Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: TSA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Vomitor napisał(a):Zaiste nie podlega to dyskusjom jak i wątpliwości, jednakże chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że nie polemizujemy w kwestii całokształtu dorobku obu wytwórni ale na temat zasług tyczących się zakresu tylko i wyłącznie jednej produkcji. Nadal wnoszę, że wobec stwierdzenia, że jeśli nakład limitowanej edycji wydawnictwa "52 dla przyjaciół" produkcji "Ramzes records" jest niższy od ilości sztuk wydawnych pod egidą "Vmitor's records" to fakt jego istnienia jest wielce wątpliwym Wink
No więc wygląda na to nakłady naszych wytwórni sa identyczne
R_amze_S napisał(a):"U Hipa" są same kvltowe pozycje Big Grin

I jeszcze bardziej kvltoy właściciel Laughing
Skonczcie pierdolic :)

[Obrazek: Admin%20patrzy.gif]
Tak jest ,panie moderatorze[Obrazek: notworthy.gif]
Jawohl her Moderathor Big Grin
Podobno Machel miał wypadek;/ I nici z koncertu w "Wiatraku" Crying or Very Sad Crying or Very Sad
no odwołali chyba do końca rocku wszystkie Sad
Jako że mnie dawno tu nie było, nadrabiam zaległości w tematach...

TSA...jak dla mnie jeden z najlepszych polskich zespołów w ogóle. Świetna muza, świetny wokal, bardzo ciekawe teksty, fajne koncerty ( ech...Tychy 2005)... Co do ulubionych piosenek to chyba zdecydowanie "Alien" i..."Jodyna" zagrana na koncercie akustycznym w Trójce i zaśpiewana przez Andrzeja...
Alien to ich zdecydowanie NAJGORSZY kawałek.Jak go grają na koncertach wychodze na zewnatrz
cóż...każdy ma prawo do własnego zdania...
zdecydowanie naj najbardziel lubię 51 i aliena.
Z balladoidalnych utworów TSa najlepsze jest "Bez podtekstów"
E tam ballady,.. ;) To tylko mily przerywnik poddczas zabawy w kotle ;)

Nabywa ktos reedycje o ktorych byla mowa wczesniej? Bo ja sie zastanawiam od ktorej by tu zaczac ;)
Acrid napisał(a):E tam ballady,.. Wink To tylko mily przerywnik poddczas zabawy w kotle Wink

No wiadomo, ale akurt TSA ballady wychodziły całkiem niexle(w sumie - wychodzą), na pewno lepiej niż np. Turbo.
Ja chyba kupie to live, mimo że mam na winylu, ale ta druga płyta jest kusząca.

PS: Wywal ten badziew z podpisu bo oczy bola od tego Laughing
Avea napisał(a):zdecydowanie naj najbardziel lubię 51 i aliena.
To sciągnij sobie jeszcze kilka innych empetrujek tego zespołu,dziecinko,może ci coś wpadnie w ucho.
Cytat:Z balladoidalnych utworów TSa najlepsze jest "Bez podtekstów"
Szczerze mowiąc tez wychodze na zewnątrz jak go grają.
Cytat:E tam ballady,.. Wink To tylko mily przerywnik poddczas zabawy w kotle Wink
Nie inaczej Laughing
Cytat:No wiadomo, ale akurt TSA ballady wychodziły całkiem niexle(w sumie - wychodzą), na pewno lepiej niż np. Turbo.
Czemu,"Dorosłe Dzieci" kłada na lopatki wszystkie ballady TSA
Stron: 1 2 3 4 5 6