No jasne, zapomniałem

Akurat KAT na 100% wymaga wspomnienia, boć to na pozomie gra już jest.
a znasz polski Necrophobic ? Slyszalem ,ze dobre i zastanawiam sie czy warto by poszukac.
Cytat:Akurat KAT na 100% wymaga wspomnienia, boć to na pozomie gra już jest.
czesc zespolow z Polski tu wymienionych tez gra na poziomie (i to dobrym

)
no niby tak ale zebym nie wspomniał o polandii to byscie w ogóle tych zacnych kapelek nie powymieniali taka smutna prawda jest.
fetus napisał(a):no niby tak ale zebym nie wspomniał o polandii to byscie w ogóle tych zacnych kapelek nie powymieniali taka smutna prawda jest.
Zobacz na mój post w temacie top 10 thrash sprzed w pizdu czasu
Poza tym słyszałeś np. choć pół płyty Hammera albo Geishy? wątpie.
fetus napisał(a):no niby tak ale zebym nie wspomniał o polandii to byscie w ogóle tych zacnych kapelek nie powymieniali taka smutna prawda jest.
a jest sens pisac skoro polskie zespoly thrashowe zna tutaj raptem paru osobnikow ?

Zreszta pewnie malo kto slyszal wiekszosc tych zachodnich tu wymienionych

hehe, bo mało kto słucha thrashu jeszcze ;]
co do tematu to dla mnie zdecydowanie Ameryka, chociaż Europa też miała/ma dużo dobrych zespołów.
Necroblood napisał(a):hehe, bo mało kto słucha thrashu jeszcze ;]...
...tutaj
Trzeba by jakies pranie zrobic

Osoby nie znające thrashu należy bezwzględnie ZAORAĆ!
Nie inaczej!
aXe Rose napisał(a):Osoby nie znające thrashu należy bezwzględnie ZAORAĆ!
Nie inaczej!
AVE !!
Cytat:tylko trzeba zebrac ekipe praczy...
sie obaczy

Powszechnie jest wiadome, iz kto nie ma szacunku dla thrashu jest gayem

Nie ma co ukrywac: amerykancy maja duzo lepszych trasherow (Metallica, Megadeth, Nevermore, Slayer) niz panowie ze starego kontynentu, choc jest z europy rowniez kilka ciekawych zespolow (Exodus, Destruction)
I am your Death napisał(a):Nie ma co ukrywac: amerykancy maja duzo lepszych trasherow (Metallica, Megadeth, Nevermore, Slayer) niz panowie ze starego kontynentu, choc jest z europy rowniez kilka ciekawych zespolow (Exodus, Destruction)
za jak ?
LOL!, choc Nevermore to power/thrash :!: