04-05-2008, 09:35 AM
04-13-2008, 12:33 PM
No to jest rozpierdalacz na całej linii
i jeszcze
Cytat:-Ja to proszę pana, mam bardzo dobre połączenie. Wstaję rano za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolację. Tylko wstaję i wychodzę.
-Nie ubierasz się pan?
-W płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam pięć kilometrów. O czwartej za piętnaście jest PKS.
-I zdąża pan?
-Nie... ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i się nie zatrzymuje. Przystanek idę do mleczarni. To jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, wiesz pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie wysiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny do Stadionu a potem to już mam z górki, bo tak...w 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w domu, to znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma! To jeszcze mam kwadrans. To sobie obiad jem w bufecie, to po fajrancie już nie muszę zostawać, żeby jeść tylko prosto do domu. I góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się. Jem śniadanie i idę spać.
i jeszcze
Cytat:-Proszę pana, tu nie można palić.
-Wiem, ale ja się nie zaciągam
04-13-2008, 12:38 PM
Hm, prawie wszystkie teksty z Monty Pythona 

05-31-2008, 02:19 PM
(strażak z ludźmi umieznionymi w samochodzie po wypadku , czekają na pomoc)
"-Następnym razem kiedy bedzie pan jechał autostradą prosze zapiąć pasy!! Niech pan spojrzy
Na kierowce! Pasy zapiete , siedzi cichutko...prawie jak żywy..."
"-Zawsze zaniedbywałem modlitwę ale jeśli jesteś tam na górze - uratuj mnie supermanie!"
"-Marge wygląda dziś jakoś smutno... jak będą przerwy reklamowe pójdę z nią pogadać..."
"-O! To już pierwsza w nocy! Ide sie pobawić z dzieciakami..."
Pozdrowienia
Shaun
"-Następnym razem kiedy bedzie pan jechał autostradą prosze zapiąć pasy!! Niech pan spojrzy
Na kierowce! Pasy zapiete , siedzi cichutko...prawie jak żywy..."
"-Zawsze zaniedbywałem modlitwę ale jeśli jesteś tam na górze - uratuj mnie supermanie!"
"-Marge wygląda dziś jakoś smutno... jak będą przerwy reklamowe pójdę z nią pogadać..."
"-O! To już pierwsza w nocy! Ide sie pobawić z dzieciakami..."
Pozdrowienia
Shaun
05-31-2008, 05:52 PM
"to be, or not to be...? not to be." jeden z lepszych tekstów arniego
06-03-2008, 07:20 AM
Kurde, uwiebiam humor tego znerwicowanego człowieczka - Allena.
"Ostatni raz byłem w kobiecie, gdy zwiedzałem Statuę Wolności. "
"- Nie jesteś wcale romantyczny. To jest twój problem.
- Kochanie, to ty przestałaś ze mną sypiać.
- To będzie już rok 20 kwietnia. Pamiętam tę datę dokładnie, bo to urodziny Hitlera."
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd."
"Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś kogo się kocha!"
" - Jesteś najlepszym kochankiem jakiego miałam"
- Dużo ćwiczyłem, gdy byłem sam".
"Niektórzy ludzie są heteroseksualistami, a niektórzy ludzie są biseksualistami, a inni nie myślą o seksie w ogóle. Ci zostają prawnikami. "
"Poza tym, wiecie, są gorsze rzeczy w życiu niż śmierć.Jeśli choć raz spędziliście wieczór z agentem ubezpieczeniowym, to wiecie co mam na myśli. Kluczem jest, jak myślę, nie myśleć o śmierci jako o końcu. Ale jako o wydajnym sposobie na ograniczenie wydatków."
"Ostatni raz byłem w kobiecie, gdy zwiedzałem Statuę Wolności. "
"- Nie jesteś wcale romantyczny. To jest twój problem.
- Kochanie, to ty przestałaś ze mną sypiać.
- To będzie już rok 20 kwietnia. Pamiętam tę datę dokładnie, bo to urodziny Hitlera."
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
"Wierzę, że tam w górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd."
"Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś kogo się kocha!"
" - Jesteś najlepszym kochankiem jakiego miałam"
- Dużo ćwiczyłem, gdy byłem sam".
"Niektórzy ludzie są heteroseksualistami, a niektórzy ludzie są biseksualistami, a inni nie myślą o seksie w ogóle. Ci zostają prawnikami. "
"Poza tym, wiecie, są gorsze rzeczy w życiu niż śmierć.Jeśli choć raz spędziliście wieczór z agentem ubezpieczeniowym, to wiecie co mam na myśli. Kluczem jest, jak myślę, nie myśleć o śmierci jako o końcu. Ale jako o wydajnym sposobie na ograniczenie wydatków."
08-17-2008, 01:36 PM
Z jakiegoś głupiego horroru:
"Jezu, suko, uspokój się!"
Tzn w samym tekście może i nic nie ma, ale ton jakim został wypowiedziany mnie rozbroił.
"Jezu, suko, uspokój się!"
Tzn w samym tekście może i nic nie ma, ale ton jakim został wypowiedziany mnie rozbroił.
08-19-2008, 12:09 PM
"kicikici, taś, taś... do lwa kurwa , do lwa ?" ^^
Removed2
12-28-2008, 07:09 PM
jasiekdzem napisał(a):"kicikici, taś, taś... do lwa kurwa , do lwa ?" ^^Cały film wymiata.
A tu taka składanka
http://www.youtube.com/watch?v=6GF3YPBcjh4
02-01-2009, 10:14 AM
No, I am your father!
Chyba nie muszę mówić z jakiego to filmu
Chyba nie muszę mówić z jakiego to filmu

02-02-2009, 02:17 PM
ja nie wiem
02-05-2009, 01:39 PM
morda kurwo