Cytat:Cytat:Z balladoidalnych utworów TSa najlepsze jest "Bez podtekstów"
Szczerze mowiąc tez wychodze na zewnątrz jak go grają.
Ty chyba cale koncerty sluchasz 'z zewnatrz'..

Dżemik napisał(a):Cytat:Cytat:Z balladoidalnych utworów TSa najlepsze jest "Bez podtekstów"
Szczerze mowiąc tez wychodze na zewnątrz jak go grają.
Ty chyba cale koncerty sluchasz 'z zewnatrz'.. 
A co grają tylko te trzy kawalki?Byłes kiedyś na TSA?:>W sumie dobrze ze mają takie "smuty"w repertuarze,mozna wyjsc z mlyna,załatwić potrzebe fizjologiczną w WC,wypic piwo,odebrać smsa,po czym jak skońcą "smucić" wrócić do młyna
Tomash napisał(a):No wiadomo, ale akurt TSA ballady wychodziły całkiem niexle(w sumie - wychodzą), na pewno lepiej niż np. Turbo.
Nigdy nie mialem okazji byc na koncercie Turbo, nad czym oczywiscie ubolewam ale jakos nie moge w to uwierzyc. Do zakupionej Tozsamosci dodawali ich koncert Akustyczny i odnioslem inne wrazenie ;) Zreszta "Fabryka keksow (live)" z "Doroslych Dzieci" miazdzy ;)
Tomash napisał(a):PS: Wywal ten badziew z podpisu bo oczy bola od tego :lol:
No i o to loto ;D Moze jak znajde ladniejszy ;)
Aha,żeby nie było ze mam uczulenie na ballady TSA to jest jedna ballada która mi sie podoba:"Wyciągam swoją dłoń"
Kupiłem se dzisiaj za całe 26 zeta "TSA/Heavy metal worl(ang)" Do "Czerwonej" dodali dwa kawałki znane z "Live" w wersjach studyjnych, brzmi całkiem nieźle(porónywalnie z vinylem). Angielskiej wersjie HMW wcześniej nie znałem i jestem w szoku! czytałem że utwory troszkę się różnią od polskich wersji, ale że TSA potrafi aż tak przypierdolić to nie wiedziałem, niektóre kawałki to prawie Thrash, Kraszewski jedzie na dwie stopy, kvltowy pogłos na wokalu Piekarczyka(produkcja płyty: J. Kloek, znany z "666" KATa), warto posłuchać tej płyty nawet znając polskie albumy.
Gdzies to kupił,to po pracy tez pojade kupić?
W Saturnie (silesia city center) są wszystkie metal boxy TSA, ale w dziale z tanimi płytami("od 19.99") na półce "Heavy metal" są pojedyncze albumy
O kurwa,tam to akurat mi sie nie chce jechać,choć mam dośc blisko;/
Kurwa... też niezabardzo mi się chce tego gówna odwiedzać... A po ile tam są te boxy?
fucktycznie :> nie zauważyłem, pardą :>
Nie chcę nikogo urazić, ale ja ich poprostu nie trawię

mój ulubiony polski zespół (zaraz obok Dżemu).Miałam okazję być w tamtym roku na ich koncercie i było naprawdę świentnie

bardzo lubię albumy Heavy metal world,Tsa,Live i nowy proceder,fajny jest też rock n'roll

TSA bardzo lubię ich muzę i koncerty cd Proceder średnia jak mowi A Nowak jest to płyta Machela a nie TSA miejmy nadzieję ,iż szybko nagrają następny krążek
11 grudnia 2006 ukaże się nakładem Metal Mind Productions niezwykła antologia TSA, jednej z najważniejszych formacji polskiego rocka, grupa uważanej za prekursora muzyki heavy metalu w Polsce. Na wydawnictwo złoży się dziewięć albumów zespołu oraz DVD "Live 1982" zawierające unikalne nagrania archiwalne. Starannie wydany box dostępny w rewelacyjnej cenie! Absolutna gratka dla każdego fana rocka & heavy metalu!
Na box złożą się:
"TSA" (reedycja)
"Heavy Metal World" (reedycja)
"Heavy Metal World" eng (reedycja)
"Rock'n'Roll"
"Spunk!"
"1981"
"Proceder"â wydanie specjalne + Bonusy
"Live 1982" 2 CD
"Live 1982" DVD (Teatr STU, Krakow 1982)
Bonus video:
1. "51" video clip
2. "Don't Worry Friend" video clip
3. "Marathon Runner" video clip
4. "Race Machine Hero" video clip
Bonus live video:
1. TSA Rock - Opole '83
2. Koszmarny sen - Opole '84
3. Wyciągam swoją dłoń - Opole '86
4. Jestem głodny - Opole '86
Rockowisko '81
1. Plan życia
2. Trzy zapałki
3. Wpadka
TSA in "Koncert" (reż. M. Tarkowski)
1. Nocny sabat
2. Spółka
3. Zwierzenia kontestatora
"Tajne Stowarzyszenie Abstynentów" film dok., reż. Z Siwik
Dodatki:
-Historia zespołu
-Dyskografia
-Trzy wywiady (Machel & Piekarczyk, Kaplon & Niekrasz, Nowak)
-Galeria zdjęć
-Tapety
-Linki
-Dolby Digital 5.1 Surround Sound