Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mayhem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
nie
nigdy!!!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):DMDS bez swojej otoczki bylaby kolejna przecietna plyta blackemtalowa

Zgadzam sie,nie prwała mnie ta plyta i darowalem sobie dalsze poznawanie.
Gówno prawda, DMDS rządzi!!!
raf667 napisał(a):Gówno prawda, DMDS rządzi!!!
oczywiście że gówno prawda, mój wujek żyje i pracuje w telewizji

każdy kto uważa że DMDS nie jest nalepszym BM jaki stworzono jest ciotą
http://www.roadrunnerrecords.com/blabber...emID=65735

Nowy utwor. I nie ma to tamto, kopie dupe jak sam skurwysyn. Hellhammer \m/ Attila \m/
Zajebista kapela. Umiem grać początek 'Freezing Moon', serio.
Wink
Taa... kapela zajebista... ale TYLKO dzięki DMDS... a kto współpracował z muzykami MAYHEM przy jej tworzeniu i dzięki czemu stałą się kultowa? -VARG...
Czyli muszę kogoś zajebać, najlepiej kumpla z zespołu, wówczas wszystko co nagram bedzie kvlt i ja też będę kvlt, hoho.
balzac napisał(a):Czyli muszę kogoś zajebać, najlepiej kumpla z zespołu, wówczas wszystko co nagram bedzie kvlt i ja też będę kvlt, hoho.

To było akurat największe skurwys....o na świecie... chodziło mi o to, że VARG naprawde dużo dał tej płycie ( parti gitary basowej, aranżacje do większości utworów itd. )...

Te dwa zespoły tak zajebiście swego czasu wspołpracowały, że osiągnąły bardzo dużo... jest jak jest... jeden się w piekle smarzy, a drugi siedzi w pace... szkoda...
Slapi napisał(a):jeden się w piekle smarzy, a drugi siedzi w pace... szkoda...
ale drugi dołączy kiedyś do pierwszego, nie martw się Wink
Z tym, że ten drugi jak wyjdzie, może jeszcze coś zdziałać... 2014... wtedy to nastąpi... ale to temat o MAYHEM...
Temat bez sęsu. Odnośnie Mayhem już wszystko poiedziano.
de7th napisał(a):Stary Mayhem - jeszcze z Euro i Deadem - był świetny. Od nich tak naprawdę zaczęła się fala norweskiego blacku. Niemniej jednak obecnie grają chujowo, a ich ostatniej płyty nie da się słuchać :?
twoich wypocin za to nie da sie czytać
Lubie teksty Mayhem, a tak ogólnie to mogą byc.
Stron: 1 2 3 4 5