The Score" z lutego 1996 roku.
Ready Or Not, Here I Come, You Can't Hide
Gonna Find You and Take it Slowly
Ready Or Not, Here I Come, You Can't Hide
Gonna Find You and Make you want me.
Aj, aj, mam nadzieje, ze plyta sie ukaze (nie tak jak GnR, hehe) i zmiazdzy :)
king diamond- give me your soul...please- to bedzie plyta roku 8)
Czekam na nowe LP Ścianki, które ma ukazać się na jesieni. Nowe kawałki słyszałem już dwukrotnie na koncertach, ponadto mam całe nagranie z przed kilku dni, z koncertu z Warszawy - na prawdę świetne. Czuję, że to będzie kolejne świetne wydawnictwo tego zespołu.
Czekam jeszcze na jakiekolwiek sygnały od Brygady Kryzys - chociaż jakieś koncerty i nowe kawałki, Ghost czeka na nową płytę G'N'R od ponad 10 lat to i ja mogę poczekać jeszcze rok (to już będzie 5) na nową płytę BK.
No i nowa solowa płyta Bryla ma się ukazać, nagrywa u Tymona. Ponadto reedycje Miłości i Kur oraz płyta koncertowa Miłości z Lesterem Bowie.
Z zagranicznych to czekam na nowy Interpol i Radiohead, który chyba dopiero w przyszłym roku wyda ten album.
Mariusz Świetlicki chyba wydal nową płytę jakoś ostatnio coś w TV chyba nawet mowili. Trzynaście się nazywa czy coś. Na nią nie czekales ?

Po przesłuchaniu Thornography moją nadzieją jest że Kredki zakoncza kariere i nie wydadzą zadnej płyty :>
Cytat:Po przesłuchaniu Thornography moją nadzieją jest że Kredki zakoncza kariere i nie wydadzą zadnej płyty :>
też tak uważam

balzac napisał(a):Czekam jeszcze na jakiekolwiek sygnały od Brygady Kryzys - chociaż jakieś koncerty i nowe kawałki, Ghost czeka na nową płytę G'N'R od ponad 10 lat to i ja mogę poczekać jeszcze rok (to już będzie 5) na nową płytę BK
Czekam i się doczekać nie moge

Moja cierpliwość w końcu kiedyś się skończy

A nowe QOTSA i Turbonegro coraz bliżej. Jeszcze czekam na Nostradamusa Judasów
Cytat:A nowe QOTSA i Turbonegro coraz bliżej
kiedy turbole coś wydają ?
Przemek87 napisał(a):"Retox"

CONTRA BOYS - "Od kołyski aż po grób" - drugi materiał tego znanego i lubianego zespołu z Wrocławia. Tym razem prezentuje nam się w 11 utworach. W dwóch utworach wspomagają chłopaki z THE GITS (Lublin) a także w dwóch kolejnych chłopaki z LUMPEXâ75 (Gdańsk). Na płycie mamy nagrane muzycznie dwa cowery: BLONDI oraz AGNOSTIC FRONT. Płyta wydana jako 6stronicowy digipack z 8 stronicową książeczką. Planowane wydanie to: koniec maja 2007!
Lista tracków:
1.Rudy Władek
2.Od kołyski aż po grób
3.Szlugi, wóda, gołe baby
4.Biało-zielono zawsze w Gdańsku jest
5.Maria
6.Motor Gol
7.Nosił wilk razy kilka
8.Chcę dowiedzieć się
9.Szary dzień
10.Czas zapłaty
11.Siedem dziewcząt
Bonus: Teledysk!
Ciekawe czy bedzie miala tyle kilerow co "Slask to My".
o kutwa!

trzeba miec, musowo normalnie!!!
CB jest zajebiste