Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Manowar-wasza opinia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Co sądzicie o zespole Manowar???
Dla mnie jest on calym moim zyciem!!!
Gdzie ja tam i on Big Grin
Śpicie też razem - ale fajnie, zamień się Wink - żartuję, nie biiij Tongue

Lubię ten zespół mimo, że wielu dark-old-black-satanc-metali uważa to za shit. Szczerze powiedziawsze mam to w dupie, jeżeli podoba mi się jakiś zespół to mi się podoba, i raczej nikt tego nie zmieni, ale to już kiedyś napisałam, więc nie będę robić off-topa.

Aha i tak na zapas, jeżeli któregoś z naszych "forumowych kochasi" podkusi o głupie i niecenzuralne komentarze, to już zaznaczam, że posty będą usunięte Wink To było ogłoszenie bonusowe, bezpłatne.
Dzieki Prisca za Twoj klosz niewrazliwosci Big Grin A o zamianie mozna pogadac!!Rzasko na forach sie milych ludzi spotyka.(Ale slodze Big Grin )
Manowar? Muzycznie dają chłopaki radę. Niestety mają straszliwie pajacowaty image, poza tym nazywanie siebie "Kings of Metal" to już tylko kwestia cholernej megalomanii. Nie mówię już o zdjęciach na motorach, w skórach i natartych oliwą, bo wygląda to jak zdjęcie wycięte z gejowkiej gazetki - poważnie! Ale powtarzam, że muzczynie nie idzie im źle. Niestety, patrzę również na wizerunek..
I tu sie Arma tez postarales!Chwala ci za to!
ja tam nie przepadam za manowarem, ale kilka kawalkow mi sie podoba: call to arms, warriors of the world, i believe i moze by sie jeszcze cos znalazlo

http://www.manowar.art.pl/zdjecia/duze/meric3.jpg - ciekawy uniform Big Grin
U hu hu, a ja jak wiadomo, albo i nie Tongue KOCHAM Manowar Tongue
Manowar to swietny zespul taka jest moja opinia
Muzyczna strona ich muzyki jeszcze uchodzi ( pod tym wzgledem obok nevermore, mercyful fate i iced earth najlepsza załoga heavy, zmiata irony mejdeny i inne halołiny). Jednak ich imaz stwarza wrażenie, jakgdyby był dziełem jakiegoś homosa rodem z lat 80 ( tylko skórzanych czapeczek im brakuje i zarośnietej klaty). Teksty natomiast są wybitnie kabaretowe. Nie wiem skad oni biorą tak durne pomysły, ale przy takim stanie budżetu jaki posiadają mogliby zatrudnic jakaś personę zdolniejszą w tym fachu..
"Łoriorz of de łerld, rejz jor hendz intu di er..."
Nie no Arma lepiej powydzierac sie w amoku podciac sobie zyly jezyk lub jeszcze cos innego i pluc krwia w publike!!!To jest chore!!!
A ja nie lubię Manowar Tongue Nie podchodzi mi ich muzyka nie mówiąc już o tekstach i image. Nie oznacza to jednak, że osoby, które słuchają tego zespołu wyśmiewam i mieszam z błotem; to nie o to chodzi. Niech każdy słucha czego lubi Smile
Jak juz kiedys pisalem (a o czym nadmienili tez moi przedmowcy).. od Manowara bije tandetnym patosem tak ze az zeby bola..(image & lyrics) Muza nie w moich klimatach wiec sie nie wypowiadam.. ale slyszalem lepsze bandy power or heavy metalowe..
eddydg napisał(a):Nie no Arma lepiej powydzierac sie w amoku podciac sobie zyly jezyk lub jeszcze cos innego i pluc krwia w publike!!!To jest chore!!!

YEAAAAAAH TAK WŁAŚNIE POWINNI ROBIĆ!!!
Lubie plytke Kings of Metal i pare pojedynczych utworow, chociaz wnerwia mnie grania na kazdej plycie o rycerzykach i motorkach.Ale ogolnie zjadliwy zespol.
Stron: 1 2 3 4