balzac napisał(a):Mel Gibson
Czemuż to?
za film "czego pragną kobiety?"
balzac napisał(a):za film "czego pragną kobiety?"
Rozgrzeszam,racja.
balzac napisał(a):za film "czego pragną kobiety?"
Eee tam - niezła komedia. Dobra do wyjścia z jakąś panną
Rene wolisz trv filmy typu Canibal Holocaust ?

buubi napisał(a):Rene wolisz trv filmy typu Canibal Holocaust ? 
Nieeee tam,od razu Cannibal Holocaust ;>.Jeśli chodzi o Gibsona,podobała mi się jego rola w 'Teorii spisku'.Taki tam gość,nie zalicza się do mojej ścisłej czołówki ale widać,że zdecydowanie bardziej od słodkich ploteczek i brukowców interesuje go zawód aktora i film,dlatego byłabym go w stanie jakoś takoś wziąść w obronę

.
Nasza najwspanialsza aktorka - córka byłego premiera!

Ani to ładne, ani grać nie potrafi

.
Tak w sumie to skrzywdziłem Mela. Zapomniałem przecież o Bravehart i przed wszystkim Zabójczej broni. Wiec az tak mnie Gibson nie wkurza.
to ja dorzuce jesszcze:
Agatka Buzek
Mateusz Damięcki
Rafał Olbrychski
Michael Pitt (to chyba nie jest brat Brada

) - za film LAst Days (o Cobainie)
Van Damme
Seagal (za wszystko)
Stallone (za wszystkie filmy z jego udzialem ktore maja 2,3,4 lub w tytule)
Van Damme
Ee tam Seagala można pooglądać. Jego styl kasowania oponentów jest iście niepowtarzalny (zawsze słychać jakieś vhrupnięcia kręgów szyjnych czy stawów przeciwnika

Wszystkie filmy z Seagalem jakie ogladalem (a ogladalem 4 albo 5) sa oparte na jednym schemacie - twardy, nieustepliwy glina... stojacy ponad prawem... nie cofa sie przed niczym... nieugiecie stoi na strazy sprawiedliwosci...
Do zerzygania sie
Hehe to święta prawda, ale we wszystkich tych filmach sporo jest chrupania
Jeśli mam oglądać film w ktorym kolesie się leją po mordach to najlepiej żeby robił to Seagal

Może wynika to z jakiejś chorej przyjemności z oglądania łamanych kończyn, wyrywanych stawów i zrywanych ścięgien

Nienawidzę Nicolasa Cage'a... Ma ryj jak jeleń który nie wie o co chodzi i wogóle jest... kiepskim aktorem. Dla mnie w każdym razie.
Wkurza mnie Tom Cruise. Z polskiego podwórka te wszystkie Mroczki, Cichopki i Cypriańskie.
Corpseone napisał(a):Wkurza mnie Tom Cruise.
lubie go za role Vincenta w filmie 'Zakładnik'.