05-05-2006, 11:08 AM
05-05-2006, 11:16 AM
heh, i jeszcze to z "Kochaj albo rzuć":
-Ona mówi, żebyśmy na znak protestu weszli do sklepu, wzięli coś i nie zapłacili.
-Ale to kradzież!
-co się dziwisz? Twoja krew.
-Ona mówi, żebyśmy na znak protestu weszli do sklepu, wzięli coś i nie zapłacili.
-Ale to kradzież!
-co się dziwisz? Twoja krew.
05-05-2006, 11:55 AM
OJCIEC CHRZESTNY:
"Była piękna! Była młoda. Była niewinna. Była najlepszą dupą, jaką kiedykolwiek miałem. A miałem ich sporo, na całym świecie!"
"Nie cierpię przemocy, Tom. Jestem biznesmenem. Krew to duży wydatek"
"Słuchaj: potrzebuję kogoś dobrego â kogoś naprawdę dobrego â do podłożenia tej spluwy. Nie chcę, żeby mój brat wyszedł z tej toalety jedynie ze swoim fiutem w garści, w porządku?"
BRUDNY HARRY:
"Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ją ma."
"To jest Magnum kaliber 44. Najpotężniejsza broń krótka na świecie. Może elegancko odstrzelić ci głowę"
NIC ŚMIESZNEGO:
"No i co, ty w mordę pierdolony bambusie, co ty? W chuja lecisz ze mną czy się z własnym kutasem na łby zamieniłeś? Ja się właśnie, kurwa, pytam co! Że się z tym tak brandzlujesz! Wiem! Załatw to dzisiaj, nie jutro. I nie jeb się z tym tyle, bo się pochlastać można. No, cześć. I trzymaj się ramy, to się nie posramy. Do it, bo inaczej urwę ci ryja."
PODZIEMNY KRĄG:
"Nie mogłeś zrobić tego sam. Wszystko czym chciałeś być... to ja. Jestem mądry, zdolny, a przede wszystkim... jestem wolny od tego wszystkiego, od czego ty nie jesteś."
"Z wystarczającą ilością mydła można wysadzić wszystko."
"Człowiek cierpiący na bezsenność tak naprawdę nigdy nie śpi i nigdy nie jest przebudzony."
"Była piękna! Była młoda. Była niewinna. Była najlepszą dupą, jaką kiedykolwiek miałem. A miałem ich sporo, na całym świecie!"
"Nie cierpię przemocy, Tom. Jestem biznesmenem. Krew to duży wydatek"
"Słuchaj: potrzebuję kogoś dobrego â kogoś naprawdę dobrego â do podłożenia tej spluwy. Nie chcę, żeby mój brat wyszedł z tej toalety jedynie ze swoim fiutem w garści, w porządku?"
BRUDNY HARRY:
"Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ją ma."
"To jest Magnum kaliber 44. Najpotężniejsza broń krótka na świecie. Może elegancko odstrzelić ci głowę"
NIC ŚMIESZNEGO:
"No i co, ty w mordę pierdolony bambusie, co ty? W chuja lecisz ze mną czy się z własnym kutasem na łby zamieniłeś? Ja się właśnie, kurwa, pytam co! Że się z tym tak brandzlujesz! Wiem! Załatw to dzisiaj, nie jutro. I nie jeb się z tym tyle, bo się pochlastać można. No, cześć. I trzymaj się ramy, to się nie posramy. Do it, bo inaczej urwę ci ryja."
PODZIEMNY KRĄG:
"Nie mogłeś zrobić tego sam. Wszystko czym chciałeś być... to ja. Jestem mądry, zdolny, a przede wszystkim... jestem wolny od tego wszystkiego, od czego ty nie jesteś."
"Z wystarczającą ilością mydła można wysadzić wszystko."
"Człowiek cierpiący na bezsenność tak naprawdę nigdy nie śpi i nigdy nie jest przebudzony."
05-05-2006, 04:01 PM
A ja wrócę do kinematografii krajowej.
Aż dziw ze nikt dotąd nie zacytował wiekopomnego tekstu z filmu PSY 2:
PANIE!! LITR WYBOROWEJ I OGÓRKI !
Aż dziw ze nikt dotąd nie zacytował wiekopomnego tekstu z filmu PSY 2:
PANIE!! LITR WYBOROWEJ I OGÓRKI !
05-05-2006, 04:33 PM
Muszę dodać jeszczę Gwiedne Wojny. Księżniczka Leia do Hano Solo"Kocham cię" a on na to "Wiem"
05-05-2006, 04:53 PM
Hej Alvaro, mamy tak podobne gusta że zaczynam się bać
Mój ulubiony cytat:
"Luke, I am your father" (Star Wars)
Mój ulubiony cytat:
"Luke, I am your father" (Star Wars)
05-07-2006, 11:55 AM
Przemek87 też mi miło spotkać kogoś podobnego. Muszę dorzucić jeszczę test Bonda "Jestem Bond. James Bond" oraz gangsterski klasyk z Ojca Chrzestnego "Mam dla ciebie propozycję nie do odrzucenia"
05-07-2006, 12:26 PM
"jesteś dobrym człowiekiem,ale czasami jest z ciebie wredna pizda"
czy jakos tak to było.
Kill Bill
czy jakos tak to było.
Kill Bill
05-08-2006, 09:47 AM
Seksmisja
"Albercik, wychodzimy"
Kingsize
"Trzeba mu kiedyś narwać mlecza"
Shrek
"No, Kamikaze, Boski Wiatr, nie ma przebacz"
"Albercik, wychodzimy"
Kingsize
"Trzeba mu kiedyś narwać mlecza"
Shrek
"No, Kamikaze, Boski Wiatr, nie ma przebacz"
05-08-2006, 12:30 PM
Z "Seksmisji" dobre było też to
"Patrz: nasi tu byli"
"Jutro też wam uciekniemy!"
"Kobieta mnie bije."
"Patrz: nasi tu byli"
"Jutro też wam uciekniemy!"
"Kobieta mnie bije."

05-13-2006, 02:50 PM
"Nawet najbardziej niepozorna z istot może odmienić bieg przyszłości..." :>:>:>
05-14-2006, 07:01 AM
"Cycki se usmaż..." - "Siara - i wyszstko jasne"
07-13-2006, 10:50 PM
'Bunkrów nie ma,ale też jest zajebiście!'
07-16-2006, 07:31 PM
Psy 1
Kończyć flaszki i do domów.
- Za co?
- Za jajco!!!
Jeszcze w Czasie Serferow fajna była gadka, jak tego kota rozjechali
Kończyć flaszki i do domów.
- Za co?
- Za jajco!!!
Jeszcze w Czasie Serferow fajna była gadka, jak tego kota rozjechali

07-16-2006, 08:08 PM
'To pisklę kukułki.Kukułka nie buduje gniazd,nie łączy się w pary,żyje z kilkoma samcami na raz,a jaja podrzuca innym,przeważnie mniejszym ptaszkom.Młoda kukułka rośnie szybciej i wypycha z gniazda inne pisklęta.Zastanawiam się skąd się bierze w przyrodzie,przepraszam za wyraz,takie kurestwo.'
-'Rewizja osobista'*.
*Taki nudny,stary polski film,którego i tak nikt nie zna.
-'Rewizja osobista'*.
*Taki nudny,stary polski film,którego i tak nikt nie zna.