Przedstawiciele niemieckiego heavy wydali ostatnio płytke, a jak ktoś wydaje płytke to koncerty robi...
Type o Negative miesiąc przed MM też mają plany wydawnicze.
kolejny wykonawca - Jorn Lande
ex wokal Company of snakes, Ark, Beyond Twilight, Masterplan i Malmsteena.
cholera liczyłem na coś mocniejszego ...
Czekamy dalej, może coś jeszcze przywalą.
oby oby ... skład już jest dość poważny ale coś by sie jeszcze przydało

Przydały by się browary do kupienia płycie
ale organizacja martwi o to by różne rzeczy na scene nie lecialy.
Raz mnie koleś z kielbasą nie chcial wpuścić

(obiad)
Na moje pytanie ile osób można zabić kielbasą zareagowal pluciem ogniem itp...

Rzucili wczoraj ochlap njusowy.
Blaze: życiowy show podczas Metalmanii 2007!
Blaze Bayley będzie gwiazdą tegorocznej edycji Metalmanii. Jak przyznał Blaze na swojej oficjalnej stronie
www.planetblaze.com, nie może się doczekać spotkania z polskimi fanami, czyli najtwardszą i najgłośniejszą publiką.
"To wspaniale mieć szansę powrócić na scenę przed polskimi fanami. Zagramy prawdopodobnie kilka utworów z "X Factor" i "Virtual XI" z Iron Maiden oraz kawałki pochodzące z moich własnych albumów."
Huhu. Ja tam i tak nie moge sie doczekac
Happy Little Boozer na zywca ;)
Hm, dziwne, ze juz plakaty rzucaja, ani nie wiadomo co z mala scena, ani co dokladnie z duza. Goscie Specjalni brzmi malo optymistycznie.
Acrid napisał(a):Goscie Specjalni brzmi malo optymistycznie.
Dadzą zapewne coś na odwal się ...
pierwsze dwie linijki prezentują się naprawdę zajebiście, potem jest już słabiej ... dużo słabiej
na razie skład taki sobie. Oprocz Testament i Entombed nic szczegolnie ciekawego. Pewnie jeszcze z 2-3 zachodnie zespoly sie pojawia.
Ambivalent napisał(a):Oprocz Testament i Entombed nic szczegolnie ciekawego
tożto MDB przybędzie !
Ambivalent napisał(a):na razie skład taki sobie. Oprocz Testament i Entombed nic szczegolnie ciekawego
Ale też - poza 2tm2,3 - brak jakichś większych patologii
Metalmania 2007: Paradise Lost zarejestruje DVD
Podczas tegorocznej edycji Metalmanii Paradise Lost zarejestruje DVD. Na forum zespołu fani mogą wypowiadać się co do utworów, które chcieliby usłyszeć na żywo w âSpodkuâ .
â
Jeśli chcielibyście zasugerować, jaki utwór natrafić na DVD, wpadnij na nasze forum. Jeżeli jesteś zalogowany, możesz głosować na album w tym temacie oraz napisać, który utwór chciałbyś zobaczyć. Pamiętajcie, że weźmiemy to pod uwagę, choć nie gwarantujemy, że wszystkie Wasze propozycje trafia na ostateczną tracklistę.â â czytamy na stronie zespołu.
Paradise Lost wkrótce wkroczą do studia, aby zarejestrować swój jedenasty w karierze album. Producentem ma być Rhys Fulber, zaś mixem ma zająć się Mike Fraser. Album ma ukazać się wczesną wiosną nakładem Century Media.
Forum Paradise Lost