Stagger Lee napisał(a):w każdym razie, nie ma tu katolskiego pierdolenia o skur***ych skrzatach... za to jest motor, dziwki i jeb**y heavy metal.
Coś jeszcze ?
Ad1. Nie wiem czego ty tam słuchałeś o leśnych skrzatach, ale chyba zbyt wielkiego pojęcia o innej muzyce nie masz.
Ad2. Motor - jest - w porządku ; dziwki są - panowie na poziomie widać

; ale chyba dziwki zajmują się sobą nawzajem, a panowie sobą.

Skippy napisał(a):Ad2. Motor - jest - w porządku ; dziwki są - panowie na poziomie widać
; ale chyba dziwki zajmują się sobą nawzajem, a panowie sobą. 
:? :? :?
Przeczytaj to stary to co napisałeś i zobacz jakie pierdolone bzdury piszesz - tak samo ja moge napisać że zabawiasz się ze swoimi kolegami.
Coz to kurwa za durne gadanie, ze "manowar jest jedyny i najlepszy"??
Toz to jakies straszne dogmaty wypowiedziane na pdstawie opinii starszych kolegów... troszke powagi chłopcy...
Podwójne struny z demaio boga nie czynią, technicznie jest kiszkowaty...wnioskując z twego zachwytu dla tego knypka, moge stwierdzic iż w basistach heavy metalowych obeznany nie jesteś...a jedynie wierzysz w wieści gminne...
Aha Skippy żeby było jasne, nie miałem zamiaru cie obrażać. Każdy ma prawo do własnego zdania, ale przesadziłeś.
Powtórze jeszcze swoje słowa z innego postu.
Cytat:(...)Według mnie są zespołem który współtworzy przepiękne dzieło jakim jest cały heavy metal i wogóle metal. Chyba żaden zespół nie zasługuje na miano najlepszego, bo każdy jest niepowtarzalny i wnosi coś od siebie...
Krolik napisał(a):Coz to kurwa za durne gadanie, ze "manowar jest jedyny i najlepszy"??
Toz to jakies straszne dogmaty wypowiedziane na pdstawie opinii starszych kolegów... troszke powagi chłopcy...
1. Ja mam swoje zdanie, mówie fakty i to co myślę...
Krolik napisał(a):Podwójne struny z demaio boga nie czynią, technicznie jest kiszkowaty...wnioskując z twego zachwytu dla tego knypka, moge stwierdzic iż w basistach heavy metalowych obeznany nie jesteś...a jedynie wierzysz w wieści gminne...
Twoja zazdrość (o nie wiem co, może o to że manowar jest sławny a ty nie, a może o to że DeMaio tak gra na basie, a ty nie itd..) ukazuje się w postaci tych postów
2. Rzeszów to nie gmina (myślałem że w stolicy jakże tolerancyjnego kraju jakim jest Polska żyją inteligentni ludzie, ale się myliłem)
:?
3. Ja was wcale nie rozumiem. Jeśli mi się muzyka jakiegoś zespołu nie podoba to nie słucham ale także nie krytykuję bo po co??Co mi z tego że powiem iż jakiś zespół jest beznadziejny, ma złych muzyków??
TAK WIĘC KRYTYKUJĄC MANOWAR POKAZUJECIE SWOJĄ GŁUPOTĘ I NIETOLERANCJĘ DO HEAVY METALU(bo manowar jest współtwórcą heavy metalu)
4.Odpowiedz mi szczerze dlaczego tak krytykujesz ten zespół??

Po pierwsze buahahahaha, leze i kwiczę ze smiechu....
Czas na konkrety :
Cytat:1. Ja mam swoje zdanie, mówie fakty i to co myślę...
drogi chłopcze ty nie głosisz rzadnych faktów a jedynie swe subiektywne zdanie, które niebardzo mnie rusza...
Cytat:Twoja zazdrość (o nie wiem co, może o to że manowar jest sławny a ty nie, a może o to że DeMaio tak gra na basie, a ty nie itd..) ukazuje się w postaci tych postów
widzę , iz posiadasz tendencję do powielania typowo ludzkiej cechy, mianowicie przypisujesz swe wady innym.... jak moge być zazdrosny o przywary człowieka, który mi generalnie zwisa, ewentualnie śmieszy mnie jego skrajny debilizm (no chyba, że wywiady mają celowo podstawione) i sceniczny image...
Rozumiem, ze twym marzeniem jest posiadanie Harleya, gitary basowej i stada dziwek, ja natomiast mam wyzsze aspiracje...
Do sławy mnie nie jeszcze nie ciągnie (wole byc nadziany ale w miarę anonimowo), no napewno nie na płaszczyżnie muzycznej
Co do "wieści gminnej", jest to znane polskie powiedzonko, które ty jako przyszły maturzysta znać powinieneś i nie ma żadnego odniesienia do twej miejscowosci...
Zawsze twierdziłem, że w Rzeszowie mieszkają ociemniali z deka ludzie i sie nie pomyliłem...
Krytykuje twe dziecinne podejscie do sprawy i wypisanie jakis dennych subiektywnych opinii...
Manowar nie jest twórca heavy metalu a jedynie plagiatorem tworczości kapel, ktore ten styl rzeczywiscie tworzyły...
p.s wypowiedzi mogą byc nieco powyrywane z kontekstu, jednakże stanowia odpowiedź na twoje "argumenty".
dorze że cię to rozśmieszyło bo czym by było ludzkie życie bez radości??
Krolik napisał(a):Rozumiem, ze twym marzeniem jest posiadanie Harleya, gitary basowej i stada dziwek, ja natomiast mam wyzsze aspiracje...
1. nie chce harleya, g basowej też nie, wystarczy mi zwykła a dziwek także nie potrzebuję
(nie utożsamiam się z DeMaio)
po prostu lube muzykę którą tworzy
nie napisałem że manowar jest twórcą lecz współtwórcą heavy metalu
nie jestem zazdrosny bo nie mam o co... i nie przypisuje innym swych wad (nie mam takiej tendencji) prawda nie powinienem Cię oceniać bo Cię nie znam ale Ty mnie także...
nie ma sensu sprzeczanie się...
tyle temat zamknięty
MasterGrucha napisał(a):Każdy ma prawo do własnego zdania, ale przesadziłeś.
Skoro każdy ma prawo, to ja swoje zdanie wypowiedziałem i tyle. Jeżeli ktoś mysli inaczej, proszę bardzo. Może nawet odprawiać modły do swojej ulubionej kapeli, gdyz mi to nie przeszkadza, a jedynie śmieszy.
Koniec tematu moim zdaniem. Żadna ze stron drugiej nie przekona, a każdy dorzucił swoje zdanie na ten temat.
Też mam takie zdanie.
Więcej sie w tej sprawie nie wypowiadam.
Manowar jest jaki jest, jednym sie podoba innym nie. THE END
Krolik napisał(a):Zawsze twierdziłem, że w Rzeszowie mieszkają ociemniali z deka ludzie i sie nie pomyliłem...
Stary atakuj poglady a nie tak uogólniasz, znalazl sie inteligent ze stolicy, lol
Najpierw popatrz na kontekst wypowiedzi, następnie komentuj...
Hehe

Zastanawia mnie jedno... dlaczego najbardziej burzliwe dyskusje i najwiecej gryzienia się forumowiczów jest na takich forach jak heavy czy black czy cośtam

.
Rzadko tu bywam, bo mam mało ciekawego do powiedzenia na te tematy, bo i mało obeznana jestem, a słucham od wypadku do wypadku

Na innych forach jakoś nie ma takich zażartych kłótni ... no ale pewnie to dlatego, że mniej osób i w ogóle.. a może coś innego

Tasiorro napisał(a):Stary atakuj poglady a nie tak uogólniasz, znalazl sie inteligent ze stolicy, lol
Dzięki Tasiorro za pomoc.
Ja swoje już powiedziałem i nie zmienię tego...
PS Kiedy będą bluzy??

Nie no ludzie, czytam ten temat i z każdym postem mam ochotę co niektórych pozabijać. Niestety, nie mam licencji.
I bez bluzgania na miasta, czy też ich mieszkańców, bo każdemu brudy można wyciągnąć, a zwłaszcza Warszawie.
Koniec.