09-22-2005, 02:55 PM
09-22-2005, 03:07 PM
Beast King napisał(a):Wszyscy aktorzy mnie jednako wkurwiają, bo za robienie z siebie małpy zbijają grubą kase - a ja nie!
co za tróóó
09-22-2005, 03:19 PM
Amy napisał(a):Beast King napisał(a):Wszyscy aktorzy mnie jednako wkurwiają, bo za robienie z siebie małpy zbijają grubą kase - a ja nie!
co za tróóó
A jakże! Prawdę powiedział przeca.

09-22-2005, 03:31 PM
no a jak.....
Może i debili z siebie robią ale kasę mają 

09-22-2005, 04:45 PM
Jessica Alba
Shane West
John Travolta, ten to tak z wyjątkami, np. Sekcja 8 mi się podobała, ale kilka innych filmów z nim do bani, a może nawet nie same filmy, ale on.
Shane West
John Travolta, ten to tak z wyjątkami, np. Sekcja 8 mi się podobała, ale kilka innych filmów z nim do bani, a może nawet nie same filmy, ale on.
09-24-2005, 01:14 PM
ben affleck
09-25-2005, 02:02 PM
A ja nienawidzę
Angeliny Jolie (bo robi z siebie wampa, a nim nie jest)
Renifer Lopez (Ona w ogóle jest aktorką, czy klownem?)
Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)
Katie Holmes (patrz wyżej)
Jest jeszcze wielu niby-aktorzyn, których nie trawię ale mi z głowy wylecieli (a może jednak z żołądka) 8) 8) 8)
Jest jeszcze wielu niby-aktorzyn, których nie trawię ale mi z głowy wylecieli (a może jednak z żołądka) 8) 8) 8)
09-25-2005, 02:41 PM
Toolica napisał(a):A ja nienawidzę
hardkorowo
09-25-2005, 03:16 PM
Toolica napisał(a):Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)
A chuj to kogo obchodzi?
09-25-2005, 04:16 PM
Ja nieznoszę wszystkich piosenkarek i piosenkarzy, którzy pchają się do filmów nie wiadomo po co i Paris Hilton, która jedyne co umie to być szmatą, a ona próbuje być aktorką.
:?
:?
09-25-2005, 04:28 PM
Nie lubie Huja Granta, DiCaprio - taki idol dla 13-nastoletnich picz mnie tez wkurza. Figura to taka filmowa Doda(btw ciekawe kiedy ja do filmu wezmą
)

09-25-2005, 04:45 PM
Tom Cruise - gdyby ktoś zamiast niego inny grał w "Wojnie Światów", "Raporcie Mniejszości" i wielu innych filmach, to myślę ze zaliczył bym je do swoich faworytów. A tak to jedynie ogladnąłem, posyciłem sie efektami i wyszedłem z kina zniesmaczony jego cukierkowatą gębą 

09-28-2005, 02:56 PM
buubi napisał(a):Tom Cruise - gdyby ktoś zamiast niego inny grał w "Wojnie Światów", "Raporcie Mniejszości" i wielu innych filmach, to myślę ze zaliczył bym je do swoich faworytów. A tak to jedynie ogladnąłem, posyciłem sie efektami i wyszedłem z kina zniesmaczony jego cukierkowatą gębą
Każdy aktor, nawet najgorszy amator zagrałby lepiej niz on.

09-28-2005, 03:04 PM
Toolica napisał(a):buubi napisał(a):Tom Cruise - gdyby ktoś zamiast niego inny grał w "Wojnie Światów", "Raporcie Mniejszości" i wielu innych filmach, to myślę ze zaliczył bym je do swoich faworytów. A tak to jedynie ogladnąłem, posyciłem sie efektami i wyszedłem z kina zniesmaczony jego cukierkowatą gębą
Każdy aktor, nawet najgorszy amator zagrałby lepiej niz on.:!: :!:
Cóż, nie wiem szczerze mówiąc, co tak wam się w nim nie podoba ;s
09-28-2005, 05:17 PM
Beast King, "Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)" - ojej bo właśnie na rzecz scjentologii upadła lakrymologia, biedny tool, biedna współczująca toolica.

Tom Cruise - dobry.
Kto mnie irytuje? Scarlett Johansson.

Tom Cruise - dobry.
Kto mnie irytuje? Scarlett Johansson.