Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mayhem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
wlasnie napierdalam Mediolanum Capta Est.....cudo Big Grin
Nikt nie słyszał "Ordo Ad Chao"? Co jest do kurwy nędzy?Pisać i spuszczać mi sie tutaj.
R_amze_S napisał(a):Pisać i spuszczać mi sie tutaj.
Przejdziesz do historii tego forum jako koleżka, który pierwszy wystosował apel żeby ktoś się na niego spuścił.
Obawiam sie ,że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
-Rene- napisał(a):Przejdziesz do historii tego forum jako koleżka, który pierwszy wystosował apel żeby ktoś się na niego spuścił.

ciekawe jako kto Ty przejdziesz do historii tego forum ;P

A album zabija, geniusz, zniszczenie itp.
hahahahaaha ale jaja zaś bym musiał poczynić uwag kilka odnośnie mierzenia innych swoją miarą buhahahahahaha, ta prawidłowść chyba nigdy nie ulegnie dezaktualizacji Laughing
R_amze_S napisał(a):Nikt nie słyszał "Ordo Ad Chao"? Co jest do kurwy nędzy?Pisać i spuszczać mi sie tutaj.

Bardzo ciekawa. Podoba mi sie, choc trzeba przyznac ,ze slucha jej sie dosyc ciezko. Ale nie ze wzgledu na jakies pedalskie zaspiewy czy inne klawiszki. Poprostu jest totalnie pokurwiona. Brzmi tak, jakby podczas komponowania cos sobie dojebali w zylke. Sporo zmian tempa, pojebanego "voivodowskiego" riffowania, roznych przerywnikow + oczywiscie zajebiste wokale. Brzmienie jest bardzo surowe. Nie uswiadczysz tutaj wypolerowanych jak poslady DeMaio riffow czy wgniatajych w ziemie partii basu. W zasadzie to taki Garage-Days Revisited. Ciezko jest ogarnac to wszystko jako całosc, poniewaz nic w zasadzie tutaj sie nie wkreca (w odroznieniu np. od nowego Marduk). 'DMDS' to przy tym muzyka dla fanow Hammerfall. I pisze to całkiem powaznie, zreszta jak posluchasz to sam zrozumiesz. Cieszy mnie ,ze Mayhem znowu poszedł dalej i pokazał jak powinien wygladac black metal ,zeby dalej moglbyc symbolem diabła a nie archaicznym plumkaniem ,przy ktorym jedynie pojawia sie banan na mordzie. Hail Satan !

btw. tak sobie przegladam fora internetowe i naprawde dziwi mnie ,ze az tylu osobom sie to podoba. Powaga.
Tomash napisał(a):
-Rene- napisał(a):Przejdziesz do historii tego forum jako koleżka, który pierwszy wystosował apel żeby ktoś się na niego spuścił.

ciekawe jako kto Ty przejdziesz do historii tego forum ;P

jako trv suka na usługach Szatana
Trzeba wiele razy jej posłuchać aby dotrzec do piękna nowej płyty...
slyszalem ordo ad chao jednak uwazam iz nie jest to juz to samo co kiedys niby atilla wrocil jednak nie odczuwam tego samego pientna co kiedys Sad
A dlaczego ma być to samo co kiedyś? Wielki zespół sie nie powtarza. Ordo Ad Chao wpierdala w piach! Kto nie umie docenić piękna(brzydoty jak kto woli)ten jest deklem zwykłym!
przegenialny album....to jest juz nowy styl w muzyce w ogole co oni stworzyli
Hallvard napisał(a):przegenialny album....to jest juz nowy styl w muzyce w ogole co oni stworzyli

Po 666kroć racja!!!
Dupa Jasiu , ten styl stworzył Celtic Frost Mad
Danzig napisał(a):Dupa Jasiu , ten styl stworzył Celtic Frost Mad

???na jakiej płycie niby???
Stron: 1 2 3 4 5