Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zespoły do Których Straciliście Szacunek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Tomash napisał(a):Ale powoli tracę szacunek do Vadera...

Cierpliwyś, chłopie.
Cytat:Rammstein- za ostatnią dyskotekową płytę

Muahahaha Big Grin

Dyskotekowe to były kawałki w stylu 'Du hast' z lecącą cały czas techniawką :>
Ogólnie nie mam szacunku dla dzisiejszych kapel rockowych typu Linkin Park itp. Powód jest taki że oni w ogóle nie grają rocka :?
Troszke mam żal do Cradle Of Filth, że odeszli od tego dobrego stylu z Midian i wcześniejszych płyt, ale nadal ich szanuje Laughing
To samo sie tyczy Metallicy. Ta nowa płyta jest okropna :?
Ogólnie takie kapele jak Metallica czy Iron Maiden trzeba szanować za sam dorobek muzyczny i osiągnięcia i za tyle lat grania Laughing 8)
Metallica-straciłęm szacunek po wydaniu Loada,ale wcześniejszych pyt nadal słucham ;p

Iron Maiden-za pedalskie ciuszki i taka tez muzyke,co prawda czasem zdarza sie posłuchać,ale wcześniejszych dokonan

Vader-Bardzo lubię,ale jeśli dalej tak będzie jak teraz to do nich też strace szacunek Mad
ReTuRn napisał(a):
Cytat:Rammstein- za ostatnią dyskotekową płytę

Muahahaha Big Grin

Dyskotekowe to były kawałki w stylu 'Du hast' z lecącą cały czas techniawką :>

Jedyne co daje się jako-tako strawić z Rammsteina to album Mutter.

Co do temtu : zezłościłem się, ale nie srtacilem szacunku do panow z Manowar. A to dlatego, ze mają stycznosc z tak masakrycznie hujową kapelą jaką jest Rhapsody. Joey opamiętaj się!!! Zamiast zadawać się z tymi idoiotami weź się za jakiś porządny album! (WOTW nie było najlepsze)!
Co do Manowar - mam takie wrażenie że panowie chcą ostatnimi czasyzadowolić wszystkich swoich fanów. A nie od dziś wiadomo, że jak coś jest dla wszystkich, to jest dla nikogo, niech nagrają album nie oglądając się na oczekiwania fanów, jestem pewien, że wyszłoby to lepiej. Zresztą dotyczy to nie tylko ich.
Tomash mądrze gada.

Co do R+- dwa ostatnie albumy są IMO fpyte. (choć i na nich znajdą się słabsze kawałki).
duzo tego, z bardziej znanych

Iron Maiden
Kreator
Metallica
Deicide
Assassin
Vader
Deep Purple
Sepultura
Running Wild

zespoly metalowe, ktore nawet jak wydadza najwieksze gowno, zawsze beda mialy moj szacunek:

Venom
Nevermore(watpie, by wydali cos ponizej 8/10)
Slayer
Judas Priest
Manowar
Voivod(wieczny szacunek)
Exodus
Morbid Angel
Motorhead(trwaj wiecznie nam Lemmy)
Iced Earth(kredyt maja)
Nivo napisał(a):Jedyne co daje się jako-tako strawić z Rammsteina to album Mutter.

Nigdy w zyciu. Akurat to jeden z gorszych i najbardziej komercyjnych albumow. Dla mnie tam byl tylko jeden dobry utwor.

ReTuRn napisał(a):Dyskotekowe to były kawałki w stylu 'Du hast' z lecącą cały czas techniawką :>

Rammstein powstal wlacznie ze stawkami elektronicznymi, wiec albo sie go trawi z tym albo w ogole.
Cytat:Rammstein powstal wlacznie ze stawkami elektronicznymi, wiec albo sie go trawi z tym albo w ogole

Xle stawiasz sprawę- aktualnie R+ zrobił zdecydowany zwrot w kierunku bardziej strickte rockowo/metalowej melodyki, popartej swietnie granymi przez Flake'a klawiszami; i to oblicze zespołu bardzo mi się pdoba. Moze zresztą przenieśmy tę rozmowę do odpowiedniego tematu? Wink
szacunku nie trace ale jest pare rozczarowań

Phlebotomized za Skycontact
Incubus za zmianę nazwy na Opprobrium i że dawno nic nie nagrali
Samael za ostatnie dokonania
Kreator - Endorama
Paradise Lost - Host
MA - Heretic
Vader - ostatnie DVD to kupa śmiechu, szczególnie wypowiedż Petera "pokażcie maniax w US na co was stać" czy coś w ty stylu - rozbił mnie - ostatnia i przedostatnia LP nie powinna powstać - rzyczę im żeby sie rozpadli
Trauma za brak rozwoju
Amorphis - po The karelian Isthums mogło być inaczej
The Gathering - ostatnio wieje nudą
Pantera - wielka szkoda
Down - jak zaraz coś nie wyjdzie to sie rozczaruje
Satyricon - po Nemesis Divina zrobiło się smutno
Immortal - czekam na reaktywacje
Dimmu Borgir - za syf okładki
statekx napisał(a):
Nivo napisał(a):Jedyne co daje się jako-tako strawić z Rammsteina to album Mutter.

Nigdy w zyciu. Akurat to jeden z gorszych i najbardziej komercyjnych albumow. Dla mnie tam byl tylko jeden dobry utwor.

ReTuRn napisał(a):Dyskotekowe to były kawałki w stylu 'Du hast' z lecącą cały czas techniawką :>

Rammstein powstal wlacznie ze stawkami elektronicznymi, wiec albo sie go trawi z tym albo w ogole.

Ale poprzednie płyty miały ciężki mroczny klimat, a ta ostatnia samo disco.
maharet napisał(a):Ale poprzednie płyty miały ciężki mroczny klimat
Laughing

Ale nie było na nich utworu "Amerika" a na nowej jest, więc to ona jest najlepsza, koniec dyskusji Big Grin
Tomash napisał(a):

Ale nie było na nich utworu "Amerika" a na nowej jest, więc to ona jest najlepsza, koniec dyskusji Big Grin

Skoro tak uważasz to Twoja sprawa. Ja mam odmienne zdanie
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9