01-15-2007, 08:47 PM
01-16-2007, 11:25 AM
oj nie ma, nie ma. Pewnie dorzuca jeszcze jakies drugoligowe pitolenie.
01-16-2007, 04:44 PM
no to trzeba zdefiniować drugoligowe pitolenie ... 

01-16-2007, 05:07 PM
no w tym roku np. masz Blaze'a, Korpiklaani , Jorn czy Paradise Lost. Jak dla mnie to w zasadzie wszystko oprocz Testament i Entombed moze spierdalac. No ale nie ja wybieram sklad. A szkoda w sumie ,moze by cos ciekawego z tego wyszlo.
01-16-2007, 05:50 PM
No ja bym jechał jak na razie tylko na Testament i My Dying Bride ... ale to jednaj trochę za mało
01-16-2007, 06:20 PM
Cytat:No ja bym jechał jak na razie tylko na Testament i My Dying Bride ... ale to jednaj trochę za mało
I tak to chyba jedyna okazja zobaczyc w/w zespoly w akcji. Zazwyczaj bandy wystepujace na MM nie maja tras, koncertu/ow, po naszym kraju (nie mowie, ze wszystkie, ale spora czesc?).
01-16-2007, 06:59 PM
właściwie to masz rację ... cholera muszę się zastanowić porządnie ...
01-16-2007, 09:23 PM
Pamietajcie ,ze zawsze w dzien koncertu mozecie sie dowiedziec ,ze taki Testament jednak nie przyjedzie 
IMO sporo jebie tutaj to ,ze jest to jedniowoy fest "dla kazdego". W zasadzie jak sie pojawia dwa zespoly dla ktorych chcialbym NAPRAWDE ruszyc dupe na drugi koniec Polski to musi sie stac cud (w sumie w tamtym roku zestaw Testament + Nevermore byl bardzo bliski przekonania mnie ale wiadomo jak sie skonczylo). Zamiast odwalania takiego shitu lepiej zrobic jakis letni 2 dniowy festiwal. Wtedy moze zaprosilyby wiecej zespolow, po drugie juz lepiej sie siedzi i slucha zespolow "na odwal sie" na swierzym powietrzu z browarkiem, w spokoju. Moze Hunterfest w tym roku bedzie ciekawy. Poprzedni zapowiadal sie naprawde niezle ,mimo ,ze w zasadzie skład mnie srednio ruszał.

IMO sporo jebie tutaj to ,ze jest to jedniowoy fest "dla kazdego". W zasadzie jak sie pojawia dwa zespoly dla ktorych chcialbym NAPRAWDE ruszyc dupe na drugi koniec Polski to musi sie stac cud (w sumie w tamtym roku zestaw Testament + Nevermore byl bardzo bliski przekonania mnie ale wiadomo jak sie skonczylo). Zamiast odwalania takiego shitu lepiej zrobic jakis letni 2 dniowy festiwal. Wtedy moze zaprosilyby wiecej zespolow, po drugie juz lepiej sie siedzi i slucha zespolow "na odwal sie" na swierzym powietrzu z browarkiem, w spokoju. Moze Hunterfest w tym roku bedzie ciekawy. Poprzedni zapowiadal sie naprawde niezle ,mimo ,ze w zasadzie skład mnie srednio ruszał.
01-16-2007, 09:28 PM
Ambivalent napisał(a):Moze Hunterfest w tym roku bedzie ciekawy
tylko pod wzgledem organizacyjnym rowniez jest do dupy i kijowo, przynajmniej sporo sie tego naczytalem i nasluchalem od osob ktore mialy okazje byc w 2006. Ale poki czlowiek sam nie sprawdzi, to przekonanym w 100% byc nie moze.
Z takich bardziej interesujacych festow zastanawiamy sie z kumplem nad Brutal Assault :)
01-16-2007, 10:01 PM
Acrid napisał(a):tylko pod wzgledem organizacyjnym rowniez jest do dupy i kijowo, przynajmniej sporo sie tego naczytalem i nasluchalem od osob ktore mialy okazje byc w 2006. Ale poki czlowiek sam nie sprawdzi, to przekonanym w 100% byc nie moze.
mozliwe tez mnie tam nie bylo, ale trzeba pochwalic za to ,ze sie staraja zrobic cos sensownego w naszym kraju ,a w koncu nie od razu Rzym zbudowano

No i mam calkiem blisko

Acrid napisał(a):Z takich bardziej interesujacych festow zastanawiamy sie z kumplem nad Brutal Assault
No w tamtym roku sklad na BA byl naprawde zajebisty (m.in. Onslaught, Napalm Death, Morbid Angel, Destruction, Mayhem, Root). Bylo co ogladac. Szkoda ,ze tak pozno sie o nim dowiedzialem. W tym roku ciutke slabiej sie to prezentuje (przynajmniej na razie). Zobaczymy

Czeski Masters OF Rock to moglby byc zajebisty fest gdyby go troche urozmaicili. Zawsze jest jeden zespol, ktory kopie dupe a reszta to pitolenie. Chociaz z dwa-trzy fajne by dali to bu chcialo jechac

01-17-2007, 09:32 PM
Kuźwa co roku jest gorzej... A miałam się wybrać ze znajomymi, ale po co ? Chyba żeby zapić morde w katowickim spodku...
Ech.
Ech.
01-17-2007, 09:36 PM
Prisca napisał(a):Chyba żeby zapić morde w katowickim spodku...
Nie "w", co najwyzej "przed"

Ja tam jade, spikne sie przy okazji z ekipa Barmy Army, co nieco wypije, poslucham, potancze elegancko przy skocznych dzwiekach Korpiklaani, czy tez czym innym ;D [o ile wszystko zapowiedziane jednak bedzie ;D].
Ambivalent: z zagranicznych pojechalbym rowniez na With Full Force, ale najbardziej realnie wypada jednak Brutal Assault.
01-18-2007, 12:19 AM
Acrid napisał(a):Ambivalent: z zagranicznych pojechalbym rowniez na With Full Force, ale najbardziej realnie wypada jednak Brutal Assault.
Ja co do letnich festiwali to poczekam z decyzja gdzies do maja przynajmniej. Sklady na razie na zadnym mnie nie powalaja. A jak sie uda to moze na Manowar w marcu do Czech sie wybiore. Wypadalo by wreszcie ,bo w tamtym roku to nic konkretnego nie widzialem.
01-24-2007, 09:57 PM
Wg. http://www.myspace.com/vitalremains
VITAL REMAINS
March, 24 2007 at Spodek Hall "METAL MANIA FEST w/ TESTAMENT"
Not Available , Katowice,
Cost : n/a
METAL MANIA FESTIVAL 2007 W/TESTAMENT,ZYKLON, & ENTOMBED!!
VITAL REMAINS
March, 24 2007 at Spodek Hall "METAL MANIA FEST w/ TESTAMENT"
Not Available , Katowice,
Cost : n/a
METAL MANIA FESTIVAL 2007 W/TESTAMENT,ZYKLON, & ENTOMBED!!
02-06-2007, 02:14 PM