Przede wszystkim czekam z niecierpliwością na nową płytę Anathemy. A poza tym miło byłoby usłyszeć nowe:

Nine Inch Nails

Interpol

Moby

Sean Paul

Radiohead

As I Lay dying
Cytat:Moby
O, miło byłoby coś nowego usłyszeć. Oby tylko nie utrzymał poziomu z poprzedniego krążka ;/.
Oprócz czekania na zmartwychwstanie Chucka i reaktywacje Death czekam na :
-Metallice (tak z ciekawości , choć to co słyszałem w internecie trochę mnie odstrasza)
-Coś Black Sabbath (mówili o trasie to i może płytę nagrają ??)
-Testament
-Exodus
-płyta mojego zespołu
Pearl napisał(a):
Sean Paul 
O! Sean Paul zapowiedzial nowy album, czy to tylko Twoje pobozne zyczenie?
Za dwoma pierwszymi plytami nie przepadam, ale The Trinity to przegenialny album.

Pearl napisał(a):
Sean Paul 
Koles ma cholernie drazliwy glos.
Ja tradycyjnie licze na nowego Currenta. Fajnie by bylo tez jakby Tarmvred cos wydal. Reszta pewnie i tak bedzie, a jak nie to jakos to przezyje

A z tych co napewno nie bedzie najbardziej zaluje Coila..
Dżemik napisał(a):Za dwoma pierwszymi plytami nie przepadam, ale The Trinity to przegenialny album. 
Heh, no to mamy podobne zdanie

Coz.. mam nadzieje ze The Washing Machine wyda wreszcie swa plyte. Narazie trwaja prace studyjne. COz... z tego miejsca polecam zespol. Osobiscie znam bebniarza, spoko koles(fajka poczestuje i napic niezle sie z nim da). Zespolik koncertuje troche, szczegolnie w Lodzi. Rodzinne miasto to Poddebice(pod lodzia).
Tu link do stronki:
www.washingmachine.hk.pl/
Kvrwa, nowe Pink Freud wychodzi 5 lutego! Album się nazywa 'Punk Freud'.
German metalcore masters CALIBAN have announced that they will be heading into the studio this week to record a new album that will be released on Abacus Recordings in the United Stated and Roadrunner Records in Europe. The CD will be entitled "From Sorrow to Serenity" and will be produced by Benny Richter.
Nom, to na to czekam. Choc od poprzedniej MM malo ich slucham i praktycznie malo pamietam, ale wiem, ze pierwsze plyty mieli fajne, zobaczymy co dalej ; )
edit: oraz oczywiscie oczekuje nowego Finntrolla :)
Gdyby Manowar wydał kolejną płyte...
...ale to tylko marzenia

niestety