Dance Of Death napisał(a):Nightal napisał(a):Nymphetamine jako gotycki album? Uzasadnij...
było to powiedziane zartem - tylko dlatego ze jakbym powiedział ze to BM to bym został"powieszony" heh, a nawiasem mówiąc to nie wiem czy to gotyk czy BM, ale jak na moj gust to troche goth metalem zalatuje...
Ten album zalatuje bardziej qpą i chujowym wokalem..
Ale to nie jest zaden gatunek ;>
CoF, Dimmu Borgir, Vader - jedno wielkie komercyjne GÓWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty,buczer,ale to jest temat o kapelach do których sie straciło szacunek,wiec o ile takie tracenie szacunku do wiadra,z którym po de pforundis sie zrobiło to co zrobiło,to już CoF i Dimmu mnie tu troszke dziwi,bo te kapele od zawsz były ujowe
Nie byly, imho przynajmniej na poczatku, a zjebaly sie:
CoF- od Midian (wylaczajac Midian)
DB- od wiadomo Stormblast (bez Stormblast, rzez jasna nie reedycji)
Wiader?- bez bicia, ale nigdy sie nie zaglebialem w dyskografie..
Hallvard napisał(a):Wiader?- bez bicia, ale nigdy sie nie zaglebialem w dyskografie..
...lecz przynajmniej go nie oceniasz, ale mnostwo jest gajow, ktorzy nawet dobrze nie posluchali, a juz jada po nich, bo to modne.
statekx napisał(a):bo to modne
no właśnie
Hmmm ja nie wiem co ten vader takiego strasznego robi - nagrywa death metalowe płyty(fakt że ostatnio nienajwyższych lotów, ale chyba nikt nikogo nie zmusza do ich kupowania), wydaje je, gra koncerty, udziela wywiadów. No komercha jak nic.
Tomash napisał(a):Hmmm ja nie wiem co ten vader takiego strasznego robi - nagrywa death metalowe płyty(fakt że ostatnio nienajwyższych lotów, ale chyba nikt nikogo nie zmusza do ich kupowania), wydaje je, gra koncerty, udziela wywiadów.
No właśnie też się nad tym zastanawiam...
Tomash napisał(a):Hmmm ja nie wiem co ten vader takiego strasznego robi - nagrywa death metalowe płyty(fakt że ostatnio nienajwyższych lotów, ale chyba nikt nikogo nie zmusza do ich kupowania), wydaje je, gra koncerty, udziela wywiadów. No komercha jak nic.
Wlasciwie to samo mozna powiedziec o CoF i DB.
Flowing Tears - za to, że podczas supportowania Samaela babka nie pokazała cycków mimo głośnych owacji fanów

Sweet Noise za ostatnie dwie płyty
Anthrax za ostatnie cyrki z Belladona